Bedste måde at farve hår derhjemme i 12 enkle trin

Ønsker du at spare nogle penge på månedsbasis? Prøv at farve dit hår derhjemme i stedet for at gå til håret stylist. Det ser måske hårdt, men det er virkelig ikke. Bare følg disse enkle trin.

Bedste måde at farve hår derhjemme i 12 enkle trin

1.. Sørg for at dit hår er ren

Selvom hår stylister normalt farve dit hår uden tidligere at vaske det, det er egentlig ikke den bedste idé, især hvis du bruger naturlige hårfarver. Dit hår skal være ren, for farvestoffet til at holde fast på håret i stedet for på snavs på håret. Vask dit hår en dag før farvning. Hvis du vask og farvning af samme dag, så sørg for, at dit hår er helt tørt, før du begynder farve.

2.. Læs vejledningen

Før du overhovedet begynder at farve dit hår skal du sørge for omhyggeligt læse vejledningen på pakken. Hårfarver kan variere mellem hinanden og hvad der kunne have arbejdet for din tidligere farve, måske ikke arbejde for det nye. Læs vejledningen omhyggeligt og forsøge at følge dem grundigt.

3.. Forbered farven

Det er bedst at tage en lille plastik skål og en bred farve pensel. Hæld farven og hydrogen og bland dem grundigt med børsten. Sørg for at du får en homogen blanding, og også sørge for, at du har nok af det. Du har måske brug lidt mere hår farve, når farve dit hår på din egen, især hvis det er din første gang at gøre det.

4.. Børst dit hår

Før du begynder at farve, børste dit hår grundigt. Alt, hvad der forbliver viklet vil få endnu mere sammenfiltret under farvelægning og desuden vil det ikke farve ordentligt. Gør dig selv en tjeneste og børste dit hår.

5.. Beskyt din hud

Du ved, hvordan dit hår stylist altid farver din pande eller dine ører, mens farve dit høre? Nå, vil du gøre det også, men du kan gøre noget for at beskytte din hud. Påfør en lille mængde af vaseline eller nogen form for fugtighedscreme til din pande, dine ører og langs hårgrænse på halsen. På den måde, vil farven ikke holde fast i din hud, men cremen du har anvendt, og det vil være lettere at vaske væk, når du er færdig.

6.. Sæt beskyttelseshandsker på

Hvis du ikke ønsker at farve dine hænder så godt, så sørg for du sætter de beskyttende handsker på. Dem, der kommer med hårfarve kan være en smule stor og ikke særlig brugervenlig, så det er bedre at tage kirurgiske engangs plast handsker.

7.. Farve dit hårgrænsen først

Masser af kvinder glemmer dette skridt, når farvelægning deres hår af sig selv, og det er meget vigtigt. Hvis du ikke vil have folk til at lægge mærke til forskellen mellem din oprindelige farve og farvestoffet, farve ½ centimeter af din hårgrænse, før du fortsætter farve dit hår.

8.. Farve hår på dit hoved

Før du begynder at sektionering dit hår og farve det første, farve hår, der er på dit hoved. Divider din høre i midten og farve mindst en tomme på hver side. Nu tager en kam og opdele dit hår igen en tomme til venstre og gentag. Når du når til slutningen af ​​den venstre halvdel af dit hoved, vender tilbage til centrum og gentage alt på højre side.

9.. Farvelægge resten af ​​håret

Dette kunne være en tricky del, især hvis dit hår er en smule længere. Det er rart, hvis du kan bede en ven til at hjælpe dig med dette. Opdel håret i sektioner og farve hver sektion individuelt. Tag ikke for meget hår på én gang, fordi du kun vil farvelægge det yderste lag, mens hår, der sidder fast inde ikke får farvet.

10.. Varm farve

Når du er færdig med at anvende den farve, bør du gøre noget for at holde hovedet varmt. Farven reagerer bedre med dit hår, hvis det opvarmes lidt. Dette betyder ikke, at du skal varme det med en hårtørrer, men det er godt at sætte en badehætte eller en simpel plastikpose på hovedet. Sæt alle de hår inde og vente den tid anbefalet på pakken. Det tager normalt mindst 45 minutter.

11.. Vask dit hår

Det næste skridt for at farve dit hår derhjemme er selvfølgelig, at vaske overskydende farve dit hår. Brug farve beskyttelse shampoo og farve beskyttelse balsam. Påfør balsam til hele din hår, hovedet samt, selvom du normalt ikke at gøre det. Farven skade dit hår, og den har brug for ekstra pleje nu.

12.. Tør dit hår

Det sidste trin - tørre dit hår. Det er bedst at overlade det til tørre på eget eller føntørre det på medium varme. Må ikke stil eller fladjern hår, der netop er blevet farvet, det havde nok torturere for dagen. Og det er det - du er færdig. Nyd din nye farve.

Aktuelle artikler