Mad til en fladere mave

Har din mave bloat eller forlade dig følelsen fuld og frustreret efter tilfredsstillende måltid? Slankekure er ikke ligefrem tiltalende for dig? Nå fortvivl ikke, her er nogle fødevarer, der vil hjælpe med at holde din mave glad, mens du ser og føler stor.

Mad til en fladere mave

Der er en masse af fødevarer, der er godt for vores krop. Naturligvis sagt dette er der lige så mange, hvis ikke flere, der kan skade os. Jeg har fundet nogle emner, som du måske ønsker at holde i dit spisekammer som bikini sæsonen kommer rundt.

Mandler

Go nuts! Mandler indeholder et højt niveau af mineraler, proteiner og en masse andre komponenter, der er afgørende for vores krop. Disse er vigtigt at sikre, at dit fordøjelsessystem fungerer godt.

Ikke bare, at de gør en stor sund snack, der nedsætter din trang til andre fødevarer. Du får snack du ønskede og forblive fuldt ud på samme tid. Forbrugende mandler på en regelmæssig basis vil også styre dit kolesteroltal.

Avocado

Avocado (via www.goodground.com)

Herunder avocado i din kost vil primært øge dit stofskifte. Du kan blot erstatte en avocado spredning med andre mættede fedtstoffer til at give dig en kolesterol gratis sandwich spread for eksempel. Avocadoer består af mange gavnlige komponenter, en af ​​dem er antioxidanter. Gør det til en dessert baseret eller krydrede baserede; en avocado vil gøre forskellen.

Mørk chokolade

Ja, du læste rigtigt! Selve chokoladen er meget sundt for kroppen. Det er vigtigt at have mørk chokolade i modsætning til mælkechokolade osv. Dette er nemlig skyldes det faktum, at mørk chokolade indeholder primært kakao og mindre sukker. Kakao er også meget rig på antioxidanter, som sikrer beskyttelsen af ​​celler. Du vil føle tilfredshed en sød godbid uden spiking dit blodsukker.

Fiber fødevarer

Bær

Ekstremt rig på antioxidanter og fibre disse bid størrelse frugter vil holde dit immunforsvar stærkt. Antioxidanter vil sikre, at din blodgennemstrømning er reguleret. Gør så du får mere ud af din træning, da de har en positiv effekt på den måde, din muskler kontrakt. Du kan have denne i form af smoothies, som er store snacks i løbet af sommeren, og fylde dig op uden oppustethed din mave.

Havregrød

Havregryn, for eksempel, har en høj koncentration af fiber. Det er fantastisk at sikre, at fødevarer går gennem din maveregionen, og fremme reel fordøjelse.

Friske frugter og grøntsager

Disse er også en stor leverandør af fiber. Du ønsker at inkludere disse i dine daglige måltider ikke kun for at holde din fordøjelse aktive, men også at fjerne stillestående næringsstoffer, der skaber oppustethed.

Jo mere fiber du indtag, jo mindre sandsynligt din krop vil absorbere de andre kalorier du indtager.

Gå efter fødevarer, der holder dig fuld uden at indføre alt for mange usunde stoffer i kroppen. Bytter nogle af disse fødevarer rundt vil helt sikkert hjælpe dig med at opnå maven, du ønsker i tide til sommer og længe efter!

Hvis du ønsker at komme i form på blot et par uger forsøge disse, let at gøre, derhjemme øvelser. Her er tre nemme måder at arbejde off enhver flab, som du måtte have, og få en mave, der er værd at vise i et kort top.

Aktuelle artikler