6 effektive måder hvordan man behandler alt for tør hud

Tør hud kan være et virkelig stort problem. Nogle gange, det er ikke kun æstetik, din hud faktisk begynder at gøre ondt. Heldigvis er der noget du kan gøre. Her er seks utroligt effektive måder at behandle alt for tør hud.

6 effektive måder hvordan man behandler alt for tør hud

1.. Forebyggelse

Selvfølgelig er det altid bedre at forebygge end at helbrede, og det står for at tage sig om din hud også. Tør hud kan forebygges med passende beskyttelse.

Sørg for at du altid beskytte din hud mod elementerne. Sol, vind, kulde, regn og klimaanlæg kan gøre nogle alvorlige skader på din hud. Hold din hud beskyttet, især i vintermånederne, hvor det er rigtig koldt. Må ikke gå ud med utildækket hud og bære handsker og halstørklæder.

Sørg for at du beskytter din hud mod solen også, fordi det vil gøre din hud tør. Aldrig gå ud uden solcreme og forsøge ikke at opholde sig i solen for længe. Glem alt om sindssygt bronze farve, og absolut glemme alt om garvning kabiner. Ikke kun, at de gør din hud tør, kan de også give dig kræft.

2.. Naturprodukter

Hver vinter var et mareridt for min hud, indtil jeg opdagede, at naturlige sæber og brusegelé er mine nye bedste venner. Når det kommer til behandling af meget tør hud, er der virkelig ingen bedre kur.

Naturlige og økologiske sæber og brusegelé er fri for alle de ting, der rent faktisk gør din hud endnu tørretumbler. Jeg har fundet ud af, at dem med gedemælk fungerer bedst for mig, og jeg er nødt til at anbefale dem. Også, det er bedst at købe dem, der er uparfumeret, fordi de ting, der bruges til scenting kunne føje til tørhed i din hud.

3.. Fugtighedscreme med shea smør og ahornsirup

Jeg har allerede nævnt Shea smør som værende en af ​​de bedste ting til behandling tør hud. Nu vil jeg gerne tilføje ahornsirup til det også.

Det er bedst at bruge økologisk Shea smør, men hvis du ikke har råd til det, vil fugtighedscreme med Shea smør og ahornsirup gøre det trick. De behøver ikke engang at være for stærk - Garnier Skin Naturals Body Repair Lotion med ahornsirup eller Garnier Intensive 7 Days Reparation Lotion med Shea smør vil være fint.

4.. Ophold hydreret

Inner hydrering er lige så vigtig som den ydre, når det kommer til behandling alt for tør hud. Prøv at drikke mellem 6-8 glas vand hver dag, og holde din hud fugtet.

Husk, at for hver kop kaffe du drikker du skal bruge to kopper vand lige til at tage tilbage de væsker, at kaffe tog fra dig. Samme gælder for te og alkohol. Prøv at drikke det meste vand og frisk økologisk saft.

Når det kommer til at holde din hud hydreret, der er to særskilte udtalelser. Nogle mennesker tror, ​​at du altid skal holde din hud hydreret, mens andre siger, at du rent faktisk skal forlade din hud til at lære at forsvare sig selv. Dette ville efter min mening kan kun gå, hvis du har små problemer med tør hud. Hvis din hud er virkelig tør, ikke forsøger at rehydrere det vil kun resultere i smertefulde revner.

5.. Hold dig væk fra boblebade

Ikke blot boblebad, varmt vand i almindelighed. Det betyder lange varme brusebade og lange varme bade også, uanset hvor meget vi alle elsker dem.

Overbrusning faktisk tager fugtigheden trutmund for din hud og bader med virkelig varmt vand er endnu værre. Må ikke nogensinde lade dig komme ud af badeværelset med rød hud. Tag et brusebad om dagen, to på de fleste. Ingen af ​​dem skal vare mere end 10 minutter.

6.. Må ikke over exfoliate

Mange kvinder tror, ​​at de burde exfoliate deres hud dagligt, for at forhindre eller helbrede tørhed. Dette er faktisk helt forkert, fordi over eksfoliering kunne bringe flere dårlige end gode.

Når du eksfolierer din hud, du tager ud de døde celler. Det er helt fint, så længe du ikke gør det mere end to gange om ugen. Exfoliating oftere faktisk skader de levende celler og som resulterer i din hud bliver rød og tør. Altid anvende fugtighedscreme efter eksfoliering.

Følg disse seks trin, og du vil se, hvordan behandling af alt for tør hud er egentlig ikke så svært. Sure, der er ting, der skal gøres, men det er ikke som du har brug for at bøje tilbageskridt for at nå dem. Still, hvis ingen af ​​dem hjælper, kan dit problem være mere alvorlige, og du har brug for at planlægge et besøg hos din hudlæge.

Aktuelle artikler