Hvordan man kan stoppe kløe i 4 nemme trin

Måske en af ​​de mest udfordrende kampe, vi har at gøre med i vores hverdag består i at undgå vores fingre fra at ridse kløende plet. Vi uundgåeligt taber kampen og den forfærdelige og endeløse kløe-skrabe cyklus begynder. Læs nedenfor og find ud af, hvordan man stopper kløe i 4 nemme trin.

Hvordan man kan stoppe kløe i 4 nemme trin

1.. Bagepulver lindrer klør af alle typer

Bagepulver eller natriumbicarbonat, slagsmål klør af alle typer og lindrer irritationer af alle slags. Det er en naturlig syre Neutralizer, som har beroligende og anti-inflammatoriske virkninger, nyttige i at reducere hududslæt symptomer og beroligende kløe forårsaget af allergi, insektbid, solskoldning, helvedesild og skoldkopper.

Takket være dens beroligende egenskaber, bagepulver lindrer symptomerne på sprukken hud, forhindre yderligere irritation. Den genopretter hudens naturlige pH balance og efterlader huden ren, blød og smidig.

  • Forbered en cremet pasta ved at blande bagepulver med vand og spredt over det berørte område. Må ikke anvendes på beskadiget hud.
  • Tilsæt 1 kop bagepulver til din badevandet og dyppe hele kroppen i 30 til 60 minutter. Når du kommer ud af karret, lad din hud tørre naturligt, uden brug af et håndklæde.

2.. Havregryn indeholder stærke anti-kløe forbindelser

Naturlig kolloid havregryn har mange anti-kløe og beroligende bestanddele, såsom silicium, beta-glucan og dens ædle avenanthramides.

Avenanthramides er en vigtig forbindelse med havregryn, da de er ansvarlige for sin anti-irriterende virkninger. De har evnen til at berolige og helbrede betændt, tør og kløende hud, og er også antioxidanter.

Jo mindre forarbejdet havre er, jo flere avenanthramides, de vil have. Brug altid uforarbejdede havremel eller købe hele havre og male dem selv. Havregryn og instant havregryn er også gode, men lidt mindre effektiv.

  • Tilføj 1 til 2 kopper almindelig, kogt havre blomst til din badevandet og blød i 1 time for at berolige klør. Hvis du vil, kan du også tilføje et par spiseskefulde bagepulver til at forbedre de beroligende virkninger af badet.
  • Bland havre blomst med nok varmt vand for at opnå en tyk pasta. Anvende det på det angrebne område, dække med en klud for at forhindre den i at falde ud og lad ophold i 20 til 30 minutter.

3.. Eddike giver hurtig lindring fra kløe og forhindrer yderligere irritation

Eddike er en naturlig antiseptisk og en af ​​de mest effektive midler til at ødelægge skadelige og irriterende bakterier og få nødhjælp fra kløe. Det indeholder eddikesyre, der kan regulere hudens naturlige surhedsgrad og fjerne mikroorganismer ansvarlige for hudirritation.

Eddike anvendes i mange aktuelle behandlinger til formål at nedbringe tørhed, akne, udslæt og kløe. Dens antiseptiske egenskaber er også meget nyttige i at stoppe regenerering af dårlige bakterier, og dermed at forhindre yderligere infektioner i det berørte område.

  • Hæld lidt eddike på en vatrondel og tør det over kløende hud.
  • Tilføj 1 til 3 kopper eddike til din badevandet og blød i 30 til 40 minutter.

4.. Styr nervøsitet og tage vitamin B

Vores psykiske tilstand afspejler ofte på vores hud. Stress, angst og overdreven nervøsitet er mest af de gange hovedårsagerne kløe, samt andre former for hudirritationer. Stress og spændinger kan også forværre klør forårsaget af andre faktorer, hvilket gør dem værre og endnu mere uudholdelig.

I stedet for at lindre kun symptomerne på din psykiske tilstand, kløe, prøv at løse, hvad der forårsager det. Undgå for meget stress og lære at styre din nervøsitet.

At opnå hurtig lindring fra kløe, når den opstår, sidde ned, ånde dybt og slappe af. Forbered en beroligende te eller inhalere en afslappende æterisk olie. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt kløen forsvinder.

Hvis du ikke får nok vitamin B, begynder at tage det. Vitamin B har positive og gavnlige virkninger på vores nervesystem, samt på vores hud. Vitamin B-mangel kan i virkeligheden, ofte manifestere i kløende og skællet hud, irritabel nerver og undertiden søvnløshed.

Har disse tips hjulpet dig stoppe kløe og vidste de giver dig nogen lindring? Del din favorit middel med os og lad os lære et nyt trick til at forhindre, at disse utålelige kløe-skrabe cykler! Please, skriv i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler