5 fantastiske C-vitamin fordele for huden

Lige siden du var en lille knægt, har du sikkert hørt mange gange, hvordan får nok C-vitamin kan forebygge forkølelse og influenza. Men vidste du, at C-vitamin har også nogle fantastiske fordele for din hud? Tjek dem ud.

5 fantastiske C-vitamin fordele for huden

1.. C-vitamin gør din hud stærkere

Indtagelse af C-vitamin er meget gavnligt for hele din krop, din hud ens. Det er en meget kraftfuld vitamin, der forbedrer kroppens forsvar mekanisme, hvilket resulterer i en stærkere hud også. Nok C-vitamin vil hjælpe din hud forsvare mod ydre påvirkninger samt fra tørhed. C-vitamin er et mirakel arbejdstager, når det kommer til at lindre den tørre hud. Det kan også hjælpe med at reducere alle eksisterende betændelse i huden.

2.. Foryngelse

C-vitamin er mest kendt som den perfekte foryngelse stof til din hud. Skønhedssaloner tilbyde C-vitamin masker og pakker, som formodes at gøre din hud føles og ser yngre og slette små rynker.

C-vitamin øger produktionen af ​​kollagen, stoffet ansvarlig for en sund hud. Som du alder din kollagen produktionen reducerer og din hud mister sin naturlige tone og elasticitet. Indtagelse en masse af C-vitamin samt anvendelse produkter, der indeholder det, kan i høj grad bremse ældningsprocessen.

3.. Solbeskyttelse

C-vitamin har indflydelse, når det kommer til at beskytte din hud mod de farlige UV-stråler. Dette er naturligvis ikke betyder, at du kan have et glas limonade eller anvende en creme med C-vitamin og sikkert tilbringe hele dagen i solen. Din solcreme er stadig uerstattelig.

Dog kan C-vitamin og C-vitamin produkter øger din huds naturlige forsvar mod UV-stråler. Det kan også hjælpe og fremskynde helingsprocessen, hvis du allerede har fået solforbrændinger.

4.. Reducerer chancen for mavesår, fælles svaghed og blå mærker

Fordelene ved C-vitamin til din hud er blevet opdaget for længe siden, takket være, tro det eller ej, sejlere. Ja, de samme sejlere manglede C-vitamin på deres skibe og begyndte at lægge mærke til, hvordan deres samlinger ondt mere, og hvordan de var mere tilbøjelige til hudsår og blå mærker.

Den væsentligste årsag til dette er den førnævnte produktion af kollagen, som C-vitamin øger. Kollagen gør ikke kun din hud ser ung og skinnende, er det et meget vigtigt protein, der bygger dine celler og blodkar. Den bygger også dine ledbånd og hjælper med at skabe arvæv, hvilket betyder, at din hud vil helbrede hurtigere efter en skade.

Mangel på kollagen kan føre til en masse hudproblemer, herunder tørhed, eksemer og blå mærker. Desuden kunne det føre til vaskulære problemer samt muskel-og ledproblemer. Forhindre dem alle ved at tage nok C-vitamin hver dag.

5.. Anti-oxidant

C-vitamin er en meget kraftfuld anti - oxidant, der beskytter hele din krop mod skadelige frie radikaler og oxidation. Ironisk nok, det stof, du ikke kan trække vejret uden - ilt - er det stof, der bringer mest skade på dig. Dine celler oxidere over tid, hvilket får dem til at forringes.

C-vitamin sinker oxidation proces, neutraliserer frie radikaler, og kan også vende DNA-skader. Det betyder, at det hjælper hele din krop forblive yngre og i bedre form, og det giver din hud beskyttelse og glans.

C-vitamin er ikke kun til gavn for din hud. Det er et meget vigtigt vitamin, og passende mængde af det skal tages hver dag. Den anbefalede daglige dosis af vitamin C er mellem 80 og 100 milligram, og det bør ikke være højere end 2 gram. Overdosering kan forårsage diarré og søvnløshed.

Aktuelle artikler