Hvordan laver pandekager - trin for trin

Bløde, tynde pandekager med sprøde kanter fyldt med fluffy fløde og andre lækre ingredienser kan kildre nogens gane. Bliver så indbydende og smagfuld, kan de også virke svært og kompliceret at lave, men det er ikke sandt. Tjek nedenstående instruktioner og lære at lave pandekager på en meget nem, hurtig og sjov måde.

Hvordan laver pandekager og # 8211; skridt for skridt

Du behøver kun et par ingredienser og et mindre antal af redskaber

Crepes er hurtige og nemme at lave - de er bare en simpel kombination af et lille antal af ingredienser, der kan blandes op og tilberedt med kun et par redskaber. Lad os se, hvad vi har brug for.

Batter ingredienser:

 • 1 kop alle formål mel
 • 2 æg
 • 1 ½ kop mælk
 • ½ kop danskvand
 • ½ tsk salt
 • ½ spsk sukker
 • 2 spsk smeltet smør
 • vegetabilsk olie

Køkkenudstyr:

 • en otte-tommer nonstick stegepande eller crepe pan
 • et piskeris, piskeris, blender eller elektrisk mixer
 • plast eller gummi spatel
 • en skål
 • en ske eller et målebæger

Nu forbereder dejen og gøre crepes

Bland ingredienserne

Det er absolut nemt. Bare følg anvisningerne og du vil have lækre bløde pandekager med sprøde kanter for at parre med masser af fyld. Og ikke i panik, hvis de to første tur ud grødet og holde sig til den pan - det sker for de bedste af kokke! De har heller ikke brug for at være helt tynde - mange mennesker gør dem tykkere på formålet og smagen er stadig stor på samme måde.

Kombiner mel, æg, salt sukker og smør i en stor skål og slå dem, indtil godt blandet. Tilsæt mælk og mousserende vand (det vil gøre dem blødere) og pisk grundigt, indtil den er helt glat. De svulme bør have en vandig konsistens som frisk madlavning fløde.

Dæk skålen og læg den i køleskabet i 1 time. Dette vil gøre det muligt for luften inde i dejen til at sprede og hjælpe crepe være mere mørt og tynd. Efter blandingen har hvilet, rør det godt igen, og fortsætte med at gøre det fra tid til anden også, mens bagning pandekager.

Her er den video eksempel på hvordan man laver pandekager. Tjek det ud.

Kog crepes

Forvarm otte-tommer nonstick stegepande eller crepe pan over medium-høj brand. Drys det med nogle vegetabilsk olie, og sørg for det er tyndt spredt over hele panden. Varm det igen i 10 sekunder og derefter reducere varmen.

Put 4 spsk eller ¼ kop dejen i en slev og visuelt huske beløbet, så du ikke behøver at måle hver gang. Drop dejen på midten af ​​panden og hurtigt og omhyggeligt fordeler blandingen over bunden, ved at vippe panden i cirkulære bevægelser. Dette vil hjælpe dejen coate overfladen jævnt. Det kan tage nogle praksis, men det er ikke svært at gøre.

Crepes koge hurtigt. Kontrollere, om den nederste side sker ved let rystning gryden. Crepe bør ryste taber fra panden. Slip spatel under crepe og løft i kanten. Hvis det er fuldt afmonteret og har en gylden-brun farve og sprøde kanter, er det tid til at vend det om.

Hvis du ikke er i stand til at vende crepe med et svirp med håndleddet (kræver nogle færdigheder, men du vil lære), skal du bruge spatlen til at vend det om. Den anden side vil ikke tage for meget tid til at få brunlige, da crepe praktisk allerede kogt. Efter et minut eller deromkring, er crepe færdig! Slip det ud af gryden og læg det på en tallerken.

Fyld, rul, fold og stable dine pandekager

Du kan gøre hvad du vil med crepes. Du kan forberede en salt torte ved at stable dem i lag med store fyldninger mellem hver crepe. Bare sprede ost og skinke, eller enhver anden dressing du vil, over hver crepe og sted en anden på toppen af ​​det. Gentag denne handling med 10 pandekager eller så mange som du ønsker. Dæk torte med et tykt lag af andet tætte cremen af ​​dit valg og opbevares i køleskab.

Du kan også tilføje sødt eller salt arkivering på toppen af ​​dine pandekager og fold dem ind i trekantede figurer eller rul dem i rør. Valsede pandekager kan være perfekt til at bage i ovnen med nogle lækre topping eller drysses med parmesan ost, der vil gøre dem sprøde.

Mulighederne er uendelige! Nyd dem.

Aktuelle artikler