9 skridt til at gøre din hud blød

Hver pige drømmer om bløde, luksuriøse hud. Ligegyldigt hvad den kommercielle gerne vil have dig til at tro, ingen lotion med "pearl ekstrakt" eller noget lignende vil give dig blød hud, med mindre du følger visse regler. Lær hvilke af dem de er.

9 skridt til at gøre din hud blød

Blød hud kommer som en stor genetisk gave til nogle af os, mens andre er nødt til at kæmpe virkelig hårdt for at få det. Under alle omstændigheder bør disse 9 skridt til at gøre din hud blød følges af hver pige.

1.. Ét ord - hydrering

Det grundlæggende i at have glat, blød hud kommer ned til ét ord - hydrering. Der er ingen bedre forbundsfælle i kampen mod tør hud, og det er meget vigtigt for din generelle sundhed. Altid ophold hydreret.

Ok, lad os 'ikke rive, behøver du ikke virkelig nødt til at drikke liter vand hver dag, men du virkelig bør drikke mindst 6 glas. Beløbet varierer efter ting, du spiser, og andre drikkevarer, du har. Kaffe og alkohol, for eksempel, kræver, at du øge mængden af ​​vand, mens friskpresset juice tillade dig at sænke det en smule.

Den generelle regel er - prøv ikke at få tørstige. Drik vand efter alt, hvad du har spist og øge mængden efter træning, og i de varme sommermåneder.

2.. Sund kost

Du må ikke ønsker at tro det, men ting, du spiser vise på din hud. En sund kost er en af ​​de vigtigste ingredienser i retning at have blød hud.

Prøv at fjerne alle de dårlige ting fra din kost - såsom fastfood, friturestegt mad, sodavand osv., men udelukker ikke en ingrediens helt. Din krop har brug kød, ligesom den har brug for grøntsager, frugt, mejeriprodukter og korn. Selvfølgelig bør du begrænse mængden af ​​rødt kød, du spiser og øge mængden af ​​frisk frugt og grøntsager.

3.. Ingen rygning og ingen drikke

Rygning er dybest set en af ​​de værste ting, du kan gøre for dit helbred, og din hud. Sure, der er nogle rygere, hvis hud ser flot ud, men tro mig - det er et par heldige. Rygning gør din hud tør, og giver det en forfærdelig grålig farve. Ingen ønsker det.

Alkohol, men ikke så skadelig som rygning, er stadig dårligt for din hud. Det største problem med alkohol er, at det dehydrerer dig. Begræns dine drinks, og altid fordoble mængden af ​​vand du drikker, efter at have drukket alkohol.

4.. Ingen stress

Ok, vi kan ikke helt løbe væk fra stressede situationer, men vi kan lære , hvordan man kan reducere stress. Tro det eller ej, stress er en af ​​de værste fjender for smuk, blød hud.

Stressende situationer ikke blot gøre dig nervøs, men de kan også gøre nogle alvorlige skader på dit helbred. Din hud er sandsynligvis, hvad lider mest. Du kan få stress induceret rødme og udslæt, og som vi alle ved, stress forårsager for tidlig rynker. Gør dit bedste for ikke at blive stresset.

5.. Ingen varmt brusebad

Hot brusere og boblebade gøre din hud tør. Jeg ved, det er ikke noget, du ønsker at høre, fordi hver pige elsker et varmt bad, men det er desværre sandt.

Dette er naturligvis ikke ensbetydende med, at man ikke kan have et varmt bad nogensinde igen, men prøv at reducere dem til et minimum. Bruser med varmt vand, eller måske endnu bedre kombinere kold og varm intervaller - det er godt for din hud og din omsætning så godt.

6.. God bruser produkter

Bruser geler og cremer kan gøre en masse godt, men også en masse dårlige til din hud. Desværre er der ingen universel shower gel kan jeg anbefale (hvis du kan, skal du gøre det), da det hele afhænger af, hvordan din hud reagerer på et bestemt produkt.

Jeg vil dog altid anbefale dig at prøve naturlige og økologiske sæber og brusebad geler. Disse produkter er lavet med økologiske ingredienser, såsom bivoks og gedemælk, og er fri for alle de kemikalier, der kunne være dårligt for din hud. Jeg har fundet økologiske sæber til at være den eneste løsning for min hud, der får ekstremt tør, i de kolde, vintermåneder. Prøv dem, men vær forsigtig, da du ville være med noget andet produkt - din hud kan reagere på noget.

7.. Fugtighedscreme

Hver pige ved, at body lotions og fugtighedscremer er nøglen til at gøre din hud blød og glat. Helst prøve en af ​​dem, der er mærket med "blød og silkeagtig" eller noget lignende.

Husk på, at du kan få en reaktion på en bodylotion, så altid prøve det på en lille del af din hud, og vent 24 timer. Også, ikke gå amok med lotion, og give din hud en pause hver gang i et stykke tid. På den måde gør du det huske, at det er meningen at have sin egen forsvarsmekanisme, ikke altid venter på dig at give det kunstigt.

8.. Undgå saltvand

Der er intet som at svømme i havet, er der? De krystalklare vand, de mægtige bølger, og at følelsen af, at du er en del af noget stort. Desværre kunne det være ganske dårligt for din hud.

Saltvand gør din hud tør og kløende. Hvis hyppigt udsættes for salt, kan din hud blive permanent tør, og hvis det er følsomt, kan du endda udvikle en slags kronisk udslæt. Nu er jeg ikke sige, at du aldrig skal svømme i havet igen, men sørg for du brusebad med almindeligt vand lige efter.

9.. Undgå sol

Sun skader der er mest alvorlige, og det værste ser skader på din hud. Jeg ved, at de fleste af jer sikkert elsker at solbade, men alvorligt - skære det lidt ned.

Mens solbadning uden for kan være acceptabelt i rimelige mængder, og altid med solbeskyttelse er solarier helt forbudt. Jeg er ikke engang kommer til at starte om, hvordan disse ting er dårlige, jeg har kun to ord til dig at tænke på - hudkræft.

Altid beskytte din hud med sol skærm. SPF faktor, du skal bruge, afhænger af din naturlige hudfarve. SPF 20 betyder, at du kan bo trygt i solen 20 gange længere, end du kan uden sol skærm. Sænke mængden af ​​tid, du tilbringer i solen, men ikke helt holde sig ude af det. Du har stadig brug for det for produktionen af ​​melanin, pigment ansvarlig for din naturlige hudfarve.

Det er alle de råd jeg har til dig om, hvordan du gør din hud blød. Hvis du har nogen tanker om emnet, er du velkommen til at dele dem.

Aktuelle artikler