6 nemme måder at gøre dit ansigt glød

Vi ønsker alle det - en perfekt, glødende ansigt. Det ansigt, der viser, at vi er glade, succesfulde og tilfredse med vores liv og os selv. Nå, gæt hvad? Det er ikke så svært at opnå på alle, men du er nødt til at huske på, at dit helbred og den måde du føler er lige så vigtig som de produkter, du bruger. Vi bringer dig 6 fantastiske og nemme måder at gøre dit ansigt glød.

6 nemme måder at gøre dit ansigt glød

1.. Hydratation

Hvis du ønsker en smuk glødende ansigt, den første og den vigtigste er god hydrering. Ingen makeup kan hjælpe dig med tør hud. Inner hydrering er lige så vigtig som den ydre, så først og fremmest - drikke en masse væske. Du bør drikke mellem 6 og 8 glas vand hver dag. Husk, at for hver kop kaffe du drikker, bør du drikke to kopper vand, da kaffe faktisk dehydrerer dig. Af samme grund forsøger at undgå kulsyreholdige drikke og alkohol.

Når det kommer til det ydre hydrering, jeg har et ord for dig - fugtighedscreme. Få én til dagen og en om natten, da de er forskellige, og du bør have begge dele, hvis du har råd til det. Anvend det dagligt.

Før du lægger din makeup på, anvende fugtighedscreme for at beskytte din hud mod tørhed at makeup skaber.

2.. Sundhed

Du er nødt til at overveje dit helbred som en meget vigtig faktor i at gøre dit ansigt glød. Dårlige vaner såsom rygning og drikkeri gøre en masse skade på din hud, og du bør virkelig forsøge at slippe af med dem.

Spis så sundt som muligt - en masse grøntsager og frugt, hvidt kød og fisk. Undgå rødt kød, sukker og forarbejdede fødevarer. De ting du spiser show på dit ansigt, så begynde at spise sundt og dit ansigt vil begynde at gløde. Det er ikke raketvidenskab.

Desuden altid, og jeg mener altid, gælder solen skærmen til dit ansigt. Køb en sol skærm specielt til dit ansigt, fordi det skal være med en højere faktor end den, du anvender til din krop. Solen skærmen skal være alkohol-fri, fordi alkohol gør din hud tør.

Etablere regelmæssige besøg hos din læge for at kontrollere dit helbred og besøge din hudlæge, hvis du har problemer med din hud.

3.. Skin produkter

Tror ikke, at købe dyre hud produkter er nøglen til at gøre din hud glød. Næste gang du ser på en frugt ansigtsmaske, vend det og læse ingredienser på det. Alle de ting, du ikke ved, hvad de er, er det kemi, der kan være dårligt for din hud. Hvorfor risikere det?

Tage mit råd og prøve nogle hjemmelavede hud produkter.

I tilfælde af din hud er fedtet: lave en tonic af vand, citronsaft og rosmarin. Put en spiseskefuld rosmarin blade i en morter og knuse dem med pistil, indtil de frigiver saft. Strain dette for at få kun saften og bland det med saft fra 1 citron og 1 kop vand. Rens dit ansigt med denne tonic hver aften og anvende fugtighedscreme som sædvanlig. Det er billigere og sundere.

På den anden side, hvis din hud er tør blande en pasta du har lavet fra en håndfuld af jordbær med stor procent fedt yoghurt og anvende det til dit ansigt. Lad det i mindst en halv time og derefter skylles med varmt vand.

Har du eller nogen du kender vokser Aloe Vera? Få saften ud af kaktus og bruge dette som en tonic. Det gør din hud blød og hjælper med at holde din hud ren. Du kan også bruge aloe produkter fra butikken, bare sørg for, at de rent faktisk indeholder Aloe Vera. Jeg bruger og anbefaler Aloe Activator fra Forever Living Products.

4.. Indre glød

Det bedste svar på spørgsmålet om, hvordan man kan gøre din hud glød ville være at sørge for, at du gløde indefra. Det kan lyde som en kliché, men det virker.

Så længe du er en glad og tilfreds person, vil der vises på dit ansigt og din hud vil absolut glød. Det er nogle gange ikke meget let at nå, men vi kan hjælpe dig med det også.

Når du føler ned eller anden grund, så tænk på alle de gode ting. Du skal have ting i dit liv, der gør dig glad og ting, der er værd at leve for. Hvis det lettere er at lave en liste over alle de gode ting i dit liv. Når du ser dem, vil du finde din indre glød og tilfredshed, der vil være synlige på dit ansigt. Fokus på det positive. Livet er hvad du gør ud af det. Livet er godt, så lad det gløde.

5.. Makeup

Selvfølgelig er makeup hver piges bedste ven, når det kommer til at gøre dit ansigt glød. Men husk, at hvis du ikke opnå de ting, vi allerede har nævnt, kan makeup ikke rigtig hjælpe dig så meget. Still, hvis du vil have en glødende ansigt, her er et par tips.

Før du lægger din foundation, anvende nogle fugtighedscreme. Brug skin corrector for dækker alle små fejl på din hud. Vælg din foundation godt og fortryder ikke de penge du giver. Prøv at holde sig væk fra professionelle makeup produkter, fordi de er meget stærkere og kan gøre din hud tør. Dit fundament skal have en solcreme faktor også. Put så lidt makeup som du kan, fordi alle disse produkter gør din hud ældes hurtigere. Tænker langsigtet. Den mindre makeup du bruger, jo bedre du vil se, uden at det i det lange løb.

6.. Smile


Der er intet andet i denne verden, der vil gøre dit ansigt glød mere end en simpel smil. Ligegyldigt hvordan du ser, hvis du er iført noget makeup eller ej, smide i en enkel og oprigtig smil og dit ansigt vil helt sikkert glød. Skil dig ud fra den kedelige mængden.

Må ikke bekymre dig om de smilende rynker, det er de sødeste rynker en kvinde kan have. De viser, at du er en glad og venlig person, en kvinde, der er tilfreds med sit liv. Smil så meget som du kan, fordi det ikke kun gør man ser godt ud, men det forlænger også dit liv (faktisk: glade mennesker lever længere)

Gør dit ansigt glød er nemmere end du måske tror. Bare følg vores råd, og du er sikker på at se smuk.

Aktuelle artikler