De varmeste sommerdage frisurer

Frisurer til sommeren 2012 kan gøres på mange forskellige måder. De kan være romantisk, ren, afslappet eller på den anden side hård, rodet og slags drenget. Det er sommer for hver type af hår, så du skal ikke bekymre dig, hvis du har tynde, tykke, bølget, lige, kort eller langt hår, vil du være trendy denne sommer for sikker!

De varmeste sommerdage frisurer

1.. Ponytails

Ponytails er stor og flot måde at få dit hår væk fra dit ansigt. Dette er løsningen for varme og fugtige sommerdage. Høj og lang hestehale er især trendy. Hvis du ikke har langt hår, kan du købe hår forlængelse eller endda en lang hestehale, som du kan føje til dit og ingen vil bemærke, at det ikke er dit hår. Denne form for frisure er det bedste for nat-outs. Med rette make-up, kan du se meget elegant og glamourøst. Du kan danse og have det sjovt uden at skulle bekymre sig om, hvordan dit hår ser ud og har du ødelægge det. Du kan tilføje en wrap-around hestehale i 90 inspirerede udseende. Hestehale er stor form for frisure, og du kan trække det ud i søvne. Det er let at lave.

2.. Messy højt oppe gøremål

Dette er den anden måde at få dit hår væk fra dit ansigt. Det ser smukt endnu afslappet. Du kan trække det ud til stranden, kaffe, klub og selv på en middag på fancy restaurant. Det bare afhænger af, hvordan du bærer den, og som accessorize du sætter. Du kan gøre det ser meget klassiske og elegante, hvis du tilføjer en tiara eller nogle sparkly hårbånd. Og på den anden side kan du bare lave en almindelig højt rodet up-do, og gå til stranden. Det vil se godt begge veje.

3.. Amazing flettet frisurer

Fletninger er meget romantisk, sød og girly. Der er så mange forskellige typer af fletninger, og du vil falde i kærlighed med dem. Du kan fletning alt dit hår, halvdelen af ​​dit hår, den ene side, bare pandehår, er det op til dig. Lauren Conrad er berømt for hendes frisure med flettede pandehår. Du kan finde mange videoer på YouTube med instruktioner om, hvordan man laver forskellige slags flettet frisurer, vil jeg foreslå denne særlige video:

4.. Slicked hår eller "wet look"

Denne form for frisure var meget varmt på baner i løbet af foråret / sommeren 2012 New York Fashion Week. Det er en fantastisk løsning for anden, tredje dag hår, når dit hår ser almindeligt og kedeligt. Det er nemt at lave, og det er perfekt til drenget, hård, alt for cool-til-pleje og rock'n'roll look.

Så, nu har du så mange frisurer at tænke over. De er egnede til enhver situation, uanset om du går til stranden eller på en dato i en fancy restaurant. Sommeren 2012 frisurer kan gøres på enhver hår, det er bare op til dig at vælge, og have det sjovt med det.

Aktuelle artikler