Hvordan man har hår som Kim Kardashian i 11 nemme trin

Lad os indrømme det. Alle vil gerne have Kim Kardashian smukke, skinnende og bølget hår. Hendes luksuriøst tyk og skinnende hår er nok betragtes som en af ​​de smukkeste frisurer i Hollywood.

Sådan har det hår som Kim Kardashian i 11 nemme trin

Hvis din drøm er at ligne hende, bare læse tutorial nedenfor, og du vil lære at have hår som Kim Kardashian i et par enkle og nemme trin.

Trin 1

For at få en frisure som Kim Kardashian, vil du først nødt til at få et hår trim og fjerne ¼ tomme af hår. Afskæring split og blindgyder vil gøre dit hår ser sundere og blankere, samt lettere at kontrol og stil.

Du kan også overveje at dø dit hår den samme brun-sort nuance, at Kim har. Du kan kontakte din frisør om den rigtige nuance og ret hår-dye mærke.

Trin 2

Når du vasker dit hår, bør du bruge volumizing shampoo og balsam, der ikke indeholder olie eller silikone, da disse ingredienser kun vil veje ned dit hår, i stedet for at overlade det lys, glat og let at style.

Trin 3

Altid anvende en fugtgivende leave-in produkt på dit hår før føntørring det. Det vil tilføje mere glathed, glans og volumen til dit hår.

Trin 4

Når du har vask og anvende leave-in produkt, skal du bøje hovedet mod jorden, og føntørre dit hår på hovedet ved middel varme, ved hjælp af en stor rund børste. Dette vil give dit hår ekstra fylde, og tilføje mere volumen til rødderne.

Trin 5

Hvis dit hår ikke er lang nok, kan du ønsker at klippe i et par extensions til at tilføje, at ekstra krop og længde til dit hår, og gøre det se ud nøjagtig som Kim Kardashian.

Trin 6

Det næste skridt er at krølle dit hår, for at skabe Kims dybe og løs bølger.

Først anvende nogle varme protectant hele dit hår, fra rødderne til tips, for at beskytte dit hår fra at blive brændt og beskadiget af krøllejernet.

Kim Kardashian (via accesstothegoodlife.blogspot.com)

Trin 7

Brug nu en kam til at opdele dit hår i to lige store dele: fra midten af ​​dit hoved mod nakken af ​​din hals. Del hver halvdel i mindre sektioner, og twist og klip hver sektion.

Trin 8

Tag en 2 tommer krøllejern og wrap dit hår rundt om cylinderen, startende fra rødderne af dit hår. Krølle hver sektion af dit hår i retning væk fra dit ansigt.

Trin 9

Når du er færdig med curling op dit hår, skal du adskille krøller med fingrene og børste dit hår let at løsne krøllerne og skabe bølger.

Trin 10

Hvis du har pandehår, holde dem side fejet eller skiltes i midten.

Trin 11

Brug en lille mængde af glans serum til at give dit hår en glinsende glød, og slut af med en let tåge af hårspray for at holde dine bølger på plads hele dagen lang.

Det er alt! Hvis du følger trinene beskrevet ovenfor, vil du helt sikkert formår at style dit hår ligesom Kim Kardashian ikke. Lad os vide, og du dele dine oplevelser med os i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler