Hvordan at slippe af nits på ingen tid

Hovedlus og nits - de er de onde små skadedyr vi er alt for bekendt med. Enten du huske den frygtelige kamp med disse små skabninger, når du var barn selv, eller du er en forælder, der har at gå igennem det igen! Ligegyldigt hvad sagen er, vi er her for at hjælpe dig med at bekæmpe dem, og slippe af med dem!

Hvordan at slippe af nits på ingen tid

Parasitter. Vi hader dem gør vi ikke? Og hvis de er rugende på vores børns hår, vi hader dem endnu mere! Men som de fleste mødre har fundet ud af, kan du ikke løbe fra lus, og med dem, nit. Hvis du har et barn i børnehaven eller børnehaveklasse har du højst sandsynligt behandlet dette problem allerede.

Lad os se det i øjnene, det er aldrig nemt

Du har måske endda haft den ulykke at skulle beskæftige sig med det et par gange. Og det er aldrig let. Børn er ikke så samarbejdsvillig, når du beder dem om at sidde lige mens du kam deres hår i timevis. Normalt en anden i familien får dem snart efter, og før du ved af det du har fået et angreb på dine hænder. Og disse små irriterende skabninger er modstandsdygtige! Det er en temmelig stressende at skulle beskæftige sig med. Men som jeg har sagt - det skal gøres.

Der er mange måder at håndtere lus og nits og mødre er ved at opdage nye hele tiden, så du måske stødt på nogle underlige retsmidler, såsom »hårudglatningsmiddel teknik ', mens udkig efter råd om emnet. Så for at hjælpe dig ud, vi vil bryde ned livscyklus lus og deres æg, kaldet nits, og derefter give dig de bedste tips til at slippe af med dem.

4 vigtige fakta om nit

En masse mennesker er ikke bekendt med nogle hovedlus kendsgerninger, som kan hjælpe dem med at håndtere angrebets og undgå reinfektion, som disse:

1.. Kvindelige hovedlus lægge æg (nits), i sække, der klæber til de enkelte hår.

2.. En baby head lus derefter luger syv til ti dage senere.

3.. Ti til fjorten dage senere, baby hoved lus er klar til at få børn af sine egne.

4.. Fra det tidspunkt, hvor ægget er lagt, indtil levende insekt dør er omkring 33-35 dage.

Disse kendsgerninger er vigtigt at vide, fordi de viser, at en anden behandling og konstant kæmning ud sessioner er nødvendige for at forhindre at have æg tilbage i håret. Så hvis du ikke slippe af med alle de nits, vil de klækkes, og du vil være på det hele igen.

Mens der er mange produkter til rådighed i butikkerne, der kan hjælpe dig dræbe lus (shampoo, el tavler osv.) den bedste måde at slippe af nit og døde skadedyr er kæmning dem ud og dyppe dem i varmt vand. Du får brug for to behandlinger, en uge eller så hinanden, og masser af kæmning for at få det hele ud. Sørg for, at angrebets ikke er robust til, hvad shampoo, du bruger. Når kæmning ud efter vask hår, se på, om lusene er i virkeligheden døde eller i det mindste inaktive. Hvis du fange flere af dem flytter efter du har brugt shampoo det sandsynligvis betyder, at det ikke fungerer, og enhver anden lignende shampoo vil ikke arbejde enten.

Hvad er anbefales, når det kommer til at kæmning de små skadedyr og deres æg er ved hjælp af en lav pris simpel balsam og sætte en generøs mængde af det på håret.

Lad det i fem minutter, og ikke vaske det ud. Rede håret med den regelmæssige hår børste første gang, og derefter fortsætte med den desinficerede nit kam. Det kan være smart at adskille håret i sektioner og omhyggeligt gå gennem hver én ad gangen. Når du er færdig, skylles venstre over balsam og desinficere tættekam igen (ved vandtemperatur på 60 ° C eller højere).

Aktuelle artikler