Hvordan at gøre dit hår vokse hurtigere naturligt

Natural, hurtigere hårvækst? Det er muligt. Læs videre.

Hvordan at gøre dit hår vokse hurtigere naturligt

Du er træt af dit medie frisure eller måske dit korte hår er vokset ud, og nu ser det ud som om det vil aldrig nå at afstamning og ryddeligt længde eller være lang nok til at binde tilbage. Og du absolut ikke ønsker extensions, men du kan bare ikke forestille mig, at dit hår nogensinde vil vokse lang. Nå, kan det lyde umuligt, men der er måder at gøre dit hår vokse hurtigere naturligt! Du skal bare nødt til at følge et par enkle instruktioner, og i løbet af kort tid vil du blive overrasket over hvor stærkere og længere dit hår ser ud.

Ølgær gør mirakler for dit hår

Ølgær er et naturligt kosttilskud, som er afgørende for hud, negle og hår styrke og sundhed. Det forhindrer hårtab, revitaliserer tørt og ødelagt hår fiber, genskaber sin naturlige glans og glød, og frem for alt effektivt det fremskynder hårvækst!

Ølgær indeholder mange vitaminer, mineraler og proteiner, som er nødvendige for dit hår. Manglen af ​​disse næringsstoffer, i stedet, kan forårsage svag, kedelig og skørt hår fiber, udsat for brud.

De B-kompleks vitaminer til stede i denne gær indeholder folinsyre, riboflavin, niacin, thiamin og piroxin der er grundlæggende for hårets struktur, samt dens vækst, mens mineraler, såsom calcium, kobber, chrom og jern, bidrage til at bevare håret farve og forhindre tab. Proteiner findes i ølgær er gavnlige for beskadiget og svage hår og nødvendig for korrekt hår ernæring.

Opløs 1-3 spsk ølgær pulver eller flager i halvt glas lunkent vand og drikke hver morgen på tom mave. Hvis du ikke kan lide smagen af ​​denne drik, kan du tilføje ølgær pulver direkte til dine hovedretter eller drys ølgær flager løbet salater, supper og sandwich.

Forbedre hårvækst med ekstrakter, olier og massage

Det er blevet bevist, at en regelmæssig hovedbundsmassage forbedrer blodcirkulationen og øger blodgennemstrømningen i retning af rødder, Whish gengæld øger udbuddet af næringsstoffer er nødvendige for en sund hårvækst. Og hvis du tilføjer urteekstrakter og æteriske olier til din normale massage og til din daglige hårpleje, vil resultaterne være fantastisk!

Brug ikke æteriske olier i deres rene tilstand: altid blande dem med basale olier såsom kokosolie eller ricinusolie, som har omstruktureringer og hår-styrke egenskaber, eller tilføje dem til din shampoo, balsam eller hår pack. Lad os tage på kig tre af de vigtigste urter til vores hår.

  • Padderok flydende ekstrakt indeholder silica, et rigt mineral, der hjælper dit hår vokse hurtigere naturligt, at opretholde det skinnende og stærk. Drik 25 dråber padderok ekstrakt fortyndet i et glas vand, morgen og aften, for 3-4 uger. Du kan også tilføje nogle dråber padderok til din almindelige shampoo og massere din hovedbund.
  • Pebermynte æterisk olie øger blodgennemstrømningen i roden af dit hår og stimulerer hårvækst. Tilføj 20 dråber af denne olie til din shampoo flaske og bruger det regelmæssigt. Forbered et hår pack ved at blande ½ kop destilleret vand, halv kop en neutral hårbalsam, 1 teskefuld ricinusolie og 12 dråber pebermynteolie. Opbevares i en flaske og anvende 2 gange om ugen. Massere det forsigtigt ind i dit hår og hovedbund i 10 minutter, lad det sidde i 15 minutter mere, derefter skylles.
  • Golden hirse olie er rig på silica og vitamin A og B, og derfor hjælper den naturlige hårvækst. Tag gyldne hirse olie kapsler (200 mg) 2 eller 3 gange om dagen og bruge shampoo og balsam, der indeholder denne dyrebare ingrediens.

Nourish dit hår, og det vil vokse hurtigere

Vores hår, ligesom resten af ​​vores krop celler, følger en livscyklus fødsel, vækst og død. For at vokse sund og stærk det behov tilstrækkelige mængder af næringsstoffer elementer, blandt hvilke zink, er biotin, vitaminer og proteiner af stor betydning.

Vitamin A, E og vitamin B i særdeleshed (spinat, artiskokker, savoykål), er afgørende for hår sundhed og vækst.

Proteiner er nødvendigt for dannelsen af ​​keratin, en type protein, der er hovedbestanddelen i hår. Fremragende proteinkilder er fedtfri kød, fjerkræ, fisk, ost, yoghurt, æg og nødder.

Biotin er et vandopløseligt medlem af B-kompleks-gruppe af vitaminer, der indeholder svovl, hvilket øger hårvækst og styrker hår fiber. En biotin mangel kan forårsage hår knækker og hårtab. Fødevarer rige på biotin er peanuts, mandler, chokolade, tomater, æg, gulerødder og yoghurt.

Vigtige mineraler for hår sundhed og vækst er zink (skaldyr, kød, nødder og frø, korn) og magnesium (nødder, fuldkorn og grønne grøntsager).

Alt det ovenstående taget i betragtning, er det af yderste vigtighed, at du fodre dit hår ordentligt, for at gøre det vokse hurtigere naturligt. Lad os vide, hvis du har prøvet nogen af ​​de ovennævnte kosttilskud og olier, og hvis de har arbejdet for dig. Alle personlige forslag? Please deler i kommentarerne.

Aktuelle artikler