8 fødevarer for at holde dig ung og sund

Der kan være nogen trylledrik, der vil gøre dig leve for evigt, men at ændre din kost og gøre smartere fødevarer beslutninger kan give dig et par år mere! Find ud af hvad du skal spise for at forblive sund og ungdommelig!

8 fødevarer for at holde dig ung og sund

Det er velkendt, at spise sundt ikke kun hjælper dig med at holde i god form, men også hjælper du alder-bevis din sundhed og skønhed. Forskellige cremer og lotions kan gøre det trick, men deres effekt er midlertidig - du er nødt til at forblive ung på indersiden for at se ung og smuk på alle alderstrin.

Træffe de rigtige valg af fødevarer vil hjælpe dig forblive ung og sund, så her er hvad du skal spise for at se og føle yngre:

1.. Kiwi

Kiwi er fyldt med vitamin C, E og K, og hvad du har brug for at holde dig ung, er E-vitamin, der neutraliserer de skader, som UV-stråler. Plus, kiwier er super velsmagende - hvad mere kan man bede om?

2.. Blåbær

Hvis du leder efter fødevarer til at holde dig ung - antioxidanter er præcis, hvad du har brug for. Forskere har opdaget, at antioxidanter hjælpe med at forebygge kræft og hjertesygdomme. Blåbær er den perfekte kilde til antioxidanter - spise dem friske eller drikke et glas blåbær juice hver anden dag, og disse indigo-farvede bær vil holde dig ung og sund!

3.. Nødder

Nødder ikke kun hjælpe dig med at forbrænde fedt, men også hjælpe din hud forblive ungdommelig og sund. Mandler, valnødder og hasselnødder er rige på omega-3 fedt, der fugter huden og holder den glat og blød.

4.. Yoghurt

Yoghurt er rig på gode bakterier, der hjælper med at regulere dit immunforsvar. Også, det holder dig sikkert fra Escherichia coli og salmonella. Yoghurt er fuld af calcium, som hjælper med at forhindre af osteoporose - endnu en grund til at drikke det regelmæssigt!

5.. Grøn te

Listen af grønne te fordele er uendelige! Det kan hjælpe dig med at fremskynde dit stofskifte og forbrænde fedt, regulere blodtrykket, styrke dit immunforsvar, og endog reducere risikoen for kræft! Ud over alt dette, kan det hjælpe med rynket hud og solskader. Amazing!

6.. Mørk chokolade

Nej, det er ikke en joke - mørk chokolade kan hjælpe dig forblive sunde og ungdommelige. Dens høje kakao hjælper med at bevare et sundt kredsløbssygdomme. Spis en firkantet en dag, og sørg for du har chokolade med et niveau af kakao på mindst 70%. Forskere har opdaget, at mørk chokolade bringer en masse fordele for dit helbred. Find ud af mere om det.

7.. Olivenolie

I middelhavskosten, drejer alt omkring olivenolie. Undersøgelser har vist, at folk, der spiser på en middelhavskost tendens til at leve længere. Olivenolie sænker risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde, samt de enkeltumættet fedt det indeholder, er meget vigtigt for opholder sig sunde og raske.

8.. Fed fisk

Fed fisk kan være grunden til, at det japanske folk lever længere end nogen anden nationalitet i verden! Fordelene ved fed fisk er talrige - lige fra styrke dit immunforsvar og sænke risikoen for hjerneskade og slagtilfælde til at hjælpe dig med at forbrænde fedt og være en fantastisk kilde til vitamin A og D og omega-3 fedtsyrer.

Hvis du kan lide at spise sund mad, der smager godt, gå ikke glip af disse 5 nye idéer, vi bringer til bordet.

Aktuelle artikler