Rosa Mosqueta olie fordele

Rosa Mosqueta (også kendt som hiprose) er en vild rose busk, som vokser i det sydlige Europa, især i Andes del af Chile. Den essentielle olie opnås fra rosa Mosqueta hofter og indeholder et meget højt indhold af polyumættede fedtsyrer.

Rosa Mosqueta olie fordele

Sin fremragende hud healing og skønhed egenskaber blev velkendt for de indfødte folk i Chile i mange århundreder, men i den seneste tid har mange store farmaceutiske og kosmetiske virksomheder begyndt at bruge denne olie som en af ​​de vigtigste aktive ingredienser i deres produkter. Men lad os tage et kig på nogle af de fantastiske rosa Mosqueta olie fordele.

Reducerer rynker og forynger huden

Rosa mosqueta olie indeholder karotenoider, vitamin A, en høj koncentration af C-vitamin (kendt for sin foryngende og reparation egenskaber) og 77% af essentielle fedtsyrer (EFA), som er af overordentlig stor betydning for hudens væv regenerering. Disse syrer tiltrække og fastholde fugt at gøre vores hud ser yngre, sundere og med en mere elastisk struktur.

Et af de vigtigste ingredienser i Rosa mosqueta olie er også retinsyre (vitamin A), som direkte påvirker hudceller og hjælpemidler huden fornyelse og reparation. Det bruges i mange anti-rynke og anti-aging cremer produceret af store kosmetiske huse.

Alt taget i betragtning, rosa mosqueta olie har utrolige foryngende egenskaber og evnen til at retard   ældningstegn, regenerere huden og reducere fine linjer og rynker.

Det kan anvendes direkte på huden eller indtages oralt i kapselform.

Effektivt behandler ar og strækmærker

Mange videnskabelige undersøgelser har vist, at rosa mosqueta olie effektivt kan dæmpe og behandle kirurgisk eller utilsigtet ar, strækmærker, brandsår og forbedre deres farve. Det har en stærk celle regenerering og sårhelende egenskaber og er meget effektiv i at reparere hudens struktur. Det har evnen til at erstatte fiberholdigt og tyk arvæv med nye og sund hud.

Når de anvendes til postoperativ ar, så snart stingene er fjernet, kan rosa mosqueta olie undgå dannelse af keloid (klump) ar. Det forbedrer også farve og tekstur af brandmærker, hjælper med at gøre mindre synlige skoldkopper og acne ar, og øger hudens elasticitet.

Med sin høje mængde af fedtsyrer hjælper rosa mosqueta olie hydrat huden, hvilket gør det ser fornyet, tonet og ren. Det er også regenererer revet hud væv og reducerer og forhindrer dannelsen af ​​strækmærker.

Rosa mosqueta olie skal anvendes 3 gange dagligt og masseres ind i huden med cirkulære bevægelser. Fore bedste resultater bruger det hver dag i mindst 1-2 måneder.  

Forbedrer hudens tone, lysner pigmentering og beskytter mod solskader

Hyperpigmentering er mørkfarvning af visse pletter på huden og er forårsaget af en stor mængde af melanin i kroppen. Rosa mosqueta har evnen til at hjælpe huden at skabe nye celler, der erstatter de gamle. Som gamle celler forsvinder, pigmentpletter lysere.

Rosa mosqueta giver fremragende hjælp til hud, der er blevet brændt og udsat for raiotherapy og er meget effektiv i at reparere hudskader forårsaget af overeksponering for solen og dehydrering. Det stimulerer væv reparation og udjævner hudens tone, og er også meget effektive i at udglatte de udtørrende virkning af solen, der forårsager forekomsten af ​​fine rynker omkring øjne og læber.

Alle opsummerede, er ikke denne olie simpelthen et mirakel? Hvis du har oplevet nogle rosa Mosqueta olie fordele, så fortæl os om dem og efterlade en kommentar.

Aktuelle artikler