Sådan gør du: simple stor hollandsk Bang fletning

Kan du huske Rihannas frisure for 2011 Met Gala, den smukke fletning, der indrammede hendes ansigt og gik ned til hendes talje? Hvis du gerne vil prøve det selv, er du på det rigtige sted!

Sådan gør du: simple stor hollandsk Bang fletning

Første ting første: for denne stil, du skal mestre kunsten at fletning. Det er ikke svært, men øvelse gør mester. Og du vil ikke fortryde det, fordi fletninger giver dig improvisation, har du plads til at lege, kombinere, opfinde, overdrive, eller bare være dig selv. Og bonus er, at dine veninder vil elske dig!

Så i dag gør vi en hollandsk fletning, hvilket er det modsatte af fransk fletning. Det er ligesom den franske fletning vendt vrangen ud, hvilket betyder, at du fletning i siden streng (venstre eller højre) under den midterste streng, i stedet for over. Du vil måske prøve dette ved at lave en almindelig fletning, før du prøver en hollandsk fletning. Efter at have øvet, samle disse få grundlæggende værktøjer, og vi kan starte.

Simple Large hollandske Bang Braid (via www.networkpanda.com)

Værktøjer:

  • en hårbørste
  • elastikker
  • bobby ben
  • en hår klippet
  • hårspray

Hvad skal jeg gøre?

Trin 1

Det vil være lettere at gøre denne stil, hvis dit hår ikke er nyvasket (dette gælder for, stort set, alle stilarter med fletninger). Børste dit hår til at fjerne eventuelle knob.

Trin 2

Lav en dyb side del. Denne stil vil holde dit pandehår, selvom de er korte. Hvis du ikke vil have alle dine hår i fletning, kan du adskille det med klippet, som vil gøre fletværk lettere

Trin 3

Tag den lille del af håret ved begyndelsen af ​​sidedelen, og opdele det i tre dele. Begynd fletning langs dit ansigt ved at indsætte den side strenge under den midterste streng. Holde tilføje sektioner af hår fra siderne, som du fletter sammen (ligesom du gør for den franske fletning).

Trin 4

Når du er tilfreds med længden af ​​din fletning fastgør det med elastik. Du kan fletning alle dine hår i en lang side fletning. Du kan tilføje en lang hestehale udvidelse og flet det, hvis du vil have en meget, meget lang fletning. Den anden mulighed er at stoppe fletning på øret, sikkert med elastisk og Bobby stifter, og overlade resten af ​​håret ned.

Trin 5

Hvis du besluttet på stilen i dit store hollandske Bang fletning, nu er det tid til den sidste finpudsning. Begynd at trække forsigtigt siderne af fletning til at gøre det ser større. Hvis du har en lagdelt snit, måske hårstrå begynde at komme ud, men bare rolig, du kan ordne det med hårspray og Bobby stifter.

Trin 7

Sprøjte nogle hårspray på hårbørste og udglatte krus. Bobby pin de tråde, der kom ud af fletning.

Hvordan til at bære dette look?

Denne stil er temmelig alsidig og har en boheme føler. Det kan hjælpe dig med at holde dit hår ud af dit ansigt, især hvis du er i færd med at vokse ud af dit pandehår. Så selv om det tager noget tid og dygtighed til at gøre, det er egnet til hver dag.

Men det kan være en yderst glamourøst look med en lille overdrivelse i nogle elementer. Bare spørg Rihanna med sin ildrøde, super lang fletning. Parre den med den lige så glamourøse påklædning, og være belle af bolden.

Og fortvivl ikke, hvis du ikke gør det på det første forsøg, så prøv det ud et par gange, og hvis du mister tålmodigheden, kan du altid bede en ven til at hjælpe dig. Men tro mig, det vil være værd at alle den praksis og indsats, når du bliver en fletning master.

Aktuelle artikler