Sådan gør du: hovedet french braid bolle

Her er en simpel frisure, der vil holde dit hår på plads, og gøre dig se lige elegant og slank, selv på varmeste sommerdage (eller efter en elegant vinter part).

Sådan gør du: hovedet french braid bolle

Jeg formoder, at alt hvad du kan tænke i disse lange sommerdage er, hvordan at holde dit hår væk fra din nakke og skuldre, men du er nok træt af den sædvanlige hestehale, og top knude frisurer. Så her er et forslag, kan du prøve en stil, der kombinerer dine to foretrukne, en fransk fletning og en ballerina bolle. Og ja, nu kan du se interessant og poleret, selv i de tropiske temperaturer.

For at gøre Upside Down franske Braid Bun du måske ønsker at hverve en hjælp af en ven, der er dygtige i fransk fletning, og det vil være sjovt. Men med et par grundlæggende hårstyling værktøjer og en lille viden i videnskaben om fletning, kan du gøre det på din egen. Bare følg disse enkle trin.

Værktøjer:

  • en børste
  • elastikker
  • bobby ben
  • bolle roll, mousse og hårspray (valgfrit)

Tip: Husk, at dit hår vil være lettere at arbejde med, hvis det ikke er nyvasket.

Trin 1

Start med forsigtigt at børste dit hår til at fjerne eventuelle knob. Som du sikkert allerede godt bekendt med, hvad dit hår behov, er dette den bedste tid til at anvende dine sædvanlige hårstylingsprodukter (som mousse). Også, hvis du vil, kan du forsigtigt drille hår på toppen af ​​dit hoved til at tilføje volumen.

Trin 2

Upside Down French Braid Bun (via blog.flauntme.com)

På dette tidspunkt bør du opdele dit hår ved at lave en del fra din venstre øre hele kronen af ​​dit hoved til højre øre. Fastgør den øverste del af dit hår med et klip, og det skulle gøre fletning den nederste halvdel lettere.

Trin 3

Trin 3 (via www.bforbel.com)

Flip dit hoved op og ned, og derefter forsigtigt børste håret igen. Start fransk fletning i nakken af ​​din hals, og flet hele vejen til kronen af ​​dit hoved. Fastgør derefter håret med en elastik, og lade hestehale gratis.

Trin 4

Fjern klip fra den øverste del af dit hår. Bind håret og hestehale venstre fra fletning sammen i en høj hestehale.

Trin 5

Upside Down French Braid Bun (via weddinginrhodeisland.com)

Nu kan du lave en bolle. Til dette kan du bruge en bolle roll. Skub den over din hestehale, arrangere dit hår omkring det, og derefter forsigtigt putte den under roll, og fastgør med Bobby stifter.

Eller du kan gøre det uden bolle roll. Bare drille dit hår en lille smule, så dreje den (du kan også fletning det, hvis du vil), og så pak det omkring elastik. I sidste ende sikre det med Bobby stifter. Du kan efterlade et par tråde ud, hvis du vil, for en Messier look.

Trin 6

I sidste ende kan du sprøjte nogle hårspray på børsten, og udglatte eventuelle krus.

Skønheden i Upside Down franske Braid Bun er, at det er alsidigt, og praktisk, som den er elegant. Du kan bære det til stranden, til en fest, men også til kontoret. Du kan holde det glatte og slanke, eller lade nogle få tråde ud for en sjov, afslappet look. Uanset valg, du foretager, kan du ikke lave en fejl, og du vil helt sikkert mærke til, hvor du går. Bare gå videre og prøv det!

Aktuelle artikler