Sådan bruger arganolie for hår

Argan olie har været brugt i århundreder af Berber kvinder i Marokko for at forynge og genoprette hud, hår og negle.

Sådan bruger arganolie for hår

Det er udvundet fra kerner af argantræ og det kaldes ofte "flydende guld" af skønhed eksperter, skyldes dens mange gavnlige egenskaber og forbløffende fugtgivende og regenererende virkning. Læs tips Bellow at forstå, hvordan det fungerer, og hvordan man bruger arganolie for hår.

Argan olie fugter håret og giver det lysstyrke og silkines

En ordentlig hydrering er afgørende for skinnende og silkeagtige hår. Men lad os se hvad der sker, hvis det ikke er hydreret nok.

Det yderste lag af hvert hårstrå kaldes neglebånd og består af skalaer, der dækker akslen. Når håret er tørt og dehydreret, er disse skalaer åbne og vores hår bliver mere sårbar over for eksterne faktorer, såsom sol eller røg. Hvis neglebånd skalaer er flade, hår er stærkere og mere modstandsdygtig og fremstår skinnende og glat.

Argan olie har kapacitet til nemt trænge ind i håret fiber og dybt nærer det, gør det silkeblødt og sundt udseende. Hvis anvendes regelmæssigt, håret bliver mere elastisk, kontrollerbar og lettere at rede.

Arganolie er rig på E-vitamin og omega-3 fedtsyrer, som stimulerer hårvækst, forhindre hårtab og give næring, vitalitet og styrke til hårsække. Mangel på tilstrækkelig mængde omega-3-fedtsyrer og E-vitamin kan resultere i tørre, kan brydes, og skørt hår.

Argan olie kan også hjælpe med at forhindre betændelse, der kan føre til skæl, hovedbund sår, kløe, irritation og andre hovedbund problemer.

Regenererer beskadigede hårceller med arganolie

Arganolie indeholder en høj procentdel af vitamin E, som er en kraftig antioxidant, der beskytter håret mod frie radikaler og mod miljøskader.

Blow tørretumblere, krøllejern og crimpning strygejern, glattejern, permanenter, hårfarver og spray kan være meget skadeligt for vores hår, og skade dens struktur. Arganolie kan forhindre disse skader og beskytte vores hår mod aggressive faktorer, vedligeholde den sunde og stærke.

Argan olie er en fremragende redning for hår, der er sodavandsdåser, skørt og udsat for brud, fordi det trænger dybt ind i håret fiber, blødgør neglebånd skalaer og hjælper dem lå fladt ned og efterlader håret glat og blød.

Sådan bruger arganolie til hårpleje

  • Hæld nogle dråber olie i din hule hånd og gnid dem sammen for at varme olien (det fungerer bedst, når varmet op). Massere blidt ind i din hovedbund, og sørge for at dække dit hår fra rødderne til tips. Dæk dit hoved med en plastfolie, lad den være tændt i mindst 1 time end vaske det. For større virkninger, kan du også lade den være tændt natten over.
  • Sol, vind og salt havvand kan tørre dit hår ud. At fugte det, væk vaske salt, når du kommer tilbage fra stranden, arbejde et par dråber Argan olie gennem håret, mens det stadig er vådt og lad det tørre.
  • Hvis dit hår er meget tørt, kan du tilføje nogle dråber Argan olie i din almindelige shampoo eller balsam til at bruge hver dag.
  • Forbered en meget nærende hår pack ved at kombinere 2 spsk arganolie, 1 spsk shea smør, 1 spsk smeltet honning og 1 æggeblomme. Anvend den på din hovedbund og hele længden af ​​hår, sat på en plastik badehætte og lad det stå 1 time. Derefter skylles ud med lunkent vand og shampoo.
  • For spaltede spidser, gnide et par dråber Argan olie direkte i enderne af dit hår, når du er færdig føntørring.

Til slut, bør du helt sikkert prøve denne mirakuløse olie, hvis du ønsker dit hår til at opnå en sund, skinnende og glansfulde udseende! Hvis du har andre tips om, hvordan du bruger arganolie for hår, dele dem med os i kommentarerne.

Aktuelle artikler