Madlavning "hemmeligheder" fra top kokke

Er du træt af at lave mad, der er lige ho-hum? Drømmer du om at være i stand til at lave mad retter, der er så flavorful og udsøgt, at den kongelige familie ville være beæret over at fest på dem?

Madlavning "hemmeligheder" fra top kokke

Der er madlavning og der er madlavning. Man involverer simple processen med at sætte fødevarer sammen på en spiselig måde, mens den anden handler om at skabe måltider, der ophidse smagsløgene og er storslået at selv se på.

Så hvordan får du det sidste, uden at skulle gå til kulinariske skole og lære at være en mesterkok? Bare bruge disse enkle tips, der tilbydes af kendte stjernekokke i et interview med Food Network Magazine og din familie og venner vil snart synge dig roser:

Måltid forberedelse tips

Joanne Chang (via oldyankeecuttingboards.com)

 • Hvis du foretrækker at bruge friske krydderurter, når du laver mad, sætte nogle salt på overfladen af skærebrættet før hugge dem op, siger Joanne Chang fra Flour Bakery & Café i Boston, Massachusetts. Det vil holde dem fra at gå over det hele, så du har mere at lave mad med, end at rydde op.
 • Når du foretager sandwich til dit måltid, Roy Choi fra Kogi BBQ i Los Angeles, Californien foreslår, at du sørge for din spredning af valg (såsom mayonnaise, sennep, etc.) dækker hele overfladen af brødet. På den måde hver bid er en behagelig, smagfuld oplevelse.
 • Ina Garten, vært for Barefoot Contessa: Back to Basics føler, at hvis du opretter en parabol, der kræver bagning, er det bedst at tage smør og æg, du kommer til at bruge i opskriften ud af køleskabet natten før og lade dem komme til stuetemperatur. Denne ene lille, enkle skridt vil give dig den bedste kvalitet bagværk du kan få.
 • Når du foretager et fad, der involverer brug friske majs, Kerry Simon fra Simon i Las Vegas, Nevada anbefaler, at når du er færdig skære kernerne væk cob du bruger den modsatte side af kniven (ikke kniven, men den kedelige side) og køre den ned kolber. Dette vil få al den sødme, der ligger under kernen og vil gøre din parabol meget mere smagfuld.
 • Michael Symon, en af Iron Chefs om Iron Chef Europa samt co-vært på den berømte talkshow The Chew, siger, at den bedste måde at udtrække den største mængde af smag fra din mad er at sikre, at du bruger disse tre ting, når de udarbejder dit måltid: peberrod, salt og ingredienser, der er sure. Så prøv at indarbejde dem, når du kan.
 • Når du foretager fersk salsa, der ikke kommer til at indtages umiddelbart (som inden for en halv time), Mark Miller fra Coyote Café i Santa Fe, New Mexico tyder på, at du skyller de hakkede løg under koldt vand og derefter tørre dem med noget papir håndklæde. Løg begynder at frigive en gas ikke længe efter de er skåret, der kan gøre salsa smager ikke så godt. Det samme gælder, hvis du hakke dem op for andre retter såsom frisk guacamole.

Madlavning tips

Mario Batali (via www.monsterthinking.com)

 • Hvis du er tilbøjelig til at overcooking pasta, Mario Batali, en anden af Iron Chefs om Iron Chef Europa samt co-vært for berømte talkshow The Chew, siger, at du skal tage det ud af gryden omkring 60 sekunder, før det er meningen, der skal gøres da det vil afslutte tilberedningen, når du kombinerer det med saucen.
 • Missy Robbins fra A Voce i New York, advarer New York til ikke at sætte olie i gryden, når du er madlavning pasta. Det vil forhindre din lækker sauce klistrer til nudlerne når din parabol er færdig.
 • Når du tilføjer olie til en gryde under tilberedningen, skal du ikke bare hælde det direkte på maden, siger Anita Lo fra Annisa i New York City, New York. I stedet støvregn det omkring ydersiden af ​​gryden. På den måde, det er rart og varmt på det tidspunkt det når maden er bestemt til at hjælpe kok.
 • Skiveskåret hvidløg er mindre tilbøjelige til at brænde end hakket hvidløg. Så hvis du sautering derefter Aarti Sequeira, vært for The Aarti Party, mener, at udskæring er vejen at gå, når du laver mad med det.
 • Hvis du madlavning kylling i ovnen, læg den i en gryde på toppen af tykke, rå løg skiver til at give det ekstra smag, men stadig lade fedtet drain off antyder Donald Link fra Cochon i New Orleans, Louisiana. På den måde, når det er gjort, kan du bruge løg og resterende bouillon til at skabe en yderst smagfuld sovs til at gå med dit måltid.
 • At caramelize veggies, Naomi Pomeroy fra Beast i Portland, Oregon anbefaler, at du varme din ovn ved den højeste temperatur er muligt, og derefter placere en tom gryde i det for omkring 15 minutter. Bland dine grøntsager af valg med olie og krydderier, og derefter sætte dem på den opvarmede gryde til at caramelize dem hurtigt og nemt.

  Sund madlavning Tips

Ellie Krieger (via www.nysun.com)

 • For at gøre forbindinger, der er flavorful, men ikke fede, kun bruge halvdelen af ​​mayo, at opskriften opfordrer til og erstatte græsk yoghurt til den anden halvdel tyder Ellie Krieger, væld af sund appetit med Ellie Krieger. De vil smage lige så godt, men være bedre for dit helbred.
 • Tim Kærlighed fra Lonesome Dove Western Bistro i Fort Worth, Texas mener, at en fantastisk måde at tilføje smag uden kalorier er at marinere dit kød med en citrus frugt i stedet for at bruge en oliebaseret marinade. Også slut dine retter med friskpresset frugtsaft, såsom limesaft, at tilføje en smag, power punch, der er fedt fri.
 • For at få det bedste saft fra dine citrusfrugter, Patricia Yeo fra Lucky Duck i Boston, foreslår Massachusetts enten at bruge din håndflade at rulle den rundt for cirka 60 sekunder eller mikrobølgeovn det for omkring 12 sekunder før saftpresning.

Når det kommer til madlavning, der er så mange tips og tricks, som de øverste kokke ved, at der ikke ligefrem almindeligt kendt for resten af ​​os køkken nybegyndere. Men nu, at du kender nogle af dem, vil du være i stand til at tilberede retter, der er værdig til 5-stjernede ratings. Vil ikke din familie være så stolt?

Aktuelle artikler