Søde DIY updos til medium længde hår

Er du syg og træt af at gå til frisøren for at gøre dit hår i timevis før en stor begivenhed? Eller vil du bare gerne krydre din hverdag frisurer til arbejde? Nå, er du på det rigtige sted. Læs om 3 søde og nemme updos til mellemlangt hår, som vil gøre dig føles som du er til fods på den røde løber, uanset hvor du er.

Søde DIY updos til medium længde hår

Hvis du har mellemlangt hår, er du heldig, fordi du kan lave en bred vifte af stilarter, praktisk taget noget du vil. Og hvis du kan lide updos, her er et par stilarter, der er hurtige og nemme at lave, og du vil nemt klæde dem op eller ned, afhængigt af den lejlighed, ved at bruge de rigtige hår tilbehør. Se og føle smarte og glans til en særlig lejlighed eller blot bryde den daglige rutine, der fik kedelig.

Værktøjer: en hårbørste, Bobby stifter, elastikker, hårlak, hår klip, og eventuelt hår tilbehør som stifter, buer eller pandebånd.

Sådan forbereder dit hår

Vask dit hår, anvende dine sædvanlige produkter, og lad det lufttørre eller føntør. Efterlad dit hår let fugtig. At tilføje volumen og struktur, kan du krølle det med stor tønde krøllejernet eller mellemstore til store ruller. Eller, for at undgå varme, kan du blot vride dit hår i høj bolle i løbet af natten. Nu er du klar til at afprøve dine frisørsaloner færdigheder eller måske dine venners, søsters eller mors frisør færdigheder.

Bohemian fletninger (lad os tage et notat fra nicole richi, boheme dronningen)

Bohemian Braids (via www.celebrity-hår-styles-magazine.com)

1.. Start med at tage omkring en tomme af hår over øret og fletning det. Derefter tage fletning over kronen af dit hoved og pin det bag det andet øre.

2.. Gentag det samme på den anden side, og du vil have en fletning pandebånd.

3.. Nu tager den del af dit hår foran et af fletninger (beslutte, om du ønsker at forlade pandehår og et par tråde ud) og pin det tilbage over starten af ​​fletning. Dit mål er at skjule det sted, hvor den ene fletning starter og den anden er fastgjort. Gentag det samme på den anden side.

4.. Tag resten af ​​håret og twist og pin i en lav bolle på nakken af ​​din hals.

5.. Du kan efterlade et par tråde ud omkring dit ansigt for en mere romantisk look.

Chignon (lad os tilføje nogle franske chic)

Chignon (via smartgirlconsulting.com)

1.. Opdel håret i to halvdele, så slick det tilbage og binde ind to lave ponytails. Du kan efterlade pandehår ud.

2.. Tag en af ​​de ponytails, twist det og gøre en rodet bolle ud af det. Gør det samme med den anden. Sikre dem begge med Bobby stifter.

3.. Sørg for, at boller er tæt på hinanden, så de ser ud som én stor bolle (som på billedet). Også forsøge at skjule Bobby stifter med hår så meget som du kan. Og voila du er færdig!

Twisted elegance

Twisted Elegance (via mediumhairstyleupdate.com)

1.. Divider den forreste del af dit hår i tre sektioner, en på toppen af ​​dit hoved og to på siderne. Adskille dem med clips.

2.. Nu tager den del af håret på toppen af ​​dit hoved og deler det i to sektioner. Tag hver af de to strenge, og vride dem væk fra dit ansigt hele vejen til enden. Pin dem på bagsiden af ​​dit hoved.

3.. Nu tager den del af håret på den ene side af dit ansigt og igen drej den væk fra dit ansigt og pin det på bagsiden. Gentag det samme på den anden side.

4.. Endelig samler alle dine hår, vride det i en lav rodet bolle og sikkert med Bobby stifter. Skjul Bobby stifter så meget som du kan.

Finishing tips

Alle disse stilarter vil se bedre, hvis dit hår er lidt rodet. Afslut hver stil med en lille smule hårspray og sørg for Bobby stifter er godt skjult.

Du kan bære dem som hverdagens stilarter uden tilbehør eller med en sød sløjfe pin. Men hvis du tilføjer en mere elegant stift eller en bøjle, kan du opnå en fantastisk look til enhver speciel lejlighed.

Aktuelle artikler