Top 5 John Frieda hårprodukter

Professionel hårpleje derhjemme? Du fik det! Tjek disse fantastiske John Frieda hårprodukter.

Top 5 John Frieda hårprodukter

Den britisk-fødte, New York-baserede kendis frisør har gjort hår ser strålende i årtier, og hans hår pleje linje er tilgængelig i USA såvel som i mange andre lande.

Fra hverdagens shampoo til akut reparation, tilbyder John Frieda professionel kvalitet produkter, som du nemt kan bruge derhjemme til at rense, stil eller farve dit hår. Tjek hjemmesiden, hvor du kan udfylde en detaljeret quiz om dit hår, så du kan finde det perfekte produkt combo, som vil bidrage til at gøre dit hår sundt og smukt. Her giver vi dig vores personlige favoritter til hver farve.

Sheer blonde skinnende touch-styrke shampoo

Great for blondiner, både farvet og naturligt! Optimeret til daglig brug, vil det gøre dit hår skinnende og indbydende at røre ved. Kombiner med matchende balsam for at give dit hår et boost af fugt og næring. Lugter himmelsk, også!

Fuld reparation perfekt ender tåge

Jeg ved ikke, hvad de lægger i denne flaske, men det virker som magi! Faktisk, jeg gør - det er Inca Inchi, en slags mikro-olie, der var som usynlig superlim for mine spaltede spidser (mellem trimmer), og gav enderne en skinnende, blød finish. Det beskytter mod styling brud og varme og tåge tekstur er vægtløs og absorberer hurtigt.

Go Blonder kontrollerede lynnedslag spray

Du behøver ikke at gå til salonen for at få højdepunkter gjort, bare bruge John Frieda Lightening spray! Det vil give dine låse, der perfekt, sol-kysset look. Den indeholder fiksativ og konditionering ingredienser, og brintoverilte, der kombinerer med varmen fra tørretumbleren til at give dig naturligt udseende højdepunkter. Awesome for piger, der er allergiske over for hårfarve, og kan ikke få den farve, de ønsker ved at gå til salonen. Hvis du vil have hurtige resultater, det virker i 3-5 anvendelser!

Precision skum permanent farve i lysende naturlig sort

John Frieda lancerede sin første præmie hårfarve i en revolutionær drypfri skum formel. Let at påføre derhjemme - bare sat på handsker og massere det ind i dit hår og hovedbund, som du ville, mens indsæbning. Dette er en fantastisk, rig nuance af sort-brun, der ikke vil give din at unaturlige sorte look. Der er 30 nuancer at vælge imellem. Dækker gråt hår 100%, og farven er strålende, langtidsholdbare og skinnende. Behov tips om DIY farve? Klik her!

Ultimative favorit - hemmelige våben fejlfri efterbehandling creme

Min søster købte dette, og vi begge sværger ved det - og vi normalt ikke bruge de samme hårprodukter. Hun har herskeren straight hår, som kræver ingen styling overhovedet, mens mine er bølget, undertiden kruset, og altid tager 20 minutter med en børste og tørretumbler til at se halv-anstændigt.

Anvendes på tørrede hår, Secret Weapon Crème øjeblikkeligt forvandler puffy, skørt hår i en glat og skinnende Do. Det udglatter væk flosset spaltede spidser, genopretter fugt og naturlige olier, og gør din færdige frisure ser pletfri. Påfør en ært klat, og ikke overdrive det. Nu var jeg lidt tilbageholdende med at bruge det, da jeg normalt ikke bruger færdigbehandling når jeg har blow-tørret mit hår, fordi de gør det undertiden klæbrig eller for stiv, men dette arbejdede som magi! SIS sætter det på hendes glat hår, og det hjælper med at holde formen pænt, så jeg vil anbefale dette for krøllede og lige hår piger. Hvis du har brug Opretning tips, tjek disse ud.

Sammenlignet med andre professionelle stil linjer, dette faktisk temmelig rimeligt prissat. Shampoo går for omkring 10€ farve kits til omkring 10€ og styling produkter vil sætte dig tilbage 6-10 bukke, afhængigt af hvor du køber. Har nogen af ​​jer damer prøvet det? Tanker, kommentarer, anbefalinger?

Aktuelle artikler