Hjemmelavet ansigtsmasker

Du kan lide at bruge naturkosmetik uden tilsætningsstoffer og parfume. Du spekulerer på, hvordan vores bedstemødre tog sig af deres hud. Det ville være perfekt, hvis du kunne gøre dine egne - hjemmelavede ansigtsmasker. Du er på det rigtige sted. Her er nogle enkle opskrifter på sund udseende hud.

Hjemmelavet ansigtsmasker

Før jeg giver dig nogle opskrifter på hjemmelavede dykkermasker jeg skulle fortælle dig, at ikke alle masker er til alle hudtyper. Hvis du ikke ved hvad du skrive din hud er, kan du besøge din hudlæge. Brug af den forkerte maske for den forkerte hudtype kan skade din hud.

Først bestemme din hudtype og derefter behandle dig ansigt med disse store hjemmelavede ansigtsmasker.

Til normal hud

  1. Kog 2 gulerødder untill de bliver bløde. Mos dem og tilsæt en spiseskefuld honning. Sæt masken på dit ansigt og lad det sidde i 10 minutter. Skyl med lunkent vand. Vitaminer fra gulerod vil holde din hud fast.
  2. Kog en spiseskefuld kamille blomst i en halv kop vand i 5 minutter til at gøre te. Bland det med en halv kop creme fraiche og en æggeblomme. Anvend på dit ansigt med en spunge og lad det sidde i 15 minutter. Skyl med varmt vand. Denne maske vil forynge din hud.

Til tør hud

  1. Mash 2 bananer og tilsæt 1-2 spiseskefulde af honning. Anvende og lad det sidde i 10 minutter. Skyl med koldt vand. Vitaminer og mineraler fra banan vil fugte din hud.
  2. Klem halvdelen af ​​citron og tilsæt en æggeblomme. Efterlad det på dit ansigt i mindst 20 minutter. Tag et stykke vat, dyp det i varm mælk og begynder at tage masken. Denne maske vil pleje din hud.

Til fedtet hud

  1. Riv 2 æbler og tilsæt 5 spiseskefulde honning. Anvend på dit ansigt og lad det sidde i 15 minutter. Skyl med koldt vand. Æbler vil hjælpe med at opklare din hud.
  2. Gør frisk juice ud af en appelsin. Tilføj mel, indtil du får en tyk masse (omkring 8 tabellen skeer af mel). Lad det sidde i 20 minutter. Skyl med varmt vand. Appelsinjuice vil hjælpe med at rydde din hud og mel vil hjælpe tørre det.

Du skal bruge disse masker regelmæssigt, fordi langtidsholdbare resultater kommer med vedholdenhed.

Som du kan se, vil du behandle din hud med ting ud af dit køkken. De er alle nemme at tilberede og de fleste af dem er simpelthen lækkert.

Hvis du vil have mig til at sende flere opskrifter til hjemmelavede masker efterlade en kommentar nedenfor.

Aktuelle artikler