8 tips til at se godt uden makeup

Ladies normalt tror,, at ingen ene i denne verden nogensinde skulle se dem uden makeup. Og hvorfor fanden ikke er? Det er ikke ligesom du kommer til at skræmme nogen med dit normale ansigt. Men, hvis du ønsker at se dine bedste med ingen make up på, er der en par ting at være opmærksom på. Her er de.

8 tips til at se godt uden makeup

Dine øjne

Selvom du kan dække en par skønhedsfejl om dine øjne med makeup, der er nogle ting som du har brug til at tage sig af. Og hvis du re at holde op på makeup, er du nødt til at tænke over, at selv mere.

1.. Slippe af poserne

De ting, der gør man ser træt og ældre, er poserne nedenstående dine øjne. For at slippe af dem, så sørg at du har nok sove. Du behøver ikke at sove til massive otte timer, men prøv at sove for mindst seks. Og slappe af, når går til seng, så, at du har en stor og varig søvn. At vågne op flere gange i løbet af natten det er en dårlig tegn på, at du bør afslutte.

2.. Forkæl dig selv med en afkøling øjenmaske

Køling øje masker kan være af en stor hjælp,, hvis du får poser nemt. Vågn op til 10 minutter tidligere, få din masken fra køleskabet og opbevare det på dine øjne for disse ti minutter. Det vil ikke kun hjælpe dig med slippe af med de baggies, vil det også hjælpe du vågner op nemmere.

3.. Anvend special under øjet moisturizers

Huden omkring dine øjne er meget tynd og det kræver særlig pleje. Sommetider dit ansigt fugtighedscreme vil bare ikke være nok, så sørg for at du har en særlig under øjet fugtighedscreme. De er også lavet med kølende effekt, hvilket sænker chance for at få de poser under dine øjne.

Dine læber

Du har brug at tage særlig pleje af dine læber, hvis du forærer op i læbestift. Husk, at læbestifter dækker alle de små fejlene på dine læber som nu vil blive synlige. For at slippe af dem, gøre følgende:

4.. Stop slikke og bider dine læber

Jeg kender en masse piger, der slikke og bide deres læber, når de er nervøs. Du har måske ikke indser dette, men slikning og bide bringer en masse skader på dine læber. Licking gør dem virkelig tør, hvilket får dem til at brud, samtidig med bidende virkelig kan såre dig, og i nogle sjældne tilfælde endda føre til alvorlige problemer, ligesom infektioner.

5.. Brug altid lip balm

Lip balm er ikke makeup, det er et sundhed produkt, hvis du spørger mig. Hvis du vil have smukke læber, sørg for du har din læbepomade med dig, især i løbet af vinteren, når dine læber får tør, fordi af kulde. Snarere bruger økologiske balms, fordi de fleste andre indeholder råolie jelly. Petroleum jelly rent faktisk beskytter dine læber men den gør det ved at skabe en tynd beskyttende film over dem. Denne film tillader ikke dine læber at ånde, hvilket resulterer i tørhed. Vælg læbepomader med bi voks i stedet.

Din hud

Din hud er hvad du behøver til at tage sig af de mest hvis du ønsker at se godt uden make up. Der er flere ting, du har brug for at være opmærksom på.

6.. Holde din hud moisturized

Hvis din hud er tør, vil du ikke se godt selv med makeup. Altid holde din hud fugtes. Drik en masse vand og anvendelse moisturizers, én for dagen og én for natten. Må ikke vaske dit ansigt for ofte og ikke bruge stærke rensemidler. Du kan endda vaske dit ansigt med varmt vand kun i den morgenen, og bruge en olieudskiller i aften.

7.. Watch den acne

En masse af kvinder bærer makeup, fordi af med acne-og ufuldkommenhed på deres hud. Når det kommer til acne, gør ikke, og jeg mener ikke nogensinde forsøge at presse dem. Købe specielle geler, der gør dem tørre ud og forsvinder hurtigere. For hver andre ufuldkommenheder besøger dit hudlæge og følg hans råd.

8.. Get væk fra solen

Den største fjende af sund hud er solen. Det gør din hud alder hurtigere, og kan forårsage nogle alvorlige skader. Må ikke nogensinde får ud uden særlig solcreme for dit ansigt og glemme alt om garvning kabiner fuldstændigt. De kun giver dig en unaturlig orange farve og risiko for hudkræft alligevel.

Du kan absolut se godt uden makeup. Du behøver kun at følge disse trin og tror, ​​at du rent faktisk behøver ser godt ud. Sættes på en smil, fortæl dig selv at du er en smuk kvinde og står over for verden uden din makeup på. Du vil blive overrasket over, hvor befriende at erfaring kunne være.

Aktuelle artikler