Hvordan man laver sushi derhjemme

Sushi, for mange, er en latterligt skyldig fornøjelse. Det smager fantastisk, kan det have nogle ikke så store effekter på din talje (se hvordan man spiser sushi på en sund måde), men som vi alle kender mest skade udført af sushi er afgjort på din tegnebog.

Hvordan man laver sushi derhjemme

Den kendsgerning er, at hvis du kommer til at nyde nogle kvalitet sushi frisk sushi fra en japansk restaurant, du kigger på mindst 15€ -30€ per person, gå til en sushi restaurant i et trendy område med en elegant atmosfære og være parat til at skallen ud nogle alvorlige kontanter.

Den lejlighedsvise splurge på sådan et måltid er fint, men hvis du er blandt de ligaer medlemmer af "sushiholics anonyme", kan du brug for at finde nogle alternative middel til at få dit fix med at bruge alle de dej. Må ikke stress, er du udmærket i stand til at gøre lækker sushi i dit eget hjem på et fuldstændig rimeligt budget.

Nu skal du huske, at de fleste sushi kokke har været praktiserende i årevis, så du ikke kommer til at ende op med den perfekte sushi roll, og det kan endda tage flere forsøg, før virkelig at få det ned, men når du har lært, hvordan sushi vil være i dit arsenal af opskrifter.

Nervøs for at prøve det på din egen? Inviter over en gruppe af venner og har en sushi at gøre parti, nogen undskyldning for at rocke, at sexet kimono i bagsiden af ​​dit skab ret?

Første ting du vil ønsker at gøre, er at samle dine ingredienser. Dette er virkelig afhænger af, hvor sikker du vil være med på dette projekt. Vil du holde sig til simple rene snit af laks og gå efter en mere "Philadelphia roll" type aftale, eller vil du ambitiøs og sprænge ud nogle tempura, alt ud "Caterpillar roll" stil? Hvis du er en erfaren kok gå efter målet, men hvis du ovnen er normalt bruges til opbevaring, du måske ønsker at tage det langsomt.

Beslut skaldyr klogt, hvad slags ingredienser, du ønsker at arbejde med. Hvis du er på et lavere budget, du kommer til at være i stand til at råd til tun mere end laks, men husk en tyk opskåret vil gå en lang vej. A £ 1 laksefilet vil gøre omkring 4-6 sushi ruller. Tempura er ikke alt for svært at opnå, hvis du er en af ​​de heldige, der har en frituregryde, men igen, hvis madlavning er ikke din sædvanlige forte du måske ønsker at holde sig væk fra det. Hvis du tænker Californien ruller du behøver ikke at spendere, vil vi fortælle dig det lille trick sushi restauranter bruger til at gøre imiteret krabbekød smager som den ægte vare.

Dybest set alle de ingredienser, du har brug for at finde kan være placeret i "asiatiske Foods" i din lokale købmand. Her er nogle ting du måske ønsker at overveje at købe, efterligning (eller reelle) krabber, Panko stil rasp, tun, laks, rejer, mayonnaise, Sririachi, hvid sushi ris, Nori (plader af tang), sesamolie, risvin eddike, sojasovs, og sukker.

Ris:

Sushi ris er en big deal. Mange sushi kokke mener, at for at have en perfekt sushi roll den vigtigste del er at have perfekt kogte ris. Men du er ikke en sushi roll. Du er en kvinde med et job, og en hund til at gå, og ligesom otte mennesker kommer over i en time, så du bare nødt til at gøre behørigt. Ingen bekymringer, her er en hurtig måde at gøre perfekt sushi ris.

Du kommer til at ønsker at have en ris komfur. Ja, du kan følge det gammeldags måde, men det kommer til at få rodet, og det vil ikke være klistret nok, og dele af ris vil klistrer til bunden af ​​potten... det er bare at suge i almindelighed, så tillid til mig og investere i en god ris komfur. Mens ris er madlavning du vil ønsker at koge en halv kop risvin eddike for hver en kop kogte ris du gør. Så snart din eddike nået en byld, tage det af varmen og tilsæt en halv teskefuld sukker pr halv kop eddike. Tag denne dejlige lille løgnehistorie og rør ind i din kogte ris.

Ikke blot vil dette give din ris sticky konsistens, du har brug for, men det vil gøre det smager fantastisk, og lugten vil være utroligt. Seriøst, du vil ønsker at spise ris af sig selv. Må ikke selv, du har brug for det for sushi.

Den nori (aka tang)

Den tang er temmelig grundlæggende og let at bruge. Du ønsker at tage et rent håndklæde, få det fugt i lille skål med vand (holde dette rundt i hånden, mens rullende), og blot trykke det på strimler af tang, dæmper det, så det bliver mere fleksibelt at rulle sushi i. En bambus måtten virkelig vil hjælpe med dette, men hvis du ikke har en rullende sushi med fingerspidserne vil arbejde så godt (husk at holde dem fingerspidserne våde, så tang klæber til ris ikke til din hånd. Hvis du bruger en bambus mat, fastsætter en ren stribe af saran wrap over matte først. Dette vil gøre det nemt at holde rullen i sin form, når du fjerner måtten.

Nu verdenskrigen forårsager kontrovers om at få sushi ris på indersiden eller ydersiden er helt op til dig. Vid, at traditionelt ris serveres på indersiden, men det er blevet populært at tjene ris på både indersiden og ud. Hvis du lige er begyndt på sushi venture anbefaler vi at holde ris på indersiden af ​​ruller, for at redde dig fra rod af at have ris stikning til overalt, men hvor du ønsker det til at sidde fast.

Også, hvis du ikke er en stor fan på smagen af ​​tang, så prøv at klemme et strejf af citron saft på nori ark før hånd, og husk der er altid alternativer, du kan bruge som soja eller rispapir. Du kommer til at ønsker at have en meget skarp kniv på hånden for at sikre, ruller skæres nemt og alle de fyld ikke kommer breder ud, kan du ønsker at holde saran wrap, mens udskæring for ekstra hjælp. Tøv ikke med at se nogle videoer af YouTube på rullende sushi, ser et eksempel er altid hjælper.

Fyld:

Hvis du har gæster over for sushi aften du ønsker at gøre det så nemt som muligt for alle, så du kan tilbringe det meste af din tid griner på, hvordan deforme hinandens ruller look. For at kunne gøre, at nogle prep jeg kræves. Skær uanset fisk, du har valgt i lange 1 ½ cm tykke skiver, der vil nemt passer ind i sushi roll. Også præfiks din efterligning grab ved let smide den i mayo krydret med hvidløg, salt.

Du kan altid kortvarigt sætte imiteret krabbekød i en foodprocessor eller terninger din tun at efterligne nogle populære restaurant ruller men husk, at det vil gøre det sværere at holde dine ruller i takt, når det drejer sig tid til at skære dem. Hvis du går til en "spicy tun" smag kaste tun i en lille Sririachi, der er blevet blandet med nogle hvidløg pulver og tern grønne løg.

Toppings:

Lad os være reelle, saucen og toppings er hvad der virkelig gør en sushi roll. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at gøre derhjemme. For eksempel, super hemmelige orange sauce, der smager så lækker på dine foretrukne ruller er simpelthen en kombination af ½ kop mayo, en spiseskefuld Sririachi sauce og 4 spsk sesamolie.

Going for den lækre smag findes i unagisauce (ål) sovs? Bare mix ½ kop soya sauce med ½ kop sukker og en halv kop Mirin (en japansk sød vin).

Du er velkommen til at udforske med toppings som Tampico (fiskeæg), eller smide dine færdige ruller i Panko. Nogle af de største sushi restauranter er dem, der får kreative med deres ruller. Hvis du har en idé du velkommen til at prøve det. Vær kreativ med saucer og toppings, nogle sushi spots endda gået så langt som at smide deres ruller i knuste Doritos (det lyder mærkeligt, men det er lækkert). Efter alt, hvad der er det værste, der kan ske? Hvis du laver en forfærdelig roll bare for at nævne det efter din ex.

Servering sider:

Hvis Sushi ikke er alles første valg (crazy jeg kender, men ofte sandt), så sørg for at have nogle premade teriyaki eller vegetabilske tempura på hånden. Edamame er et must for startere, og du kan ikke have en oplevelsesrig sushi nat uden nogle varme skyld skud på hånden.

Vi ved, det lyder som en masse, men når du får det ned, vil du blive strålede af stolthed over din første vellykkede kast, eller hvis du aldrig få det ned holde sig til hånd ruller. Når du se, hvor mange ruller du og dine venner kan gøre på et rimeligt budget, kan du sige farvel til overpris restauranter og goddag til din nye nat job som sushi kok.

Lad os vide, hvordan din sushi natten gik. Var det en succes? Hvor mange forsøg tog det? Måske har du styr på det på det første skud, du sushi bombe dig. Vi vil meget gerne høre om dine erfaringer og nogen tips, du har for resten af ​​Google pigerne i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler