4 skal kende tips til lys hud

På grund af alder, sol, forskellige hudlidelser og mange andre eksterne faktorer, kan vores hud mister sin porcelæn, rosenrødt og peachy teint det har. Men der absolut ikke betyder, at dens lyse og klare tone aldrig kan gendannes eller opnås, hvis tabt! Bare have et kig nedenfor og se, hvad du sikkert brug for at opdage 4 must-know tips til at få lys hud!

4 skal kende tips til lys hud

1.. Papaya

Papaya har mange sundhedsmæssige fordele, og det har været brugt i århundreder til at hjælpe kvinder lysne deres hud. Det har evnen til at lysne hudens struktur, samt at reducere alder pletter og genoprette en naturlig glød.

Den indeholder vitaminer A, C og E og beta-caroten, som er kraftige antioxidanter og celle regeneratorerne der hjælper huden forbliver glat og spot gratis.

Dens vigtigste ingrediens er dog papain, et enzym, der fremmer hudens cellefornyelse og lysner hudfarve. Papain er også en god exfoliator der hjælper huden bliver klar og ren.

  • Skær en papaya i halve og øse ud nogle pulp med en ske. Gnid hele dit ansigt hver aften.

2.. Lemon

Citroner har været brugt i hundredvis af år over hele verden, som huden lighteners. De har naturligt lysere egenskaber, der hjælper falme mørke mærker, fregner og alder pletter, og er sikker at bruge på næsten enhver hudtype.

Citron indeholder vitamin C, A og P og citronsyre, også kendt som alpha hydroxy syre, som er dens vigtigste blegning ingrediens. Citronsyre har beføjelse til at exfoliere det yderste lag af huden og fjerne hyperpigmenteret pletter. Det gør den ved at fjerne døde hudceller, samtidig fremme væksten af ​​nye.

Det er ofte brugt i mange hjem behandlinger, for det giver også en dejlig glød til huden.

  • Skær en citron på langs i fire stykker og gnid det forsigtigt på dit ansigt eller hælde noget friskpresset citronsaft på en vatrondel og forsigtigt tørre din hud med det. Hvis din hud føles stram og kløende efter anvendelse citron, bruge en fugtighedscreme. Gør det en gang eller to gange om dagen.

3.. Yoghurt

Yoghurt er en meget gavnlig naturprodukt, der kan bruges i mange hud behandlinger. Den indeholder zink, calcium, vitamin A, B, D, proteiner og mælkesyre som har nærende og eksfolierende egenskaber.

Mælkesyre indeholdt i yoghurt er en naturlig alpha hydroxy syre der væsentligt lysere hud og udjævner hudfarven. Det er en blid exfoliator der ikke irriterer huden, men fint fjerner ydre lag af hudens struktur, og samtidig minimere mørke pletter og lyn overordnede teint.

Det har også en gavnlig og balancerende virkning på hudens pH-niveauer.

Yoghurt ikke kun lysner og nærer huden, men indeholder også masser af gode bakterier, der kan frigøre vores hud mod skadelige mikroorganismer, som forårsager akne, pletter og andre hud lidelser.

  • Soak en vatrondel med frisk, almindelig yoghurt beriget med levende kulturer og tør over dit ansigt. Genanvende hver gang den starter tørring og gøre det i 30 minutter hver dag.

4.. Undgå stærke sol

Undgå direkte og lange sollys. Det vil føre til for tidlig ældning og gøre din hud bliver mørkere. Det vil også medføre uhøfligt, tørt, samt skællende og ru hud tekstur overtid.

Hvis du ikke er beskyttet, må solen i nogle tilfælde inducere dannelsen af ​​hyperpigmenteret pletter og stor mængde af fregner. Og værst fra alle, kan det øge risikoen for hudkræft.

Altid bære en bredskygget hat og solbriller og aldrig gå udenfor uden solcreme, der har mindst en SPF 30 eller højere.

Selv indirekte solen i tider kan i høj grad påvirke hud teint. Du bør derfor bruge en solcreme på overskyede dage så godt.

Kunne du lide vores tips til lys hud? Hvis du har andre effektive metoder, bedes kommentere og dele dem for dem, der ikke har prøvet dem endnu.

Aktuelle artikler