Beslut hvad farve til at farve dit hår i 4 nemme trin

Realiseringen af ​​en beslutning om at ændre din hårfarve kan være virkelig stressende. For at undgå at lave en fejl, skal du være opmærksom på flere ting. Hvis du har nogle problemer at træffe denne beslutning - her er hvordan man kan afgøre, hvad farve til at farve dit hår i 4 nemme trin.

Beslut hvad farve til at farve dit hår i 4 nemme trin

1.. Kig på din hud tone

Hvis du vil have dit hår til endda lidt passer dig, er du nødt til at være opmærksom på din hud tone. Dette er især vigtigt, hvis du ønsker at farve dit hår, så det ser ud som det er din naturlige farve.

Du kan ikke farve dit hår blond, hvis du har en meget mørk hudfarve, vil du bare se latterligt. På den anden side, kan du ikke farve dit hår sort, hvis din hud tone er rigtig lys, medmindre du er til en vampyr look.

Der er en stor hjemmeside, der kan hjælpe dig med at se, hvad hårfarve går med din hud tone - www.taaz.com. Der kan du uploade dit foto og farve dit eget hår i et par forskellige farver at se, hvilken en der passer dig bedst. Stadig huske på, at dette blot er en simulering, og at du kan ende med at se lidt anderledes end i disse fotos, men det er en god start.

2.. Hvad er din naturlige hårfarve?

Dette er et meget vigtigt spørgsmål, især hvis du er ved at dø dit hår for første gang. Det er vigtigt, både når det kommer til at vælge den rigtige farve, og når det kommer til at skade dig kan forårsage til dit hår.

Det værste ting at gøre er at farve dit hår blond, hvis din naturlige hårfarve er virkelig mørkt. Årsagen er, at du bliver nødt til at bruge virkelig stærk blegemiddel, som vil skade dit hår en masse. Senere vil du give en masse penge for kvalitet hår produkter, du bliver nødt til at bevare dit hår fra skader, du forårsagede den.

Din naturlige hårfarve kan også påvirke det endelige resultat, især hvis du går efter et naturligt look. Husk, at hvis dit hår er mørkt, skal du købe et farvestof, der er en eller to nuancer lysere end den, du har valgt for at opnå den farve du ønsker. På den anden side, for dem med lyst hår skal du vælge en mørkere farve for at opnå den ønskede farve. Alle de farver, du ser i farvepaletten er færdig på hvide hår, og de kan se meget anderledes ud på dig, afhængigt af din naturlige farve.

3.. Hvor svært det er at vedligeholde?

Det er en god idé at tænke over, hvor svært det ville være at vedligeholde din nye farve, når du farve dit hår. Du behøver ikke virkelig ønsker at ende op med at farve dit hår hver 3. uge. Det er dårligt for dit hår, dit budget og det tager en masse af din tid.

Røde farver er de sværeste at vedligeholde. Det er dem, der har tendens til at vaske ud af de mest og dem, der har tendens til at se virkelig dårligt, når din naturlige farve rødder vises. På den anden side, er blond farve, der vil skade dit hår mest på grund af den stærke blegemiddel, men man kan overleve længere mellem to gange døende. Den bedste idé er at vælge en farve, der er 1-2 nuancer mørkere eller lysere end din naturlige farve. På den måde vil du ikke nødt til at farve dit hår så ofte, og det vil se mere naturligt.

4.. Har du selv lide at farve?

Mange kvinder har en tendens til at ændre deres hårfarve, bare fordi en bestemt farve er "in" i år. Det er en virkelig dårlig grund til at farve dit hår.

Før du selv beslutter at farve dit høre, så sørg for at du rent faktisk kan lide farven. Må ikke gå blond, hvis du ikke kan lide blondiner. Samme gælder for enhver anden farve. Også, ikke ændre din farve, bare fordi nogen fortalte dig, vil du se bedre ud med en anden farve. Beslutningen om at farve dit hår, bør kun være din, og velgennemtænkt. Først da vil du få det resultat, du er på udkig efter.

Så er hvilken farve du dø dit hår?

Aktuelle artikler