Sådan farve dit hår derhjemme

Du har altid troet, at kun professionelle frisører kan farve dit hår, og du har aldrig prøvet at gøre det selv? Du er sikkert bange for, at hvis du prøver at bruge en hårfarve, vil du kun gøre et stort rod og ender med en forfærdelig farve eller ligne en zebra. Der er intet at bekymre sig om! Bare følg vejledningen nedenfor, og du vil lære at farve dit hår derhjemme i en absolut sikker og tilfredsstillende måde.

Sådan farve dit hår derhjemme

Pre-døende tips

Femten dage før dø dit hår, anvende et par dybe conditioning behandlinger til at fugt og blødgør håret. Hvis dit hår er tørt, skadet og udsat for brud, vil det ikke absorbere farven godt, og du vil ende op med striber og pletter af forskellige farvetoner.

Hår kan blive porøs med tiden, på grund af forskellige skadelige faktorer, såsom aggressive shampooer og blow-tørretumblere. En god hår pack og en dyb konditionerende behandling vil lukke og udglatte disse porer og tillade farve til at absorbere ordentligt og synes endnu.

Må ikke vaske og shampoo dit hår i mindst én dag før farvning. Dine naturlige olier vil beskytte dit hår neglebånd og din hovedbund fra skader, og irritation, der kan opstå i løbet af dødsprocessen.

Hår farve tricks og teknikker

Hvis du aldrig har farvet dit hår før, eller hvis du bruger en ny hårfarve, altid gøre en 48 timers hudtest, fordi der i nogle tilfælde kan det forårsage allergiske reaktioner.

Lad os fortsætte med at dø nu. Bare følg disse enkle instruktioner, og du vil opnå et perfekt farve.

Instruktioner:

  • Påfør et tyndt lag vaseline på din pande langs din hårgrænsen, på ørerne, og på bagsiden af ​​din hals. Dette vil beskytte din hud mod farvestof pletter, da vaseline ikke absorberer farve.
  • For at beskytte dine hænder, slid plastikhandsker og bland farve efter anvisningerne skrevet på kassen.
  • Brug en kam til at opdele dit hår i 4 sektioner: fra nakken af ​​din hals mod centrum af din pande, og fra det ene øre til det andet. Twist og klip hver sektion.
  • Color hver kvadrant for sig, startende fra nakken af ​​din hals og bevægelige fremad. Afklipse hår i det afsnit, du starter fra. Brug den tynde pensel, der kommer sammen med farvestof og anvende farve først til rødderne, og derefter sprede det nedad, og sørg for at dække hele længden af ​​håret. Brug dine behandskede hænder til at distribuere den farve jævnt over hver streng af dit hår. Når du er færdig, hvis dit hår er langt, træk den op og sikkert med en clips.
  • Put en lille mængde farve på en ren mascara tryllestav, eller på en lille og blød tandbørste og forsigtigt anvende det over tyndt hår på nakken af ​​din hals og dit hår linje.
  • Start timeren og forlade farve på for den tidsperiode, der er angivet på æsken. Dette vil tillade pigment at absorbere godt til håret. Hvis du skylle det ud for tidligt, vil farven ikke udvikle godt, og hvis du lader det for længe vil det blive meget stærk og alt for intens.

Efter farvning rådgiver

  • Når timeren ringer, skyl dit hår med koldt vand. Hår neglebånd åbne op under dødsprocessen og koldt vand vil tillade dem at lukke og bevare farven.
  • Anvisningerne skrevet på kassen skal fortælle dig om du shampoo dit hår eller ej. Men hvis din farve er semi-permanent, skal du ikke bruge shampoo, men anvende en god balsam til farvet hår. Hvis farven er permanent, bruge en farve-safe shampoo og forlade balsam i 5 minutter, for at forhindre hår tørrer ud.
  • Må ikke vaske dit hår eller bruge shampoo igen i mindst 3 dage, for at tillade farve til at absorbere ordentligt.

Prøv at følge instruktionerne beskrevet ovenfor, og du vil opnå et perfekt hårfarve! Lad os vide! Har du andre tips der tyder på? Del dem med os.

Aktuelle artikler