Er dit hår tørre som sand? 10 bevist hjem retsmidler, der kan hjælpe

Under sundt, glansfuldt og silkeblødt hår er en drøm for enhver kvinde. Forurening, hårfarver, elektriske curlere, glatning strygejern, permanenter, slag tørretumblere, over-eksponering for sol, vind og chlorerede vand, er blot nogle af de faktorer, der kan bidrage til tab af glans og fugt og gøre dit hår ser kruset, skørt, og tør.

Er dit hår tørre som sand? 10 bevist hjem retsmidler, der kan hjælpe

Heldigvis er der mange måder at reparere skadet hår uden at betale for dyre salon behandlinger. Læs videre for at opdage 10 effektive hjem retsmidler og tips til tørt hår og lære, hvor nemt det er at have det hår, du altid har drømt om.

Home retsmidler til tørt hår

1.. Egg behandling

Dette er måske et af de ældste retsmidler til tørt hår. Æg er en god kilde til protein og lecithin, som styrker og reparere dit hår ved at tilføje fugt, glans og tekstur til det.

1.. Bland 3 æg med 2 spsk olivenolie eller kokosolie. Tilsæt 1 spsk honning, rør godt og anvende denne blanding i fugtigt hår og hovedbund. Dæk med en badehætte og lad den i 30 minutter. Derefter skylles med en mild shampoo og lunkent vand.

2.. Pisk 2 æg sammen, tilsæt halv kop fuldfed yoghurt, og 11/2 spsk mandelolie. Rør godt indtil det bliver cremet. Massage denne blanding ind i din hovedbund og hår, dække med et håndklæde eller en badehætte, og lad det sidde i cirka en halv time. Så shampoo som sædvanlig med lunkent vand.

3.. Pisk 3 æg og kombinere dem med 1 spsk eddike, 1 spsk olivenolie og 1 spsk kokosolie. Tilføj et par dråber rosmarin æterisk olie og anvende blandingen til dit hår og hovedbund. Cover og lad den i 20 til 30 minutter. Vask og shampoo dit hår som normalt.

2.. Varm olie behandlinger

Varm olie er en af ​​de bedste hjem retsmidler til tørt hår. Naturlige olier, såsom kokosolie, olivenolie, ricinusolie, mandel, lanolin, eller majsolie er fremragende behandlinger for at tilføje glans og genoprette fugt til tørre, beskadiget, og skørt hår. Med varm olie behandlinger, du vil pleje dit hår, fremme en sund hårvækst, undgå hår knækker, og forhindre yderligere skade.

Du kan bruge de ovennævnte olier alene eller forberede din egen blanding af forskellige olier. For bedre resultater, tilføje et par dråber lavendel, rosmarin, citron, kamille, geranium, birk, gulerod, salvie eller røllike æterisk olie til blandingen. De vil forstærke effekten af ​​olie behandling og tilføjer mere glans og fugt til dit hår.

1.. Opvarm forsigtigt 4 spsk olie i en gryde over svag varme, indtil det bliver varmt, men ikke for varmt. Gnid olien ind i dit hår og hovedbund, og sørg for at dække alle dele af dit hår. Dæk med en badehætte, og derefter wrap med et varmt håndklæde. Varmen vil åbne porer, og lad olien trænge dybt dit hår og hovedbund.

Lad behandling på i mindst 20 minutter eller natten over. Skyl med lunkent vand ved hjælp af din almindelige shampoo.

Du kan justere mængden i henhold til længden af ​​dit hår.

3.. Honning hår maske

Honning er en anden stor hjem afhjælpe for tørt hår.

Honning har evnen til at fælde fugt i håret og efterlader det blødt, skinnende og næret.

1.. Påfør en halv kop honning til nyvasket, fugtigt hår og forsigtigt massere det ind i din hovedbund og hår tråde. Dæk med en badehætte og lad behandling på i 20 til 30 minutter. Skyl med lunkent vand.

2.. Hvis dit hår er meget tørt og beskadiget, kan du tilføje enten en halv avocado eller en spiseskefuld kokosolie eller en æggeblomme til honning, for at gøre behandlingen mere effektiv. Et andet godt trick er at blande nogle honning med din almindelige shampoo.

4.. Avocado og banan behandling

Avocado indeholder helbredende næringsstoffer, som vil dybt fugt og nærer håret og efterlader det sundt og stærkt.

Banana forhindrer spaltede spidser, og blødgør og forbedrer elasticiteten af ​​dit hår.

Avocado og banan blandet sammen, vil derfor gøre en perfekt hjem afhjælpe for beskadiget og tørt hår.

1.. Mash 1 banan og 1 avocado sammen og tilsæt ½ spsk mandelolie. Massere puré ind i din hovedbund og sprede det over hele håret. Dæk dit hoved med en badehætte og lad behandling på i 30 minutter til 1 time. Derefter skylles grundigt med lunkent vand.

5.. Mayonnaise behandling

Fuldfed mayonnaise er en anden glimrende hjemme middel. Det virker mirakler på hår, da det gør det meget skinnende, blød og sundt udseende.

1.. Massage ½ kop mayonnaise ind i dit hår og hovedbund, dække med en badehætte, og lad det sidde i 30 minutter. Skyl med lunkent vand.

6.. Gelatine hår pack

Gelatine er en glimrende kilde til protein, og protein er meget vigtigt i behandling beskadiget, nødstedte og tørt hår.

Gelatine genskaber protein og fugt til håret, hvilket gør det til et perfekt behandling for en stærk og sund hårvækst.

1.. Kombiner 1 spiseskefuld af gelatine med 1 kop varmt vand og rør indtil det er helt smeltet. Tilsæt 1 spsk eddike og et par dråber af lavendel, rosmarin eller citron æterisk olie. Bland godt og anvende blandingen til dit hår og hovedbund. Lad det sidde i 10 minutter, og skyl derefter med lunkent vand.

7.. Aloe vera fugtgivende behandling

Aloe vera indeholder ingredienser, der har fremragende fugtgivende egenskaber, som i høj grad kan gavne dit hår. Aloe vera behandling vil gøre tørt hår bliver blødt, skinnende og skinnende.

1.. Bland 3 til 4 spsk af Aloe vera gel med 11/2 spsk kokosolie. Tilsæt 3 spsk yoghurt og bland godt. Påfør blandingen til håret og lad det sidde i 20 til 30 minutter. Vask dit hår som normalt.

8.. Øl hårmiddel

Øl er en fremragende hår tonic, da det annoncer krop, glans, styrke og vitalitet til dit hår. Denne fantastiske drik indeholder vitamin B og proteiner, der hjælper med reparation tør, kedelig, og ødelagt hår, mens dybt nærende hårsækkene.

1.. Vask dit hår og mens det stadig er vådt, skal du bruge en spray flaske til spritz en lille mængde af øl i hele dit hår. Efter føntørring vil lugten af ​​øl forsvinder, efterlader håret glat, glat og glødende.

9.. Æteriske olier til tørt hår

Den vigtigste årsag til tørt hår er mangel på fugt og talg. Når din hovedbund ikke producerer nok naturlige olie eller sebum, dit hår bliver tørt, skørt, split og udsat for brud.

Nogle æteriske olier har kapacitet til at stimulere talgkirtlerne i hovedbunden, og derved reducere tørhed og give dit hår en smuk glød.

Nogle af de bedste æteriske olier til tørt hår omfatter: lavendel, bay, rosmarin, citron, kamille, geranium, sandeltræ, birk, persille blad, rosentræ, gulerod, Palmarosa og røllike æterisk olie.

1.. En meget effektiv hjem middel til tørt hår er at blande 4 dråber af enhver af de ovennævnte æteriske olier med 6 spiseskefulde luftfartsselskab olie, såsom hvedekim, kokos, mandel, ricinusolie, sesam eller avocado olie. Du skal derefter varme op olie blandingen og forsigtigt massere det ind i din hovedbund og hår med små cirkulære bevægelser, ved hjælp af fingerspidserne. For de bedste resultater, er det godt at gøre det for mindst 10 minutter og derefter dække dit hår med en badehætte og lad behandlingen i 1 time eller natten over.

10.. Æble cider eddike balsam

Æble cider eddike er en fabelagtig hårbalsam der efterlader dit hår rent, blødt, skinnende og fugtes. Det fjerner opbygningen rest af shampoo og andre hårprodukter, såsom sprays og geler, som pels dit hår og hovedbund, får det til at se kedeligt. Eddike vil også bidrage til at genoprette den naturlige pH balance i din hovedbund og forhindre kløe og skæl, som ofte sker under tør hovedbund betingelser.

1.. Mix ½ kop æble cider eddike med 1 kop vand og anvende det til dit hår efter vask det. Lad det sidde i 10 minutter og skyl derefter grundigt. Dette vil give ekstra glans til dit hår!

Daglige hårpleje tips og tricks til tørt hår

Hvis du ønsker at holde dit hår sundt, skinnende og stærke og forebygge eller mindske tørhed, bør du være meget opmærksom på din daglige hårpleje rutine.

1.. Undgå skrappe shampoo og kemikalier, der kan skade og udtørre håret.

2.. Må ikke shampoo for ofte. Det forårsager hår tørhed.

3.. Tørt hår er skrøbelig. Når du vasker og massere dit hår, skal du ikke gøre det med dine negle, men brug din finger tips. Nails vil irritere din hovedbund og få dit hår til at bryde.

4.. Betingelse dit hår regelmæssigt. En god balsam til tørt hår vil nære og fugte håret og beskytte det mod opdelingen. Hvis dit hår er meget tørt, kan du også lade balsam på natten.

5.. Trim off spaltede spidser til at forhindre dem i at sprede sig i håret Strand.

6.. Undgå kemiske hårfarver, permanente farvestoffer, elektriske krøllejern, glattejern, varme ruller, permanenter og slag tørretumblere, der er for varmt. Når det er muligt, skal du lade dit hår til at tørre naturligt.

7.. Chlorerede vand kan være yderst skadeligt for dit hår og få det til at blive meget tørt hår. Aldrig svømme uden en hætte.

8.. Vær blid med dit hår og altid børste det omhyggeligt og forsigtigt. Tørt hår er skrøbelig og udsat for brud, og ru kæmning kan få det falde ud eller knække.

Naturlige børsteorme pensler er det bedste valg for tørt og ødelagt hår.

9.. Må ikke overeksponere dit hår til sol, da det vil tørre det ud. Bær en hat, når du kan eller anvende beskyttende cremer, lotions, og balsam før udsættelse for solen.

10.. Når du vælger hårprodukter, sørg for at de indeholder fugtgivende ingredienser, naturlige olier og frugtekstrakter, der er egnet til tørt hår.

Kost tips til tørt hår

Holde dit hår sundt indefra og ud vil reducere tørhed og gør din det ser sundt, blødt og skinnende.

Prøv at spise masser af fødevarer, eller tage kosttilskud, der indeholder zink, biotin, C-vitamin, E-vitamin og omega-3 og omega-6 fedtsyrer.

Glem ikke at drikke masser af vand, da det hjælper din krop udvise forskellige skadelige stoffer og toksiner, der kan forårsage dit hår til at blive tør og skør. Og bortset fra denne, vand hydrater!

At passe godt på dit hår, spise en sund kost, og regelmæssigt anvender de ovenfor beskrevne hår behandlinger vil gøre dit hår ser smuk og sund og forhindre det i at udtørre. Det er temmelig meget det! Ingen grund til at gå til dyre skønhedssaloner eller bruge dine penge for overvurderede hårprodukter!

Hvis du kan lide dette indlæg, så glem ikke at dele det med dine venner!

Aktuelle artikler