Spis dette efter din træning

Du er færdig med din træning, og du føler dig godt, stærk og tonet, men sulten? Nå, det er fremragende, fordi for ca 1 time efter træning, er der en mulighed, når dine muskler er absolut begær næringsstoffer. Og det er det perfekte tidspunkt til at stimulere muskel reparation, vækst og styrke og genopbygge din energi butikker.

Spis dette efter din træning

Tag et kig på følgende post-workout indkøbsliste og begynde forbrugende disse fødevarer efter din træning - du vil blive overrasket over, hvor gode og sunde de vil gøre dig føle.

Sund indkøbsliste

En post-workout måltid bør indeholde proteiner og kulhydrater, samt elektrolytter til at erstatte mineraler gennem sved tabte.

Proteiner giver dine muskler til at reparere, vokse og blive stærkere, mens kulhydrater fungerer som den primære energikilde for aktive muskler.

Følgende fødevarer er bedst at spise efter udfordrende træning, da de i høj grad kan hjælpe dig med at genvinde din energi og foder dine muskler.

1.. Kylling

Kylling er en rig kilde til protein og indeholder også B-kompleks vitaminer, som er nødvendige for metabolismen af ​​protein.

Plus, kylling er nemt og sjovt at lave mad, og det er lav i kalorier! Hvis du forsøger at tabe sig, vælger kyllingebryster.

2.. Æg

Æg er en glimrende post workout mad. Det protein findes i æg er let absorberes af kroppen og let udnyttet af menneskelig muskelvæv. En hårdkogte æg indeholder omkring 6 gram protein og kun 80 kalorier, og repræsenterer en fremragende og hurtig protein snack.

3.. Tun og laks

Tun og laks er også rige på protein og fyldt med sunde omega-3 fedtsyrer.

4.. Mælk og yoghurt

Mælk og yoghurt er gode kilder til protein af høj kvalitet, og de er også rige på calcium, som spiller en vigtig rolle i muskelsammentrækning.

5.. Spinat

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor Popeye spiser så meget spinat? Nå, spinat er en vidunderlig post workout mad, der indeholder masser af jern, et meget vigtigt mineral for muskeltræning. Det forbedrer muskelstyrke og ydeevne, og samtidig øge energi og vitalitet.

Men det er ikke alt! Spinat indeholder også andre stoffer, som har vist sig at fremskynde muskelvækst!

6.. Havregrød

Havregryn indeholder store mængder af komplekse kulhydrater, og det er også fyldt med vitaminer, mineraler og fibre. Det er en stor kilde til energi til dine muskler!

7.. Frugt og grøntsager

Søde kartofler, bønner, gulerødder, pastinak, rodfrugter, æbler, bær, svesker, og pærer er også gode kilder til komplekse kulhydrater.

8.. Kokos vand og bananer

Det er meget vigtigt at erstatte væske og mineraler tabt ved hård motion, for at relancerer din krop. Kokos vand er en glimrende drik, der indeholder alle vigtige elektrolytter, at vores krop mister, når vi sveder. Drik det så meget som du vil!

Bananer er også gode frugter at forbruge efter anstrengende træning, da de er rige på kalium, et meget vigtigt organ, mineral, at vi mister gennem sveden. Så gå videre og gnaske ned en banan hver gang du er færdig med at udøve! Det er fantastisk!

Forhåbentlig vil denne post workout sund indkøbsliste hjælpe dig føle endnu stærkere. Hvis du har nogen andre fødevarer, der tyder på, så skriv i kommentarfeltet nedenfor og dele dine tips med os.

Aktuelle artikler