5 fabelagtige hjem retsmidler for fedtet hud

Behandling fedtet hud kan blive dyrt, hvis du vild i alle de high brand og høj pris produkter, der angiveligt hjælpe dig på et øjeblik. Men de sjældent gøre det trick. Så her er nogle fantastiske hjem retsmidler, der vil helt sikkert hjælpe dig, og - det vil koste dig næsten ingenting!

5 fabelagtige hjem retsmidler for fedtet hud

1.. Clay mask

Ler eller mudder masker er en af ​​de bedste måder at gå, når det kommer til fedtet hud. De reducerer greasiness og endda ud af din hudens struktur og tone. Den måde at lave din egen maske bruger facial ler og troldnød, som du kan komme online, eller naturlige fødevarer butikker.

Tilsæt 1 spsk troldhassel til 1 tsk af ansigtet ler, og rør, indtil de er godt blandet sammen. Det er okay at tilføje et par dråber aromatisk olie til duft, men se hvordan du forsøger at bekæmpe fedtet hud kan du være bedre stillet uden den. Efterlad masken på i cirka 10 minutter - indtil ler tørrer ud og derefter skylle det ud.

2.. Mango ansigtsmaske

Meget populær i Indonesien, hvor det bruges af mange indonesiske kvinder til at rense porerne, tone huden, og kontrollere oiliness. Den måde at gøre dette er at mash en mango frugt indtil det bliver grød, og derefter massere det ind i din hud. Lad det sidde i fem minutter, og derefter skylle det ud.

3.. Apple og citron maske

Det er også en stor ansigtsmaske, som kan gøre underværker, når det kommer til fedtet hud. Placer et æble i en gryde, tilsæt vand over det, og lad det simre, indtil det er blødt. Bagefter mash æblet og tilsæt 1 tsk citronsaft og 1 tsk tørret lavendel. Anvende det på dit ansigt, lad det sidde i 5 minutter og skyl den af ​​med varmt vand.

4.. Æggehvide maske

Bland 1 tsk honning med en æggehvide og rør dem sammen, tilføjer mel indtil det bliver til en pasta. Påfør pastaen på dit ansigt, men vær forsigtig med ikke at få nogle i øjet. Lad det tørre i ca 10 minutter før vask det af med varmt vand. Du vil se forskellen med det samme.

5.. Æggeblomme maske

Du skal blot anvende en æggeblomme på dit ansigt og lad det sidde i 10 til 15 minutter. Bagefter det vaskes af med koldt vand og se som oiliness forsvinder fra dit ansigt.

Aktuelle artikler