Sund og let at lave brunch snacks

Et klassisk søndagsbrunch er en af ​​de nemmeste måde at komme sammen med venner og familie. Det er afslappet, afslappende og fuld af god mad. Her er nogle gode ideer til nogle nemme at gøre sunde brunch snacks at dine gæster vil fortære uden at bekymre sig om pakning på pounds!

Sund og let at lave brunch snacks

Vegetar

Skær terninger af vandmelon og øse ud lidt fra toppen. Sæt nogle fetaost toppet med en mint blade og voila! En lækker og sund brunch snack. Gør det ekstra fancy og støvregn nogle balsamico over toppen.

Dip er en af ​​de letteste ting at gøre, og at spise, så det er altid et hit til en brunch. Lav din egen lækre græsk-inspirerede yoghurt dip til virkelig imponere alle og smide et twist på en gammel favorit. Bland nogle græsk yoghurt, hakket hvidløg, citronsaft, salt og peber, finthakket agurk og ekstra jomfru olivenolie. Gør hjemmelavet pita chips ved at skære pitabrød i kiler, sprinkling med olivenolie og salt og bagning ved 350 grader i ca 8 minutter.

Æg

Spar dig selv fra at stille op over komfuret konstant overvågning spejlæg. I stedet bage dem. Piskeris æg med skummetmælk og salt og peber. Smide nogle hakkede veggies (rød peber er min favorit) i en bradepande, og hæld æg over toppen. Drys med en lille mængde af revet ost og bages i ca 20-30 minutter ved 350 grader. Serveres i skiver til en let finger mad.

Æg har ikke altid at blive serveret varm! Kombination af to brunch favoritter, æg og sandwich, i en skål, vil altid være et hit. Holde det sundt ved betjener hjemmelavet æggesalat på unbuttered skiver hvedebrød. Pynt med frisk purløg.

Kylling

Alle elsker kylling fingre, men ingen jeg kender elsker kalorier og fedt, der går langs med det. Foretag en sundere version ved belægning i en blanding af knust hele korn korn. Afkald på panden og bage strimlerne i ovnen i ca 15 minutter ved 375 grader.

Grillet kylling ombrydes skrige sundt, men der er ofte hundredvis af skjulte kalorier. En super fedtfattig alternativ er at skabe grillet kylling salat ombrudt. Lav en sauce med jordnøddesmør, soja sauce, fiskesauce og hakket hvidløg. Placer små strimler af grillet kylling på en stor salat blade (isbjerg er en stor en til at bruge) sammen med nogle ituskårne gulerødder og derefter støvregn på nogle sauce. Wrap op og forsegle med en tandstikker for en ernæringsmæssig asiatisk-inspirerede kylling wrap.

Oksekød

Mini frikadeller på tandstikkere er den sødeste måde at spise dette vellidt fad. Season hakket oksekød med hvidløg og friske urter og parmesan ost, smide et par æg til fugt og roll spiseskefuld mellemstore scoops til kugler. Stegning i olie-packs på uønskede kalorier, så sæt dem i ovnen i 45 minutter ved 350 grader. Lad gæsterne til at dyppe i en ramekin af pasta sauce.

Den bedste ting ved at gøre chili er, at de ingredienser, selv gør alt arbejdet. For et nej-ballade og ingen rod chili, smide brun nogle jorden oksekød og løg, og derefter i dåse bønner, tomatpuré, tomatsauce, kylling bouillon, paprika, cayennepeber, spidskommen, salt og peber. Så er du færdig! Lad det simre på komfuret toppen hele morgenen eller natten, indtil dine gæster ankommer. Det er en aldrig svigte hjerte sund komfort mad.

Svinekød

Jeg kan ikke tænke på enhver vellykket brunch, der ikke har bacon. Det burde være en forbrydelse! For et sundt og imponerende snack. Linje muffinforme med sundere alternativ kalkun bacon Knæk et æg i midten og bages ved 350 grader indtil kogt.

Giv skinke og ost sandwich et sundt twist! Brug hele hvede wraps, erstatte ost til et tyndt lag af fedtfattig flødeost og tilføje agurker og tomat. Grill på en panini pressen, eller holde sig til den stegepande, hvis du ikke har fået dette apparat i dit køkken arsenal!

Alt godt fra havet

Du kan ikke gå galt, når det kommer til at tjene rejecocktail. Denne brunch snack er temmelig meget så let at gøre, som det kommer. Gå den ekstra mil, når det kommer til præsentation. Servering rejer på randen af ​​en overdimensioneret martini glas fyldt med cocktail sauce er en unik og smuk måde for gæster til chow ned på denne all-time favorit.

Munden vand ved lyden af ​​Krabbe kage. Alle har deres egen hemmelige opskrift, og det er let at sætte i store mængder af usunde ingredienser som mayonnaise. Opret din egen sunde udgave ved at blande sammen krabbekød med blot en smidge af græsk yoghurt, et æg eller to, salt, peber, cayennepeber og nogle hele hvede brød krummer. Bages ved 375 grader i ca 25 minutter.

Drikkevarer

Alt dette lækker mad og intet at vaske det ned!? Det tror jeg ikke. Her er et par, lav-cal drikkevarer wow dine brunch gæster.

For noget varmt, lave frisk ingefær te. Det er nemt at gøre, og de sundhedsmæssige fordele er næsten uendelig. Simpelthen koge vand, smide et par ingefær skiver og tilsæt citronsaft og honning efter smag.

En stor mimosa er altid en af ​​de første ting, jeg kigge efter i en brunch. For at tage det op et hak, tilføje nogle grapefrugtjuice til din alkoholiske brunch favorit og pynt med en smule limesaft og kile.

Sweets

Den bedste del af ethvert måltid er, når det drejer sig tid til at tilfredsstille din søde tand. I stedet for chokolade dækket saltkringler, gør noget lige så sød, men bedre for dig. Smelt lidt chokolade og dyppes i frisk frugt. For at gøre dem til at se ekstra speciel, støv med drysser før chokoladen hærder.

Gør mundrette hytteost trøfler. Bland hytteost med en spiseskefuld eller to af græsk yoghurt og honning. Rul til kugler og holde i køleskabet. Når afkølet nok til at opretholde deres form, rulle kuglerne i kokos, hakkede nødder, hakket tørret frugt, eller enhver anden form for pynt, du kunne tænke på. Ingen sukker og ingen usunde fedtstoffer!

Forhåbentlig vil disse ideer har inspireret dig til at oprette dine egne versioner af sunde og nemme brunch snacks. Hvad er nogle af dine favoritter?

Aktuelle artikler