DIY havfrue hale side fletning frisure

Her er en idé til en frisure, der vil gøre dig ser sofistikeret til enhver lejlighed, det være en eftermiddagskaffe date med en ven eller et bryllup reception.

DIY havfrue hale side fletning frisure

Mermaid hale side fletning kan lyde og se kompliceret og omfattende, men i virkeligheden er det meget enkelt og let at lave. Alt du skal gøre er at lave en simpel fletning, ja, en hollandsk fletning. Men bare rolig, det er stadig enkel. En hollandsk fletning er en omvendt fletning, hvilket betyder, at du sætter de udvendige tråde under indersiden streng, i modsætning til den normale fletning hvor den udvendige streng gå over den midterste. Når du perfektionere teknikken af hollandske fletning, er du klar til at starte på den lille havfrue hale fletning.

Værktøjer:

  • en hårbørste
  • Bobby stifter (mindre, hvis du kan finde dem)
  • elastikker
  • hår klippet
  • (Et krøllejern eller en flad jern - ekstraudstyr)

Sådan gør du:

1.. Start med at børste ud dit hår til at fjerne eventuelle knob. Anvend de sædvanlige produkter, du bruger, når du laver dit hår.

2.. Bring alt hår til den ene side.

3.. Opdel håret i 2 sektioner. Pin yderligere én fra dit ansigt væk med et hår klip til at holde sig væk, mens du arbejder på den anden side.

4.. Braid en hollandsk fletning (inverteret fletning) ud af første del af hår, tættere på dit ansigt, og binde det med en elastik.

5.. Fjern klip og flet den hollandske fletning ud af den anden del af hår og binde det.

6.. Tag fletning, der er længere væk fra dit ansigt og begynde at trække forsigtigt den side af fletningen, der er længst væk fra dit ansigt.

7.. Nu gøre det samme på den anden fletning, trækker den side, der er tættest på dit ansigt.

8.. Træk ikke de kanter, der ved siden af ​​hinanden.

DIY Mermaid Tail Side Braid Frisure

9.. Nu line up de to fletninger sammen, vil de ligne en stor bred fletning. Sørg for, at de er rettet ind på midten.

10.. Ved hjælp af Bobby stifter, dem pin sammen. Bobby pin under fletninger, så du kan skjule Bobby stifter godt. Du kan sætte en på hver ca 1 ½ inches.

11.. Når du er færdig med pinning, binde de to fletninger med en elastisk (du kan også først fjerne elastikkerne fra de to fletninger).

De sidste par finpudse er op til dig og dine præferencer. Du kan lægge en blomst eller en vintage hårnål i begyndelsen af ​​havfruen hale fletning, ligesom på billedet. Også du kan efterlade et par hårstrå omkring dit ansigt, som du derefter kan krølle med en curling eller flad jern, for et mere romantisk look.

Dette look er romantisk og alsidig. Du kan bære det med enten afslappet eller mere formelle outfits, for hver dag eller endda til arbejde, bare uden tilbehør. Det tager ingen tid at lave, men ser effektiv, elegant og romantisk.

Aktuelle artikler