Hår knækker! 5 årsager og 5 løsninger

Dit hår `s været brækker mere og mere ind i din pensel, dine ender flosset, og en del af dit hår er længere end den anden... eek! Du `ve søgt efter et mirakel: et produkt, en frisør, noget eller nogen, der vil få dit hår tilbage til, hvordan det plejede at være, før det fik" rodet op ". Alle dine søge hasn `t været forgæves - du fandt denne artikel.

Hår knækker! 5 årsager og 5 løsninger

Men du vil ikke finde din mirakel shampoo. Alt er en proces, herunder at opnå sundere, stærkere hår. Hvis du vil have lange, smukke Lokker, er du nødt til at være villig til at arbejde for dem!

Hvorfor sker det?

Hvorfor brud opstår? Nå, for at forstå, hvorfor du først nødt til at vide hvad det egentlig er hår kaste er en naturlig del af livet,.. Du mister overalt 50-100 hår om dagen Når håret bryder dog er det blevet så svag mod skadelige teknikker og dårlig pleje, at det fraspalter før dens livscyklus er færdig. At se dit hår pause er nedslående, men det vigtigste er at komme til roden (bogstaveligt talt) af, hvad der rent faktisk sker.

1.. Mangel på fugt og olier

Tørre, flossede ender er, for at sige det mildt, pinligt. Hvis dit hår er meget tørt, kan du høre, at popping / knitrende støj, når du går over dine ender med en kam. Din hovedbund producerer naturlige olier, der holder et vist niveau af fugt i dit hår. Hastigheden at disse olier rejse ned du hårstrået vil variere afhængigt af din hårtype. Den curlier og tykkere dit hår er, jo langsommere processen. Men selv hvis din hovedbund producerer masser af olie, kan du blive annullere det ud ved at vaske det hver dag, ikke condition og løbende opretning. Vejret og dine daglige aktiviteter også en vigtig virkning på niveauet af fugt dit hår har. For eksempel, hvis du er en svømmer vil klor og vintervejr tørre dit hår ud voldsomt.

Her er et diagram over, hvad dine ender kan ligne:

2.. Over forarbejdning

En fælles resultat af over behandlingen er varmeskader. Varmeskader fra overdreven varme styling er en væsentlig årsag til brud, og kommer fra over-ansætte dit fladjern, hårtørrer, og andre værktøjer. Det medfører enderne til "fry" og ændre tekstur. Over behandling kan betyde mere end blot at bruge din fladjern for ofte, dog. Over forarbejdning kan også være resultatet af overlappende forskellige kemiske processer. Skadelige kemikalier, der findes i hårfarve, permanenter, relaxers, teksturmidler og andre behandlinger stripping, bryde og ændre de bånd, der gør dit hår tekstur, det er. Hvis du har brugt alle disse kombinerede, forestille sig, hvordan brudt og skrøbelige dit hår ville være!

3.. Dårlig kost

Vi har alle en svaghed for søde sager, men du skal huske: hvad du putter i, er, hvad du kommer til at komme ud! Hvis du ikke har spist så godt som du burde være, er der bundet til at være andre konsekvenser udover usundt hår, men det sikkert tilføjer til det. Fødevarer, der er høj i natrium, ligesom de fleste snacks, kan forårsage hår til at kaste. Sukkerholdige fødevarer, ifølge jamaicanske blogger Brenda Barrett, "kan påvirke absorptionen af protein... protein er meget vigtigt for strukturen af knogler, tænder og hår."

4.. Stress

Uanset om du kæmper for at få et projekt gjort, har problemer derhjemme, eller bare at gå gennem nogle hårde tider, vil situationen begynder at repræsentere sig selv i håret. Stress kan få dig til at handle nogenlunde i retning af dit hår og gøre forhastede ting, der kan fremprovokere en over-processing situation. Det kan også køre dig til at forsømme dit hår. Den stress er ikke godt for dit hår eller din krop. Lær hvordan man kan håndtere det.

5.. Sygdom

Brud og overdreven hår kaste undertiden kan være et tegn på noget, der er potentielt mere alvorlig. Denne eksterne tab kan være et tidligt varsel om, at noget ikke fungerer korrekt internt, og man kan få brug for at se din læge.

Så, hvad kan jeg gøre ved hår knækker?

Alle ovenstående måske bare synes som dårlige nyheder - men det er vigtigt at vide, hvorfor du ikke får de resultater, du ønsker at se. Nu hvor du har formået at lokalisere årsagen til din brud, kan du være åben for løsninger og yderligere forebyggelse.

1.. Everyday

For startere, bør du forsøge at begrænse manipulation af dit hår. Prøv at undgå varme styling og føntørring så meget som muligt, og overdreven børstning eller kæmning på en hverdag. Vask dit hår hver dag for enhver hårtype er aldrig en god idé, men hvis dit hår er meget fedtet, og du føler behov for at vaske det hver dag, skal du bruge en udrensning agent, at forholdene, og samtidig fjerne opbygge.

Så vidt kost går, spise sundere har flere fordele, stærkere hår er blot en af ​​dem. Fødevarer, der fungerer godt for reparation dit hår er dem, der er rige på protein - røde kidneybønner, laks, nødder, etc. Hold fødevarer, der er højt indhold af sukker og natrium i moderate mængder. Og hvis noget er et mirakel i en flaske, det er vand! Ved at indarbejde vand i dit daglige liv, du er ikke kun gemme dit hår, men hele din krop!

2.. Må ikke sved de små ting

Hvis du har at bo og arbejde i et konkurrencepræget miljø, er der altid risiko for stress og angst. Der er intet galt med at være deadline drevet og målrettet, men når du ikke sover nok, forsømme din krop eller i dette tilfælde, dit hår er der et problem. Ting kan være hård i øjeblikket, men du er nødt til at huske at slappe af hver dag og igen. Foretag daglige tidsplaner med henblik på at styre din tid effektivt - du vil blive overrasket over, hvor meget du kan få gjort!

3.. Feed dit hår

Som du fodrer dig selv, skal du fodre dit hår. Der er tonsvis af køkken retsmidler og behandlinger derude for dig at opleve og forsøge selv. Mange har æg, som har vigtige Omega 3 fedtsyrer og protein, olier såsom jojoba eller vindruekerneolie, der er både lette olier (vil ikke veje dine Lokker ned) som er fantastisk til fugtgivende hovedbunden og lindre skæl. Avocado gør underværker for håret, og er også meget velsmagende!

For blødere, mere håndterbare hår, så prøv denne klassiske DIY Avocado Hair Mask fra The rødme. Du skal bruge:

  • En avocado
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk af honning
  • En badehætte
  • 20-30 minutter af reservedele forkælelse tid (jeg anbefaler en hel søndag. Hvorfor ikke?)

1.. Knus avocado i en skål (forlader pit ud, naturligvis). Tilsæt olivenolie og honning og bland sammen.

2.. Massere grønne pasta i dit fugtige hår fra rødderne til tips.

3.. Sæt badehætte på og lad det der i 20-30 minutter.

4.. Vask masken ud, derefter bruge shampoo og balsam som sædvanlig.

5.. Nyd din smukke manke!

4.. Reparer & fugter - produkter

Ud over at give dit hår, og krop, det ernæring skal være sund, er du nødt til at vælge de rigtige produkter, der vil reparere dit hår i sin skrøbelighed. Du ønsker at finde produkter med blide, naturlige ingredienser, der er formuleret til dit hår tekstur. Undgå at få forvirret af produkter, der indeholder mineralsk olie, som lyder naturligt, men er faktisk barsk og tørring hår. Vigtigst er det, bruge produkter, der blev lavet til din hårtype. Hvis du har finere hår, bør du gå efter klare shampoo-prøv at afstå fra at bruge den cremede slags - de vil veje dit hår ned med produktet og vil ikke låse i ægte fugt for at forhindre brud. Hvis du har curlier, fyldigere hår, der har tendens til at få tørrere, bør hyppige konditionering være en del af din almindelige hår regime.

5.. Regelmæssige trimmer

Det kan være svært at give slip på dine ender. Vi kender alle følelsen af ​​frygter disse saks, for ikke at nævne alle stylist vi går til tilsyneladende ønsker at skære! Men regelmæssige trimmer hver 6-8 uger vil dramatisk reducere din brud. Hvis dit hår især er beskadiget, kan det synes ved første som en masse hår, men som du øge dine trimmer, og følg de tips ovenfor, vil du vokse sig stærkere, sundere hår.

Oplever hår knækker og tab kan være bekymrende og trist, hvis du tager de rigtige skridt i retning af at forbedre din tilstand men er du godt på vej til at blive en samlet mere sund og glad person. Tag denne uheld som en chance for at lære mere om dig selv!

Aktuelle artikler