Hvordan laver lækre tapas - 2 opskrifter for enhver smag

Tapas er blevet en af ​​de mest populære retter for nylig. Folk er gået vanvittigt for denne lækre spanske opskrift. Spanske folk spiser dem som snacks mellem måltider, mens de i USA er de betragtes som et måltid. Funny, men sandt, så lad os se, hvad tapas opskrift er det bedste for dig.

Hvordan laver lækre tapas og # 8211, 2 opskrifter for enhver smag

Tapas er part venlige, da du kan få dem med stort set alt, lige fra veggie dem til oksekød spicy dem, både koldt og varmt. Også folk elsker tapas, fordi du kan mikse og matche, og der er altid en ny smag, som du ikke har prøvet før. De er små og helt sikkert mere praktisk for parterne end store måltider, der er besværligt at tjene.

Let for begyndere - kartoffel med lækker topping

For perfekt lækre tapas, du får brug for nogle friske kartoffel, som først bør dækkes i olivenolie, salt og peber.

Efter dette, skal kartoflerne være stegt i den store gryde, indtil de er helt sprøde og derefter kan du tjene det med hvidløg knust i mayo cup, som er lækre tapas topping.

Harder, men bedre - empanadas

Empanada er et brød wienerbrød, der er så populær, er det næsten blevet en synonym for tapas i nogle steder. Denne fornemmelse af varianter vil smelte nogen hjerte ned. Serveres disse empanadas som skålen til festen, og folk vil aldrig glemme det. Én gang, de spurgte mig for opskrifter uger efter begivenheden.

Her er min nem opskrift på empanada sauce:

Hakkekød løg, hvidløg og oliven sammen og lad det marinere i mindst 3h. Tilføjelse eddike vil hjælpe dem nyde og det vil være mere smag.

Det er godt at lave en sauce et par dage før festen og derefter sætte den i fryseren, fordi det virkelig vil gøre en forskel, når saucen havde tid til at nyde.

Du kan købe empanada wienerbrød, men hvis du ønsker at gøre det derhjemme, så glem ikke at krympe kanterne og gøre empanada dejen, fordi påfyldning vil passe bedre dengang. Kog dem godt og tjene dem på en stor tallerken med dekorationer i spansk stil.

Tapas brød med tomat og hvidløg - nem starter

Her er en velsmagende forret til din fest, der skal serveres med oliven og salat på side. Dette er dybest set frisk hvidt brød, der er blevet stegt godt. Efter dette, kan du bruge hvidløg til at gnide det ind i brødet grundigt. Glem ikke at skære tomat i halve og bruge store saftige tomater, der vil efterlade fuld smag på brødet.

Bruge olivenolie som du kan anvende med hænderne, over brødet, som vil trænge ind i overfladen og efterlader dybere smag.
Hvis du kan lide saltier retter, er du velkommen til at tilføje et strejf af havsalt, der er kombineret med sort peber.

Aktuelle artikler