Hvordan at gøre dit hår vokse hurtigere

Der er ingen magiske drikke, men der er mange nyttige måder at fremskynde sunde og stærke hårvækst. Ligesom vores hud, også vores hår afspejler vores fysiske og psykiske tilstand. Hvad vi spiser, hvor sunde vi er, og hvordan vi føler inderst inde i høj grad vil påvirke den måde, vores hår ser ud og vokser. Læs videre for at opdage hvordan du gør dit hår vokse hurtigere i et par enkle måder, og med bare en lille smule vilje og let indsats.

Hvordan at gøre dit hår vokse hurtigere

For at finde ud af mere, kontrollere også vores anden artikel om naturlige måder at gøre dit hår vokse hurtigere og opdage andre tips til at kombinere med dem, der er anført nedenfor.

Styr stress og dit hår vil blomstre

Ekstrem stress kan forårsage hvide blodlegemer til at angribe hårsækken, hæmme sundt og hurtigt hårvækst og gør dine hår tråde falde ud.

Konstant følelsesmæssige kamp og vedvarende angst kan forårsage dit hår til at indtaste et såkaldt telogen (nedfald eller hvile) fase og udløse ubehagelige og diffuse hårtab. Dit hår kan begynde at kaste i større eller mindre mængder, mens kæmning det, vaske det eller passerer fingrene igennem det.

Pludselig og uforklarlig hårtab er derfor et stærkt signal om, at du skal begynde at arbejde på dine følelser, såvel som kontrollerende stress og andre negative psykologiske tilstande.

Men hårtab er ikke permanent, og hvis du holder stress under kontrol, vil dit hår begynder at vokse tilbage i 5 og 9 måneder.

Den bedste måde at gøre dit hår ser sundt og vokse hurtigere er at lære nogle stresshåndtering teknikker såsom yoga, meditation, afslappende øvelser, dyb vejrtrækning og andre. En god nats søvn, såvel som behagelige rekreative aktiviteter kan også i høj grad reducere følelsesmæssig stress og fremmer god hår og hele kroppen sundhed.

Følge en sund kost og nærer dit hår med rigtige fødevarer

Spise godt og efter en afbalanceret og sund kost er yderst vigtigt for at gøre vores hår vokse hurtigere og sundere.

Hvis vi lider vitaminmangel eller indtage forkerte og usunde fødevarer, vil vores hår ser svag, skørt og udsat for brud, kaste og tab. En afbalanceret og korrekt kost vil i stedet tilskynde til en hurtigere hårvækst og fremme et rent og sundt hovedbund.

Du bør derfor aldrig glemme, at skønheden i vores hår afhænger primært af, hvad vi spiser, og at det første skridt til at gøre dit hår vokse hurtigere, er at pleje det indefra og ud.

Når du planlægger din kost, altid huske at medtage næringsstoffer, der vil hjælpe dit hår holde sig sund og stærk og gøre det vokse hurtigere. Tag et kig nedenfor for at forstå nogle af de vigtigste ændringer, som du bør indføre i dine spisevaner.

 • Da hår er sammensat primært af proteiner, kan en kost fattig på proteiner forårsage svage hår, udsat for brud, kaste og langsom vækst. Prøv også i din kost fødevarer rige på proteiner, såsom lever, æg, fisk, bønner, yoghurt og soja.
 • Spise tofu, som er en stor kilde til soja. Undersøgelser har vist, at soja protein er meget nyttigt at styrke håret og fremme dens vækst.
 • Forbruge masser af grønne bladgrøntsager, for de indeholder vitaminer og mineraler, som er afgørende for en sund hårvækst.
 • Kosttilskud såsom kalve lever, ølgær, hvedekim, biotin, Inositol, folinsyre og beta-caroten er også ekstremt vigtigt at gøre håret vokse hurtigere og stærkere og hjælpe det til at se skinnende og sundt.
 • Absolut omfatter magnesium, svovl, silica og zink i din kost, samt essentielle fedtsyrer, der er indeholdt i fisk, valnødder, rapsolie og soja.
 • Glem ikke at forbruge nok vitamin E (olivenolie, avocado, nødder og frø) og vitamin B (rødt kød, fjerkræ, æg, ost, fisk).

Gør dit hår vokse hurtigere med hovedbundsmassage og regelmæssig trimning

 • Regelmæssig hovedbundsmassage vil stimulere cirkulation og øge blodgennemstrømningen til din hovedbund, hjælpe dine hårsække optage næringsstoffer hurtigere og gøre dit hår vokse hurtigere og sundere. Det vil også slappe af din hele hovedet, samt rødderne af dit hår, og samtidig hjælpe dem til at blive stærkere.
 • Massere din hovedbund dagligt med fingerspidserne ved at gøre små cirkulære bevægelser. Brug fugtgivende og næringsrige olier til at øge massage effekter, og sørg for at dække hele hovedet, samt i bunden af ​​din hals og din øvre pande.
 • Gode ​​naturlige behandlinger omfatter arganolie, hørfrøolie, kokosolie og ricinusolie. Du bør forsigtigt massere disse olier på din hovedbund og hele dit hår, dit hoved dække med en plasticpose, og efterlade dem på i 30 minutter eller i løbet af natten.
 • Ovennævnte olier vil beskytte din hovedbund mod infektioner, forhindre hårtab, styrke hårrødder og fremskynde hårvækst. De vil også gøre dit hår mere skinnende, silkeblød og sundt udseende. Brug dem mindst 3 gange om ugen, og du vil opnå fantastiske resultater.
 • Regelmæssig trimning vil ikke gøre dit hår vokse hurtigere, men det vil hjælpe dig med at undgå hår knækker og forhindre spaltede spidser fra rejser op hår indsatsområde, hvilket gør det falder af. Selvom det indebærer cutting ¼ til ½ tomme af hår, det vil dog gøre dit hår ser sundere og længere!

Rådgivning:

Må ikke være utålmodig. Du skal give dit hår tid til at vokse! Følge forslagene beskrevet ovenfor. Må ikke miste troen, og snart vil du se nogle fantastiske resultater.

Hvis du har flere tips om hvordan man kan gøre dit hår vokse hurtigere, dele dem med os i kommentarfeltet nedenfor. Vi ville elske at vide, og det vil hjælpe andre kvinder så godt!

Aktuelle artikler