Hvordan laver lækre fedtfattige salater

Salater tendens til at være den mest kedelige måltid på jorden. Intet skriger kaninfoder mere for mig end nogle salat, tomat og croutons kastet på en plade. Ingen ønsker at spise.

Hvordan laver lækre fedtfattige salater

Dog kan salater være en af ​​de bedste værktøjer til at leve en sundere livsstil. Ernæringsmæssige fordele i massevis, har disse haven prøvetagere ikke behøver at være så overflødige og kedelige. Efter at have eksperimenteret med forskellige grøntsager og muligheder, har jeg fundet utallige måder at gøre lækre og fedtfattige salater. Det centrale er kreativitet, og i køkkenet, jeg har fået en masse af det.

Pick et tema

Salater er kedeligt, overdone og uoriginale, hvis du lader dem være. At give mine salater lidt spænding, forsøger jeg at gå med forskellige regionale temaer.

Asiatiske salater med peanuts, orange og sprøde ris nudler er lækkert med nogle grillet kylling smidt i. Citronsaft, oliven, agurk og løg er karakteristisk for Middelhavet salater, en anden sund indstilling.

Temmelig meget hver region i verden har sin egen tage på haven-tema fad, og jeg er villig til at vædde på, at enhver form er lige så velsmagende som den næste.

Sæsonkorrigeret tema salater er store samt. Den bedste måde at få maksimal smag ud af din vegetar venlige parabol er at bruge ingredienser af højeste kvalitet.

Gør ikke en jordbær spinat salat i midten af ​​vinteren, vente til sommer, når jordbær er på deres ripest. Picking fødevarer, der er på deres højeste, vil sikre, at du altid får de mest smag ud af ethvert måltid.

Gør det sprøde

Gør det sprøde (via www.theintentionalminimalist.com)

Ok, vi alle kender de stereotyper der går langs med at blive kaldt crunchy. Når det kommer til salater, jo mere sprødt, jo bedre. Sprødhed tilføjer tekstur, farve og dybde til fadet, og til gengæld gør det mere interessant og spændende for vores smagsløg.

Overbelastning vores greens med croutoner er ikke altid den sundeste måde at gå. De har lidt at ingen næringsværdi overhovedet, og er fyldt med kulhydrater og forarbejdede ingredienser (medmindre, selvfølgelig, du laver din egen).

Den bedste måde at tilføje nogle stykket til din salat i en sund måde er ved at gå nødder. Jeg taler om den slags, du spiser. Mandler, jordnødder, valnødder, pistacienødder, pekannødder, hasselnødder, pinjekerner. Giver jeg dig lidt af en møtrik overbelastning? Husk altid at tilføje disse ingredienser i moderate mængder, da de er fulde af gode fedtstoffer, men vi ved alle, hvad der sker, når vi hengiver for meget af en god ting.

Der er en anden alternativ til at bruge croutoner i din salat. Frø, såsom solsikkefrø, tilføje nogle stykket på en sund måde. Kig efter nye salat toppers på købmand. Altid være opmærksomme på, hvad der er på den ernæringsmæssige etiketten skønt!

Kast i nogle frugt

Vi kender alle (og tør jeg sige harmes?) Den person, som bringer frugtsalat til festen. Hvorfor gør de det? Det går altid uberørt, især når de placeres ved siden af ​​de chokolade sludder brownies og smukt indrettede cupcakes. I stedet for at dedikere hele salat til frugt, tage det ned et hak og smide blot én i dine grøntsager salater.

Da jeg var på rejse i Tyrkiet, jeg engang var tjente en af ​​de mest lækre og enkle salater, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af ​​at fordøje. Blandet grønne, løg, tomater, oliven, agurker og appelsiner. Ja, jeg sagde appelsiner. Disse små citrusy og saftige byger af sød smag forudsat den perfekte modvægt til den bitterhed af resten af ​​ingredienserne.

Tørrede frugter er en anden stor mulighed, når det kommer til at fremme denne frække søde tand i din salater, især når parret med nødder. Tørrede tranebær går godt med fetaost og valnødder, tørrede abrikoser har stor smag, når matchet med pistacienødder, rosiner er super velsmagende med jordnødder og gulerødder eller broccoli og tørrede kirsebær er en fabelagtig partner for mandler.

Varm det op

Ikke alle salater er nødt til at være kold! Især i vinteren er varme salater en fantastisk måde at vende en normalt kold og skarp fadet i en varm komfort fødevarer. Afspilning rundt med korn såsom quinoa eller ris og forskellige vinter grøntsager er en fantastisk måde at give din salat en alvorlig makeover, uden længsel efter de søde sommermånederne.

Lav din egen dressing

Lav din egen dressing (via thetravelingtable.com)

Nu beder jeg dig at gøre en chokerende opdagelse gemmer væk i dit eget køkken. Seriøst, lyt til mig på denne ene. Gå til dit køleskab og tegne en flaske af din favorit eller mest almindeligt anvendte "sund" salatdressing. Kig på næringsdeklarationen. Ignorer de kalorier, fedt, protein, osv. information og skimme ned til ingredienserne. Læs den. Prøv ikke at lade din kæbe hænge åben, når du er klar over hvad det er præcis, at du har været fodre din krop.

Ordet Salat øjeblikkeligt gør os tænke på ord som sund, kost, fedtfattig osv. Men det andet du hælder, at butikken købt dressing, disse ord flyver ud af vinduet. Bottled forbindinger er pakket fuld af kalorier, fedt, kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler. Den løsning? Lav din egen.

Salat dressing er en vidunderlig ting at gøre, fordi det er let, alsidig og holder for lange perioder. Leg med de ingredienser og skræddersy den til den type salat, du gerne vil spise. Min personlige go-to er en kombination af ekstra jomfru olivenolie, citronsaft, rødvinseddike, salt og peber. Når jeg laver asiatiske salater, jeg erstatte appelsinjuice for citron og sesam eller jordnøddeolie til EVOO. Fødevarer er sjovt, og spille rundt med dine salatdressinger er en fantastisk måde at have det sjovt med det.

Jeg plejede at foragte salater. Selv selve ordet gjorde mig krybe. Nu har jeg fået et nyt syn på en fødevare gruppe, som jeg indarbejde i min kost næsten hver dag. At holde det nyt og spændende, og undergår en uendelig serie af makeovers, har ført mig til at elske at hengive i min bowl chock fuld af veggies. På hvilke måder kan du gøre din salater interessant?

Aktuelle artikler