5 hurtige og fabelagtige hestehale stilarter

Det er tidløs, alsidig og dækker alt fra en ubesværet dagtimerne til en rød løber klar look. Her er fem hurtige, sjove og fabelagtige hestehale stilarter, du vil elske, og mange celebs allerede gør.

5 hurtige og fabelagtige hestehale stilarter

En hestehale er en sikker-shot mulighed for en no-stress-bundet-til-imponere frisure.
Mange celeb frisører og deres kunder er store fans, og vi er ikke overrasket én bit!

Der er en mulighed, du kan vælge imellem for temmelig meget hver lejlighed, fra en afslappet eftermiddag spadseretur rundt i byen til en glamourøs begivenhed, hvor du planlægger at vende nogle hoveder.

Vi har indsnævret listen til fem perfekte hestehale muligheder for at besvare dit hårstyling dilemma.

1.. Curly side hestehale

Curly Side hestehale (via www.hairstylestars.com)

Celebs der elsker og bære denne frisure: Eva Longoria, Lauren Conrad, Rachel McAdams og mange flere

Appellen: Bortset fra at være let at oprette, udstråler dette hestehale stil et romantisk endnu trykkende vibe. Ikke underligt, hvorfor celebs kan ikke få nok af dette look.

Hvordan til at gøre det: Efter et blowout, dit hår børste til den ene side og binde det i en lav hestehale med en elastik. Derefter tage en lille streng af hår, pak det omkring bandet at dække det, og sikre den med en nål.

Hvis du har pandehår, den bedste løsning er at børste dem til side af hestehale.

Dernæst fyre op din krøllejern og skabe løs bølger, forsøger at holde dem så selv i størrelse som muligt. Afhængigt af dit hår længde, at hestehale hviler på din skulder at sikre og sætte look med en lys frakke af hårspray. Nu, gå ud og blænde!

2.. Lav twist hestehale

Lav Twist hestehale (via www.chiiron4u.com)

Celebs der elsker og bære denne frisure: Blake Lively, Giuliana Rancic, Rose Byrne og mange flere

Appellen: Let, sexet men der er et twist! Denne hestehale mulighed er super speciel, fordi du helt kan gøre det til din egen. Det handler om at være unik... en hestehale ad gangen.

Hvordan man gør det: Bind dit hår op i en lav hestehale, lige over nakken af din hals. Nu har du mulighed for at sikre dit hår i midten, eller hvis du ønsker, kan du vælge den side fejet se igen. Dæk elastik ved indpakning en streng af dit hår omkring det.

Fastgør det med knappenåle, så det er nødvendigt. Du kan vælge at slanke den øverste del af dit hår, eller lidt drille toppen, hvis du opdager, at egnet til din ansigtsform eller blot kan lide det bedre på den måde.

Spritz på en spray-on texturizer til hestehale for at skabe en mat, rodet tekstur og fuldføre look med hårspray. Udført og færdig!

3.. Den delvise hestehale

Celebs der elsker og bære denne frisure: Charlize Theron, Erika Christensen, Renee Zellweger og mange flere

Appellen: Dette look skaber et let illusion, at dit hår er længere end den faktisk er. Også indsatsen niveauet er minimal, og den komfort og wow niveauer kan være ganske imponerende. Du gør det math.

Hvordan til at gøre det: Børst siderne og toppen af dit hår på ryggen, mens den bageste del af den løs og falde ned. Du kan vælge at fastgøre indsamlede hår som du har lyst, wether med en elastisk, en bedazzled clips eller flere bobby-pins. Helt op til dig. Hvis du føler behov, indstille stil med en lys frakke af hårspray. Finito!

4.. Band eller tørklæde understøttet hestehale

Band eller Tørklæde Understøttet hestehale (via hairstylelounge.sheknows.com)

Celebs der elsker og bære denne frisure: Jennifer Lopez, Mila Kunis, January Jones og mange flere

Appellen: En ting at være opmærksomme på denne mulighed er at omhyggeligt blande frisure med dit outfit. Bortset fra det, kan du gøre det til dit eget og nyd den kraftige stigning i komplimenter du er ved at modtage på hvert hjørne.

Hvordan til at gøre det: Dress up denne hestehale stil med et bredt eller tynd bøjle, eller din foretrukne farverigt silke tørklæde. Stilen af ​​hestehale i sig selv er helt op til dig, om du ønsker at vride det op, skabe nogle løse krøller, swipe den til side eller lade det hænge i ryggen.

Fastgør tørklæde med nogle stifter, hvis dit hår er fint, at holde tingene på plads.
Denne stil skal bæres med en dejlig lys, opløftende smil!

5.. Funky hestehale

Celebs der elsker og bære denne frisure: Gwen Stafani, Fergie, Demi Lovato og ja, mange, mange flere

Appellen: Alt for mange til at liste. Bedste: Det er sjovt!

Hvordan til at gøre det: Den absolut bedste måde at gå om at skabe dette look er at lade din fantasi løbe vild (op til din egen komfort niveau, naturligvis) og gå med det. Pointen er at træde ud af boksen og lave en hestehale, der siger, "dette er min funky hestehale stil, ja, det ser lidt whacky, men jeg elsker det og eje det!" Leg med knappenåle, spike det lidt op, tilføje din egen flare og holde det let og sjovt!

Aktuelle artikler