Sidste minut dessert idé - cheesecake trøffel opskrift

Har du nogensinde haft venner ringe til dig sidste minut fortæller dig, at de kommer over? Eller med en hektisk tidsplan, du kan simpelthen ikke finde tid til at tilbringe timer i køkkenet foregiver at være en øverste chef. Uanset om du er nødt til at forberede sig på forhånd eller lige i tide til dørklokken til at ringe, holde læsning på og dit problem vil blive løst.

Sidste minut dessert idé og # 8211; cheesecake trøffel opskrift

Det kunne jo være opskriften for dig at narre dine gæster til undrende "hvordan gør hun det?". Hemmeligheden er din til at dele. Det vil efterlade dem målløs.

Jeg har prøvet og elskede det! Kun at tage 5 minutter at forberede, og 30 minutter at gennemføre. Jeg har tid til at smide forklædet væk og lægge på disse hæle. De vil aldrig gætte.

Cheesecake trøffel opskrift

Ingredienser:

  • 1 pakke Philadelphia flødeost (fedtfattig eller almindelig)
  • 1 ½ kopper chokolade chips
  • 1 kop Graham Cracker (knust) (DIGESTIF også arbejde)

Valgfrit:

  • ¼ kop hakkede pekannødder (finthakket)
  • ¼ karamel sauce (eller smeltet karamel)

Retninger:

  1. Kombiner flødeost med de knuste graham crackers. Når kombineret, øse ud med en ske til at foretage små bid størrelse bolde. Læg dem på en bageplade. Du bør have omkring 15 bolde.
  2. Frys i 10-15 minutter.
  3. Mens der i fryseren gå videre til smeltning af chokolade (små mængder smør kan anvendes som chokolade tørrer hurtigt)
  4. Fjern cheesecake bolde fra fryseren og med en gaffel dyppe dem i chokolade og lad den overskydende chokolade dryppe væk. Tilbage til bageplade. Gentag for alle cheesecake bolde.
  5. Top hver trøffel med pekannødder, hvis du ønsker og dryp over med karamel.

Nu placere dem i køleskabet og gå få klar ved dessert tid, de ville have hærdet og du vil have oprettet en dessert, de vil tale om længe efter middagen er overstået.

Velbekomme!

Her er en anden god måde at gøre cheesecake trøfler vist i videoen nedenfor.

Aktuelle artikler