4 gode tips til, hvordan du holder dit hår lige hele dagen

Det har altid været sådan - piger med glat hår vil have det krøllet og piger med krøllet hår ønsker det lige. Tja, hvis du er den sidste, jeg har nogle nyttige tips til dig.

4 gode tips til, hvordan du holder dit hår lige hele dagen

1.. Længe virker bedre end korte

Hvis du ønsker glat hår, ville det være en god ide at lade det vokse lidt længere. Kort hår har flere tendenser til at krølle op end lange hår. Desuden er det sværere at gøre kort hår ophold den måde du ønsker det skal være.

Glem ikke regelmæssige ture til en frisør, mindst én gang i hver tredje måned, for at slippe af de døde eller spaltede spidser, fordi de er en af ​​grundene til dit hår krøller op. Under alle omstændigheder, så prøv at holde dit hår så sundt som muligt, ikke kun af hensyn til glatning det, men af ​​hensyn til at have en smuk sundt hår, lige eller krøllet.

2.. Anvendelse af produkter

Køb hårprodukter, der er mærket som "glat", "slanke", "straight" eller noget lignende, vaske dit hår med en glatning shampoo og altid anvende balsam. Når du vasker dit hår, tør det lidt med et håndklæde, men ikke være for hård. Anvende nogle slags glatning mousse, gel eller enhver anden hår glatning produkt på vådt hår.

Må ikke nogensinde børste dit hår, mens det er vådt, selv børstning kan hjælpe med at gøre det lige, dit hår er svagest, når det er vådt og børstning skader det. Det er også en god idé at anvende nogle varme beskytter, da du vil være at udsætte dit hår til at opvarme næste.

3.. Føntørring og flad strygning


Du kan nu vælge enten at føntørre dit hår eller til at rette det med en flad jern, eller begge dele. Hvis føntørring, tage en bred pensel og glatte dit hår som dit hår stylist ville gøre. Pas på ikke at slå føntørrer på maksimal varme og ikke for at holde det for tæt på dit hår.

Hvis du beslutter dig for en flad jern, huske på, at en god flad jern koster gode penge. Tag små sektioner af dit hår og klip resten af ​​håret med hårklippere, så det ikke kommer i vejen. Arbejd din vej fra bagsiden af ​​dit hoved til fronten, efterlader håret sektioner tættest på dit ansigt sidst.

4.. Holde det lige

Nu hvor du har lavet dit hår lige, ideen er at holde det lige hele dagen. Du kan gøre dette bedst ved at anvende enten hårspray eller endnu bedre en lille dub af anti-frizz serum med silikone. Prøv at undgå varme og fugtige steder, da de sandsynligvis vil gøre dit hår krøllet igen.

Altid holde et par ting i tankerne - først af alle købe gode hårprodukter. Flad strygning og glatning dit hår på anden måde gør en masse skader, så du behøver den bedste kvalitet produkter til at give dit hår den pleje den behøver.

For det andet, og endnu vigtigere - give dit hår en pause en gang imellem. Du ser helt godt med krøller, og uanset hvor "i" straight hår er lige nu, så prøv ikke at skade dit hår for meget og lad det krøllede nu og da. Guys lide det bølget og krøllet alligevel.

Aktuelle artikler