Avocado hår maske til tørt hår

Tørt hår kan være virkelig irriterende. Det ser dårligt, kan du ikke style det og tør hovedbund klør. Det endelige resultat er skæl, hår, der ligner og føles som halm og en masse penge givet til forskellige hår produkter, der ikke vil arbejde. Nå, næste gang - prøv noget hjemmelavet.

Avocado hår maske til tørt hår

Avocado hår maske er en sand frelser for tørt hår. Avocado er kendt som "jungle smør", fordi det har en meget høj mængde fedt. Disse fedtstoffer er, hvad der er nødvendigt for tørt hår til at blive genoplivet. Prøv en af ​​disse tre avocado masker til tørt hår.

1.. Pure avocado

Uden alt for meget stress, men alligevel så effektive - ren avocado hår maske er muligvis det bedste valg for tørt hår. Du kan gøre det i løbet af få minutter, anvende den og vente på et fantastisk resultat.

Køb rigtig moden avocado - den slags, der er endnu alt for moden til at blive spist. Skæres i halve, fjern pit og skeen kødet ud. Afhængigt af længden af ​​dit hår, kan du bruge mere end én avocado. Læg kødet i en blender eller endnu bedre blande det med en stavblender. Tag blandingen og smøre det jævnt over din hovedbund og hele din hår.

Hold denne blanding på dit hoved i mindst en time og derefter vaske dit hår som du normalt gør. Du har måske brug for en ekstra shampooing at få alle de avocado ud af dit hår, men resultatet vil forbløffe dig.

2.. Avocado og olivenolie

Dette er en opgradering til den rene avocado maske. Det kombinerer de to bedste ting til tørt hår - avocado og olivenolie. Resultaterne er opsigtsvækkende.

Begyndelsen af ​​processen er den samme som, når de foretager ren avocado maske. Få en moden avocado, tage kødet ud og blande det. Tag en spiseskefuld af olivenolie for hver avocado du har brugt, og gøre en homogen blanding. Du kan varme op olivenolie for bedre resultater. Påfør på dit hår, orlov til et par timer og vask dit hår.

3.. Stinky avocado hår maske

Ja, det er en smule stinky, men det er den bedste maske til tørt hår. Du får brug for flere ingredienser og mere tid til at forberede det, men resultaterne er så gode, at alle dine bestræbelser vil kunne betale sig.

For at gøre denne maske du har brug for: moden avocado (eller flere af dem, afhængigt af dit hår længde), 2 æggeblommer, en halv kop olivenolie og en halv kop fiskeolie. Du har gættet det - fiskeolie er den stinkende del.

Tag avocado kød og bland det godt sammen med alle de øvrige ingredienser. Hold denne maske på hovedet i mindst to timer - bedst i løbet af natten. Det er en god idé at sætte en badehætte på, fordi varmen vil aktivere de stoffer og give endnu bedre resultater.

Vær forberedt på at blive længere i badeværelset, fordi du skal bruge lidt ekstra tid til at vaske dette fra. Resultatet er et hår, der er skinnende, silkeblød og blødere end det nogensinde har været før. Du vil elske denne maske.

Hjemmelavede produkter kan virkelig være bedre end dem du får fra butikken. Du behøver ikke meget tid eller penge til at forberede nogen af ​​disse avocado hår masker til tørt hår, og de alle giver fantastiske resultater. Giv dem en chance!

Stadig huske på, at dit hår samt din hovedbund kan reagere på nogen af ​​disse masker samt for dem, store-købte. Prøv altid et nyt produkt, hjemmelavet eller store-købte, på en lille del af din hud / hår. Vent i 24 timer, og hvis ingen reaktion forekommer, kan du roligt bruge produktet. Hvilken en af ​​disse passer dig bedst?

Aktuelle artikler