4 naturlige hår balsam opskrifter

Hver pige ved, at hårbalsam er den vigtigste ingrediens for at have smukke hår. Men balsam, vi køber fra butikken undertiden ikke opfylder vores behov. Det er her, hjemmelavede naturlige conditioners komme til undsætning.

4 naturlige hår balsam opskrifter

Der er et stort antal af hjemmelavede hårbalsam du kan gøre. Så længe du bruger friske råvarer, vil du helt sikkert få et bedre resultat end med dem fra butikken. Jeg giver dig fire af mine yndlings naturlige hår tilstand opskrifter.

1.. Den stinkende én

Stinky - ja effektiv - mere end bare. Denne opskrift blev givet til mig af en ven fra college. Det er mere af et hår maske end hårbalsam, men det er forbløffende. Jeg er nødt til at fortælle dig, at det er virkelig svært at vaske det ud af dit hår, men resultaterne er fantastisk. Det stinke, fordi der er fiskeolie inde, men det er meget effektivt. Jeg vil specielt anbefale det til damer, der farve deres hår.

Tag 2 æggeblommer, 1 kop creme fraiche, en halv kop olivenolie, halv kop fiskeolie og en halv pakke panthenol creme. Bland det hele sammen og smøre hele dit hår. Hold i mindst to timer, bedst natten over. Vask dit hår grundigt med shampoo og varmt vand og nyde silkiness denne pakke bringer.

2.. Avocado hårbalsam

Det er almindeligt kendt, at avocado er en af ​​de bedste ting for skinnende og sundt hår. Bland det med kokosmælk og olivenolie, og du får en perfekt hår balsam.

Tag en moden avocado og mos det ind pasta. Langsomt begynde at tilføje kokosmælk og olivenolie. Blandingen skal være forholdsvis tyk - forsøger at efterligne tykkelsen af ​​en butik købt hårbalsam. Bland det hele grundigt og hæld i glasflaske. Opbevar i køleskabet og bruge, hver gang du vasker dit hår.

3.. For filtrede hår

Denne særlige naturlige hår balsam siges at have fantastiske resultater, når det kommer til at udrede dit hår. Det anbefales for piger med krøller, og for alle dem, hvis hår tangles nemt.

For at gøre denne balsam skal du bruge: 1 moden avocado, en halv kop shea smør, en halv kop olivenolie og tre spiseskefulde af æble cider eddike. Mos avocado og bland den med shea smør, indtil du kommer en homogen masse. Tilføj olivenolie og æble cider eddike og bland grundigt. Opbevares i køleskab mellem anvendelser.

4.. For hårtab forebyggelse

Jeg har denne naturlige hårbalsam opskrift fra en pige, som har hævdet, at hun har løst alle sine problemer med hårtab efter hun begyndte at bruge dette. Det er værd at prøve.

Bland 1 kop yoghurt med ½ kop honning, 1/3 kop æble cider eddike, 1/3 kop olivenolie og 2 mosede modne bananer. Du kan også bruge banan babymad, men friske bananer fungere bedre. Gælder enten som et hår maske og holde på dit hår, så længe du kan (bedst natten over) eller som en balsam hver gang du vasker dit hår. Resultatet er ren, skinnende og blødt hår med færre hamskifte.

Jeg foretrækker altid naturlige hårbalsam til dem købt fra en butik. Jeg ved, de ikke indeholder noget, men friske økologiske råvarer, og de giver bedre resultater. Prøv dem, men huske på, at du kan reagere på dem, samt til dem fra en butik. Prøv altid bare en lille smule for at se, hvordan din hud reagerer, inden du forsøger at bruge dem regelmæssigt. Hvilken en der fungerer bedst for dig?

Aktuelle artikler