3 trin til at forberede din hud til sommer sol

Sommeren kommer til at være her virkelig snart, og du skal være meget ivrige efter at ramme stranden! Men før du gør, så sørg for, at din hud er lige så klar til sommeren, som du er.

3 trin til at forberede din hud til sommer sol

Sommeren er næsten her, og før den kommer, skal din hud være klar! De kolde vintermåneder skal har været hårdt på det, så du bør gøre alt, hvad der er nødvendigt for at forberede din hud til varme sol. Her er hvordan man gør det i tre nemme trin - eksfoliering, hydrering og endelig indføre din hud til sommersolen.

1.. Eksfoliering

Processen med eksfoliering hjælper dig med at slippe af med døde hudceller og tørre celler, faktisk, det er den proces, hvor du slippe af med din 'vinter hud ". Grab eksfolierende handsker og en eksfolierende sæbe og eksfolierer over det hele.

Begynd på dine fødder og krat vej til din hals og ansigt. Når du kommer til dit ansigt, være meget blid da huden på dit ansigt er meget tyk og følsomme. Eksfoliering vil gøre din hud blød og glat, men også meget tør, så din næste skridt bør uden tvivl være huden rehydrering.

2.. Hydration

Når du er færdig med eksfolierende, din hud bliver meget tør og endnu mere følsomme. Det er, når du skal begynde fugtgivende og rehydrerende din hud.

Brug en pæn mængde fugtighedscreme og anvende det til hele din krop - ben, arme, ryg, mave, etc. Så brug en fugtgivende creme til dit ansigt og hals. Der er særlige cremer til ekstremt tør hud, du kunne bruge til dine albuer, fødder, osv. hvis det er nødvendigt.

Men ved hjælp af hudplejeprodukter er ikke den eneste måde at rehydrere din hud, og det er ofte ikke nok - du også nødt til at drikke en masse vand, mindst 2l hver dag. Dette vil også hjælpe dig forhindre tør hud.

3.. Langsomt indføre din hud til solen

Husk - ligesom dig, har din hud ikke set sommersolen i meget lang tid, så det tager et stykke tid at vænne sig til det. Til at begynde med, skal du bruge produkter med et højt SPF for at undgå solskader. Beskyt dit ansigt, hals og kavalergang ved at bære en hat, og sørg for dine arme, hænder og fødder er godt beskyttet, for de normalt er udsat for solen hver eneste dag.

Glem ikke at beskytte dit ansigt korrekt - sørg for, at du bruger en foundation med en høj SPF. Du bør også beskytte dine læber med en læbepomade, der har SPF på mindst 15. Genanvende din læbepomade så ofte som muligt for at undgå tørre, beskadigede læber.

Aktuelle artikler