Hvordan at slippe af rec acne ar i 7 nemme trin

De fleste mennesker, der har røde acne ar er på udkig efter en hurtig løsning, noget, der vil slette arrene natten over. Tja, der er ikke sådan noget. Hvis du vil have dine ar til at forsvinde, er du nødt til at give det lidt tid. Lær at slippe af med røde acne ar i 7 nemme trin.

Hvordan at slippe af rec acne ar i 7 nemme trin

1.. Se din hudlæge

Den bedste idé, når det kommer til at slippe af røde acne ar er at lave en aftale med din hudlæge. Vi har alle forskellige hudtyper, og du kan ikke forvente noget, der hjalp din ven til at hjælpe dig så godt.

Din hudlæge nødt til først at bestemme din hudtype og typen af ​​din acne. Først derefter kan en ordentlig behandling bestemmes. Behandling af acne som enhver anden sygdom og ikke gør noget alene. Spørg råd hos din hudlæge.

2.. Må ikke få ar i første omgang

Du er nødt til at se det i øjnene - de fleste af de røde acne ar du har, er din egen skyld. Plukning, klemme og skrabe acne er, hvad der giver dig ar. Hold op med det!

Jeg ved, du kan bare ikke gøre for det, og du vil have din acne til at gå væk. Problemet er du ikke rigtig gøre dem gå væk ved at klemme dem. Du gør det endnu værre, fordi du er såre det omgivende væv, hvilket fører til skræmme. Vent til acne til at forsvinde af sig selv. Brug specielle produkter til at tørre acne ud og gøre dem til at forsvinde hurtigere. Gør dit bedste for ikke at røre ved acne.

3.. Bleach creme

Når det kommer til de faktiske produkter, kan du bruge blegemiddel creme. Der findes flere forskellige typer af blegemiddel cremer på markedet. Se din læge for at se, hvilken en er det bedste for dig.

Påfør blegemiddel fløde direkte på acne. Prøv ikke at anvende det på omkringliggende hud, fordi det kan føre til svag afpigmentering. Hvis cremen er årsag ubehag, stoppe med at bruge det samme og kontakte din læge.

4.. Glycolic skræl

Glycolic peeling er den anden mest populære produkt, der anvendes til at komme af røde acne ar. Det er også kendt som AHA skræl og samt med blegemiddel creme der er flere typer, og du skal vælge den, der er bedst for din synd type.

Læs vejledningen på pakken omhyggeligt og følg dem grundigt. Må ikke anvendes glycolic skræl, hvis du har nogen form for sår eller beskadiget hud på dit ansigt. Også stoppe med at bruge det, hvis det forårsager nogen rødme eller enhver anden form for ubehag.

5.. Æble cider eddike

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke har prøvet det, men jeg har en masse venner, der rapporterede deres acne ar bliver mindre synlige efter behandles med æble cider eddike. Det kunne være den bedste løsning for dig, hvis du ikke ønsker at udsætte din hud til enhver form for kemisk behandling.

Alt du behøver, er nogle æble cider eddike og en Q-tip. Dup vatpind ind i æble cider eddike og anvende direkte på det røde mærke. Gentag dette to gange om dagen - om morgenen og om aftenen. Husk, at du ikke kan forvente resultater med det samme, er du nødt til at give det mindst to uger til at mærke nogen forskel.

6.. Laserbehandling

Laserbehandling er selvfølgelig den bedste måde at slippe af med røde acne ar. Desværre kan ikke mange af os har råd til det. Still, hvis du kan, er der ting, du skal være opmærksom også.

Prisen har en stor rolle i beslutningsprocessen. Hvis prisen for en behandling på et bestemt sted lyder for lavt for dig, er der sikkert en grund til. Gå til et rabatterne sted, der har en hudlæge arbejder for dem. Det er bedst at gå til en klinik, selvfølgelig, i stedet for en laser skønhedssalon. Spørg noget, du ønsker at vide og tage et godt kig på laseren. Det bør være den nyeste generation. Google sted og se efter patienternes kommentarer på internettet. Gør dit hjemmearbejde, fordi laser, der er dårligt eller ikke anvendes korrekt kan skabe ar større end dem, du ønsker at slippe af med.

7.. Giv det lidt tid

Det bedste du kan gøre ved røde acne ar, er at lade dem alene og give dem lidt tid til at forsvinde. Hvis du ikke har en virkelig alvorligt tilfælde af skræmme der brug for en særlig behandling, vil din acne ar forsvinde over tid på egen hånd.

I mellemtiden gør dit bedste for ikke at skabe nye ar og forsøge at holde din hud så rene som muligt. Brug specielle anti-acne produkter og ordentlige fugtighedscreme til fedtet hud. Spørg din hudlæge for rådgivning du har brug for at holde din hud i den bedste tilstand muligt. Arrene vil ikke vare evigt, og indtil de forsvinder, og du kan altid dække dem op med en concealer.

Aktuelle artikler