Hvordan du holder din hud sund i løbet af årene

At holde din hud sund gennem årene begynder i din teenager alder. Du kan ikke begynde at tænke på din hud når du er 35, er du nødt til at starte tidligt. Find ud af, hvordan du holder din hud sund i årenes løb.

Hvordan du holder din hud sund i løbet af årene

1.. Teenage år - holde det naturligt

En masse af teenagepiger tror, ​​at de er nødt til at gøre en masse specielle ting for deres hud. Sandheden er - jo mindre du gør det bedre.

Din hud er virkelig ung og det behøver ikke nogen særlige behandlinger, når du er en teenager. Du dybest set nødt til at tænke om at holde det rent og fri for acne og at holde sig væk fra solen. Må ikke vælge eller klemme din acne og kontakte din hudlæge for at finde den bedst mulige behandling for dem.

Hold dig væk fra solen og absolut holde sig væk fra garvning kabiner. Jeg ved, du kan lide bronze hud, men virkelig - det er hverken så smuk som du tror heller ikke så sikker som du tror. Du har hørt om hudkræft, behøver jeg ikke at gentage, at for dig. Altid anvende solcreme og undgå garvning i den varmeste del af dagen.

En anden ting, og jeg ved, at enhver teenager, der læser dette vil hade mig for at sige det, men prøv at holde makeup til et minimum. Jeg ved, du ikke tror mig, men du virkelig er den smukkeste, uden det, og det virkelig skade din hud. Tro mig, jeg var en ballerina, og jeg brugte virkelig stærk makeup som en teenager, og jeg fik min første rynker i high school.

2.. Tyverne og trediverne - holde det hydreret

Det vigtigste, når det kommer til din hud, mens du er i din tyverne og trediverne, er at holde din hud fugtet. Opholder sig væk fra solen og solarier stadig antyder.

Du er sikkert allerede arbejder, og du sandsynligvis bære makeup til at arbejde hver dag. Alt dette, kombineret med alderen gør din hud tør og gør det ældes hurtigere. De fleste af disse problemer kan undgås med en simpel fugtighedscreme.

Brug ikke noget alt for stærk, du virkelig ikke brug for det. Din hud stadig producerer nok kollagen, skal den kun en lille fugtgivende løft. Kontakt din hudlæge og starte med meget lette fugtgivende cremer i din tyverne. Ved det øjeblik du nå tredive, bliver du nødt til at begynde at bruge en af ​​disse ansigtscremer der bekæmper første rynker.

3.. Fyrrerne og halvtredserne - det er tid for nogle foryngelse

Når du har nået fyrre, din hud langsomt reducerer produktionen af ​​kollagen. Dette resulterer i ældning af huden, fordi det mister sin elasticitet. Denne periode kræver stærkere ansigtscremer og nogle foryngelse.

På dette tidspunkt, skal du stærkere dag og nat cremer og anti rynke cremer. Hud masker med C-vitamin er et must, og regelmæssige ture til din hudlæge er tilrådeligt. Du bliver nødt til at vælge for dig selv, hvis du vil have noget arbejde udført på din hud.

Jeg vil altid foreslå at ældes med ynde og huske det øjeblik, der gav dig hver rynke på dit ansigt, end at injicere dig selv med den stærkeste toksin i verden (ja, det er Botox), for at se et par år yngre.

Tænk på din hud, mens den er ung, for at få en smuk hud, når det aldre. Prøv at spise sund mad, og mindst sænke mængden af ​​kaffe, alkohol og cigaretter.

Aktuelle artikler