Se bedre nøgne - opskrifter

Ved ikke hvad de skal spise, mens du forsøger at følge trinene for at se crazy hot nøgen? Jeg bringer dig nogle råd til at holde på sporet for at opnå dit mål. Må ikke tænke på dem som en kost. Du vil bare blive bedre og lækre alimentation for at have en stor krop. Forbered dig på at lave mad!

Se bedre nøgne og # 8211; opskrifter

Du har din ugeplan og din træning for uge, så man rigtigt følge Introduction. Nu er det eneste ting mangler er opskriften på sunde og lækre måltider.

Før jeg dele nogle meget enkle opskrifter, vil jeg gerne minde dig en gang mere at arbejder ud går hånd i hånd med din kostplan, hvis du ønsker resultater. Hvis du spiser fastfood, fedtede burgere og pommes frites er der ingen mening i at udøve. Vinde denne kamp, ​​vil ingen gøre det for dig.

Dette vil vise resultater. Jeg har ekstremt langsom metabolisme, hvilket betyder, at jeg tabe slow... meget langsom. Men så snart jeg begyndte at planlægge min måltider og træning, de første resultater kom først efter 10 dage. Det holdt mig i gang.

Jeg vil dele med dig nogle enkle opskrifter fra mit eget køkken. Jeg bringe mine hjemmelavede måltider til at arbejde, når jeg har tid til at forberede dem. Disse opskrifter er latterligt simpelt. Ingredienser er grundlæggende. Forberedelse er nemt.

Müesli med et twist

Put müsli med tørrede tropiske frugter i 2 liter koldt nonfat yoghurt. Tilføj nogle kanel og 1 spiseskefuld honning. Sæt nogle skiver hasselnødder på toppen.

Ris og tun salat

Kog en håndfuld ris i saltet vand. Når kogte, stamme ris. Åbn en dåse tun og fjerne al olien. Bland tun og ris. Tilføj Basils, peber, par cherrytomater, rucola og et kogt æg.

Kyllingebryst salat

Kyllingebryst Salat (via www.sodahead.com)

Grill ét stykke kyllingebryst. Skær den på små stykker. Vask, tør og hak mindst 2 slags grønne salater derefter blandes det med kylling. Tilføj cherry tomater, højst 5 skiver parmesanost og thats det!

Dressing: Bland olivenolie, balsamico, oregano, salt og peber

Pastasalat

Kog din favorit pasta. Tilføj grillet kylling eller kalkun bryster, cherrytomater, fedtfattig ost, rucola og et kogt æg

Tomatsuppe

Hak og kog løg på en spiseske olivenolie. Tilføj dåse tomater og tomatsovs. Tilsæt salt, peber og Basils. Stir i 1 øjeblik asparges suppe. Serveres med skiver af pistacienødder på toppen og ét stykke af toast.

Du kan sætte 1 spiseskefuld nonfat creme fraiche til en cremet smag.

Som du kan se, er der ingen grund til at være en mesterkok til at spise sundt. Du giver din organisme alt det behov uden at bruge 2 gryder og 3 pander til at forberede et måltid. Jeg bruger 30-45 minutter i køkkenet for at forberede morgenmad, frokost gå og middag for mig og min mand. I weekenden kan jeg gøre mere komplicerede måltider, men i løbet af ugen jeg holde det simpelt.

Hvis du ikke har tid til at forberede måltider, orden i, men husk din ugeplan og dine kalorier tæller. Et slip vil tage dig et skridt tilbage fra dit mål.

Aktuelle artikler