5 store naturlige hudplejeprodukter

Vi er piger ser smuk og tage sig af vores hud er meget vigtigt for os. Da kosmetiske produkter kan være temmelig pebret, det er godt at komme i nærkontakt med nogle hjem retsmidler, der arbejde vidundere. Med naturlige ansigts masker din hud får, hvad den har brug for, og du stadig formår at spare nogle penge.

5 store naturlige hudplejeprodukter

Du skal vide, at et dyrt produkt ikke altid garantere, at du vil ende op med smuk hud, så prøv nogle af disse 5 billige, naturlige hudplejeprodukter:

1.. Mælken maske

Mælken maske er meget enkel. Put fløde eller yoghurt på dit ansigt og lad det stå 10-15 minutter. Derefter vaske dit ansigt ud med koldt vand. Denne maske er meget godt, fordi det forynger din hud og beskytter den mod ydre påvirkninger. Vigtigt tip: Undgå området omkring øjnene.

2.. Æggehvider maske

Du har fedtet hud og store porer? Dette er den perfekte ting for dig. Denne maske vil opdatere, stramme og beskytte din hud. Præparatet er meget enkel. Tag et par æg, adskille æggehvider fra æggeblommer og derefter slå dem, indtil de får skummende. Sæt blandingen på dit ansigt, og lad den blive der, indtil det er helt tørt (omkring en halv time). Vask derefter dit ansigt.

3.. Lemon mask

Lemon maske vil stramme din hud, og vil forlade dig følelsen forfrisket, uanset hvad din hudtype er. Det er meget let at fremstille, og resultaterne er straks synlige. Skær en skive citron og børste dit ansigt med det, undgå området omkring øjnene. Lad citron maske på dit ansigt i et par minutter, derefter vaske det af med varmt vand. Du kan også klemme citronsaft i en skål og bland det med lidt vand. Derefter vil du have en tonic, som du kan rense dit ansigt hver morgen og / eller aften.

4.. Appelsin ansigtsmaske

Appelsiner er stor frugt, rig på C-vitamin, og ideel for en person med en acne problem. Hvad du skal bruge er friskpresset appelsinsaft og 8 skeer af mel. Bland disse to ingredienser, anvende blandingen til dit ansigt. Lad det sidde i 20 minutter, derefter skal det vaskes med varmt vand. Resultatet er glat og klar hud.

5.. Sukker ansigtsmaske

Uanset om det er hvid eller brun, sukker er fremragende og har mange fordele. Sukker giver dig glødende hud, og er fremragende til at rense porerne. Du skal bruge: 2 spiseskefulde sukker og 3 spiseskefulde vand. Bland dem sammen og lad sukkeret smelte. Sæt masken på dit ansigt, og forsigtigt gnide din face.When gjort, skylle det ud med varmt vand.

Aktuelle artikler