Bare fordi det er sushi betyder ikke, det er sundt

Sushi er, at utrolig lækker og tegnebog bøjning måltid, som mange af os bare ikke kunne leve uden. Bring på Mercury gift men ikke tage væk vores larve roll. Men så utrolig velsmagende som denne favorit, kan være, det er ikke så sunde, som du måske tror.

Bare fordi det er sushi betyder ikke, det er sundt

Være kræsen med fisk

En oplagt regel for at spise sushi alle sammen, og sørg for fisk er frisk. Det siger sig selv, at spise sushi, der ikke er friske kan få dig meget syg. Spise sushi, der ikke er friske er også dårligt for din talje. Hvis restauranten, du spiser i bruger fisk, der er alt for forarbejdede (så det kan vare længere i fryseren), eller er helt falsk (ligesom imiteret krabbekød), de tilsætningsstoffer gør det meget svært at kaste pounds.

Ud over den friskhed af dine fisk, er opmærksomme på den type af din fisk. Store valg, når de spiser sushi er: laks, tun og King Fish. Disse normalt kommer i en rulle, frisk og ikke stegt.

Laksen vil undertiden komme i en rulle, der tilbyder en bagt sauce på det, men vi får til senere. Krabbe er også en stor mulighed, men du skal være forsigtig med denne ene grund af det faktum, at masser af sushi restauranter vil kaste deres Krabbe i mayonnaise for ekstra smag. Hvis du kan få rejer i en rå form, stor, men holde sig væk fra stegte tempura versionen. Også holde sig væk fra ål. Mens fedtindhold ål ikke vil gøre dig, ti pounds, vil sukkerholdige teriyaki sauce det er belagt med få dig hver gang.

Spise som den japanske gøre

Prøv at nyde sushi den måde, det blev gjort for at blive nydt: frisk og rå. Det betyder opholder sig væk fra friturestegt ruller og bagte rundstykker. Faktisk bo blot væk fra friturestegt ruller til i løbet af dit måltid. De ruller vil stadig smage godt uden ekstra stykket. Også de bagte ruller er ikke din bedste satsning, fordi bagning normalt indebærer kokken topping off dit kast med et ton af rige mayonnaise baseret sauce før bagning.

Go brown

En masse sushi restauranter tilbyder nu en "brune ris alternative" i stedet for starchier hvide ris i din kast. Dette er en meget sundere valg og brune ris tilbyder en stor gratis smag til sushi. Eller hvis du ønsker at tage det et skridt videre og fjern ris alle sammen ved at bestille nogle sashimi.

Pak det i soja papir

Når det er muligt vælger at erstatte tang (Nori) med soja papir. De er helt veganske, gluten og de er laktosefri. Også dette valg er fantastisk til alle, der kæmper med smagen eller konsistens af Nori.

Hold det til en

Det sker hele tiden. Begge sushi ruller så stor, så du har bestilt begge. En eller anden måde ved det andet stykke af dit andet kast, du føle utroligt fuld, men du ikke ønsker at spilde mad eller penge, så du presse igennem og spiser hele roll alligevel. Okay, så fristende som det andet kast er, behøver du ikke brug for det. Odds er, som den tid, det får os til bordet, vil du ikke ønsker det heller. Holde det lys og holde sig til en rulle. Mens dele kan se små (i forhold til en 6-8 stykke roll) det virkelig er nok, skyldes det faktum, at alt, ris udvider i maven. Dette gør dig meget fuld, meget hurtigt. Hvis du absolut føler at du har brug for at have mere, så prøv at starte med en let sashimi salat eller en hånd roll.

Må ikke blive for næsvis

Når det kommer til at spise sushi, jo mindre sauce bedre. Hver rulle i disse dage synes at komme med nogle pink, orange eller grøn, cremet mayo-baseret sauce. Så stor som de smager, pakke disse saucer en masse skjulte kalorier. Også de søde honning teriyaki saucer er ikke til at stole på. Selvom de bære hele creaminess de andre saucer, de er fyldt med sukker og er lige så slemt. Ærligt, når du begynder at opleve den store smag af sushi på sin egen, vil du ikke har lyst til det brug for al det fede sauce. Spørg efter en kile af citron til at gå over din sushi til virkelig at bringe fiskens smag.

Hvis du absolut skal nyde dyppe din sauce til noget, så prøv topping det med lidt Sriracha hot sauce (den ene med den hane på det) for et lavt kalorieindhold krydret smag. Hvis du bruger sojasovs, når altid til det ene med den grønne låg ikke det røde (let at huske, grøn betyder gå, rød betyder stop). Den grønne Låget er lavere natrium mulighed, og smagen forskellen er næsten umærkelig.

Udnyt den side af pladen

Prøv at virkelig bruge din wasabi og ingefær. Ingefær er en vidunderlig fordøjelsessystem og wasabi vil holde dig fra at drukne din sushi i sojasovs. Husk, når det kommer til ingefær, hvis dens lyserøde det er fra en dåse og er sandsynligvis behandles, hvis det er brunt, det er frisk og var muligvis endda syltet der i restauranten.

Tag dig tid til at tænke, før du tygger, og denne crowd pleaser, vil ikke gøre dig vinde en enkelt pund. I virkeligheden, med ovenstående trin kan sushi blive et sundt dagligt syn i din kost og hjælpe din søgen efter at et stærkere, slankere dig.

Aktuelle artikler