8 effektive måder at behandle alt for tør hud

En hudpleje rutine, der passer til hendes hudtype er meget vigtigt for enhver kvinde, der tager sig godt af sig selv. Det er ikke kun nøglen til at se strålende og smuk, alder trodser og næret, men kan også spille en stor rolle i at holde din hud sund. Hvis din hud er tør, er her 8 effektive måder at behandle det.

8 effektive måder at behandle alt for tør hud

1.. Sig farvel til varmt brusebad

Så latterligt som det kan lyde, faktisk lang brusere røve din hud fugt, især hvis vandet dampende varm. Varmt vand udtørrer huden. Dette er fordi det strimler det fra sine beskyttende olier. Så få enten bruges til brusebad i lunkent vand, eller begrænse din badetid til 10 minutter toppe.

2.. Hands off sæben

De fleste sæbe mærker, der er derude er ikke godt for tør hud, da deres indhold er høj i lud. Når du tager et brusebad eller et badekar, eller bare vaske dine hænder, bruge din foretrukne fugtgivende bad lotion eller creme.

3.. Fugter

Efter at have taget et bad, klappe dig selv ned med et håndklæde efterlader din hud lidt fugtig, og anvende fugtgivende bodylotion og en fugtgivende ansigtscreme højre væk. Denne måde vil du være i stand til at "låse" fugten i din hud og lad det ser blød og næret.

Du kan også bruge mineralsk olie eller vaseline, som fungere fint, hvis du ikke ønsker at bruge penge på dyre cremer og lotions.

4.. Se din kost

Hvad du spiser spiller en stor rolle i den måde din hud ser ud og føles. Prøv at spise mere frugt og grønt, der er rig på vitamin A og B - de er godt for din hud. Også berige din kost med fuldkorn, som også er godt for hudproblemer. Spis masser af nødder, frø, fisk og skifte til olivenolie, fordi det er virkelig vigtigt at få nok af "gode" fedtstoffer.

5.. Let på kaffen

Koffein vil dehydrere din hud, så prøv at træde væk fra den lækre macchiato! Hvis du ønsker din hud til at se sund og strålende, skifte til koffeinfri kaffe og mindske din koffein helt.

6.. Sig nej til alkoholen

Alkohol, som koffein, er vanddrivende, så det har samme effekt på din hud.

7.. Drik masser af vand

Drikke nok vand dagligt er, hvad der kommer til at gøre din hud mere hydreret, og det er endnu vigtigere end at anvende alle de dyre fugtighedscremer.

8.. Få en luftfugter

En fugtigt miljø er godt for vores hud, det er derfor den sprøde vinter lufttørrer det ud i nogen tid. Også indendørs, luften tendens til at være op til 20 procent mindre fugtigt end den perfekte 30 procent fugtighed niveau vores hud craves. Så hvis du er op til det, hvorfor så ikke investere i en luftfugter, vil det gøre dig godt, især om vinteren.

Aktuelle artikler