7 tips til vedligeholdelse af krøllet hår

Selv når du følger reglerne og lindre dit hår fra stress af at dø, føntørring eller lægge for meget produkter ind i det, kan det stadig være tørre, svage og uden volumen. Denne type hår er tørt af natur, og det er svært at holde den blød og fugtes. Så her du går - nogle få grundlæggende regler for at fastholde og gøre dine krøller ser smuk ud.

7 tips til vedligeholdelse af krøllet hår

Først kigge efter produkter, der er beregnet til krøllet hår.

Nu er der mange af disse produkter, så du bliver nødt til at finde den helt rigtige, en, der vil gøre mest godt for dit hår.

Det kan være en god idé at bruge shampoo og balsam fra samme mærke, "fordi de supplerer hinanden godt, men der er ingen generelle regler her, er du nødt til at finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

Efter køb af de relevante produkter, vi har et par tips til vedligeholdelse af din krøllede hår:

  1. Krøllet hår skal skæres oftere, for at se mere sund og frodig.
  2. Hvis dit hår er for tæt, bør du have din frisør skære nogle lag i det at give det mere form.
  3. Før du vasker dit hår, skal du sørge for at rede ud sammenfiltrede dele.
  4. Glem ikke at rede det ud bagefter også, mens det stadig vådt, eventuelt med en pensel, der har bred afstand børster.
  5. Må ikke vaske dit hår hver dag. Du tror måske, det er godt for dit hår, men når du vasker det dagligt, du tømte den for dens naturlige olier, og det bliver tørt.
  6. Bøj ned, så dit hår falder nedad, og tør den med en hårtørrer, fra rod til spids for at opnå større volumen.
  7. Skum og geler er fantastisk til dine krøller. Med dem, at de er veldefinerede og smukke. Vær forsigtig med ikke at overdrive det med at sætte disse slags produkter på dit hår, fordi det kan give dit hår, stive, skarpe følelse.

Det ville være bedst at lade det tørre naturligt, men hvis du er i kapløb, og du ikke har tid til at vente, behøver du ikke rigtig har et valg.

Så brug tørretumbleren, men prøv at undgå det komme i tæt kontakt med dit hår, så du ikke beskadiger den.

Hvis ordentligt vedligeholdt, og hvis de er sunde og defineret, krøller altid ser smuk og attraktiv. Fordelen er, at du altid har en interessant og god frisure til enhver lejlighed, uden at skulle tilbringe timer og timer hos frisøren.

Aktuelle artikler