Nyeste hårfarve trends, som du absolut bør prøve

Er du tænker på at ændre din hårfarve? Du ved ikke rigtig, hvilken farve du skal vælge? Tjek nyeste hårfarve trends, som du absolut skal prøve.

Nyeste hårfarve trends, som du absolut bør prøve

1.. En tendens, der er godt for dit hår

Tro det eller ej, lige nu, det er faktisk meget trendy at have større og mere synlige rødder. Dette er naturligvis, at arbejde kan kun hvis du er ung nok og ikke har gråtoner. Og hvis du ikke er farve dit hår i en farve, der er for forskellig fra din naturlige tone.

Dette er faktisk virkelig stor for dit hår, fordi uanset hvor god er hårfarve du køber, er det stadig skader dit hår. Farve dit hår hver måned kan være ganske ødelæggende, så det er en rigtig god idé at bruge denne tendens og give dit hår en lille pause. I stedet for at farve det hver måned, lad det et par måneder at hvile, og derefter farve det igen.

2.. Gray

Åh ja, tro det eller ej - grå hår er faktisk ret "i" dette år. Alligevel er det ikke meget tilrådeligt for unge damer, fordi det gør du føler helt ældre.

Ok, det er ikke som du kommer til at farve hele din hår gråt. Der vil se latterligt. Tendensen er at have grå højdepunkter. Dette look er især god på blond hår og tendensen er allerede stigende popularitet blandt berømtheder. Kate Moss er en af ​​pigerne prøve denne trend. Hvis du allerede er blondine og ønsker et twist - prøv grå højdepunkter.

3.. Dristige farver

Har du altid ønsker at have lilla eller grønt hår? Hvis svaret er ja, nu er din tid til at prøve dette. Dette år, fed og levende farver er den nyeste trend.

Jeg er nødt til stærkt råde dig, til virkelig at tænke det igennem, før du gør det. Du ønsker ikke at ende op med den farve, du ønsker at ændre med det samme. Hvis du er til at prøve noget fed, men virkelig ikke til at have en helt blå eller bubble gum pink hår, så prøv at fremhæve. Det er meget populært lige nu at have brunt hår og blå og blonde højdepunkter.

4.. Color mix

Jeg har faktisk hørt om dette for et par år siden, som værende en af ​​de bedste måder at opnå den mest naturlige udseende hår farve. Ligner, lige nu, er det blevet meget populært.

Hele pointen er ikke at farve dit hår med en enkelt farve, men snarere med en blanding af farver. Ligegyldigt hvad dit rigtige farve er, tage to toner lysere og to toner mørkere og bland det hele sammen. Hvis du farve dit hår selv, behøver du ikke engang at blande den helt homogent. Det er fantastisk, hvis du kan få en effekt, at dit hår er lidt lysere i nogle steder og lidt mørkere i andre.

Dette kan også opnås med et produkt kaldet Sol i. Dette er en spray, der aktiveres af varme og det letter håret. Du er simpelthen nødt til at sprøjte det, kam dit hår og komme ud i solen eller føntørre det. Du får det sjove udseende af hår, der er naturligt lysere ved solskin.

5.. Varme farver

Varme farver som brune og røde farver er mere populære i år end blondiner. Du bør helt sikkert prøve en varm tone for dit hår.

Hvis du stadig ikke ønsker helt at slippe af med den blonde, det er ok at have blonde striber. Bestemt de hotteste farve tendenser i år er rødbrune og kastaniebrun, så hvis du ønsker en ny farve, skal du vælge en af ​​dem.

Aktuelle artikler