Sådan får glødende hud naturligt

Ønsker du at få glødende hud uden at bruge eventuelt skadelige produkter? Læs disse tips og lære at gøre din hud smuk naturligt.

Sådan får glødende hud naturligt

Din hud er et spejl af din indre tilstand. Det afspejler den generelle sundhed i din krop, såvel som din energi niveauer. Når din krop lider og dit immunforsvar er svagt, din hud ofte reagerer på det ved at miste sin naturlige glød og blive betændte, matte, røde, kløende, plettet, skællende eller livløs. Nogle af de vigtigste årsager til sådanne hudproblemer er stress, tarm og lever problemer og dårlig fordøjelse.

De ved udmærket, at huden er en af ​​de mest delikate væv af det menneskelige legeme, og at det kan miste sin glød over tid, på grund af ældning, samt mange andre interne og eksterne faktorer. Det er derfor, vi må aldrig holde op med at beskytte den mod alle former for skader og skadelige virkninger.

Følgende er nogle af de grundlæggende regler for at vedligeholde din generelle velvære og få glødende hud naturligt.

Fødevarer

Hvad vi spiser stærkt påvirker vores hud tilstand. Hvis du har konstant hudproblemer og lidelser, bør du først og fremmest helbrede dem indefra og ud, med hjælp fra nogle dyrebare hud næringsstoffer som vitaminer A, B, C, D, E og mineraler såsom calcium, kalium, jern, magnesium, fosfor, kobber og silicium, nemt findes i forskellige fødevarer.

Absolut reducere fedt, kød, svinekød pølser og salami forbrug, og ikke overdrive med alkohol, margarine, eddike og fede fisk kød. De fleste af disse fødevarer kan forårsage tarm gæring, som kan reflektere over sundheden for din hud. Hvis du vil gendanne tarmfloraen, forbruge mere yoghurt (probiotika) og fiber.

Du ved sikkert, at vores hud er normalt let syrlig, men den overdrevne mængde fede mejeriprodukter, raffineret hvidt sukker, mel, kød og kogte fedtstoffer kan forårsage dens PH plan for at øge, provokere forskellige hududslæt. Balance din kost ved at indføre mere spinat, agurker, broccoli, citron og radise. Og glem ikke, at syredannende fødevarer er ikke forveksles med fødevarer rige på organiske syrer såsom æbler og citrusfrugter, som er gode til at rense dit system og genoprette din huds balance.

Opretholde den rette niveauer af vitamin A - det er afgørende for sundhed og velvære af din hud. Fødevarer med højt vitamin A, at du jævnligt skal spise, er gulerødder, tomater, æg, spinat, mælkebøtte, grønne bønner og mango.

Eliminer alkohol, kaffe og cigaretter.

Vand og urtete

Fugte din hud indefra og ud. Drik så meget vand som du kan og kombinere det med depurative urte blandinger og antioxidanter, såsom grøn te. Og husk at drikke hver morgen et glas vand på tom mave. Det vil holde dine tarme sund og gavne din hud.

Melatonin

Sove mindst 7 timer pr nat. Mens du sover, din krop producerer melatonin, som er en stærk antioxidant. Melatonin kaldes også "hormon af mørket", for det er kun frigives i løbet af natten eller i mørke. Dette er grunden til, at det er meget vigtigt at opretholde en sund og normal søvn-vågne rytme, for at bevare din huds naturlige tone og glød. Jo mere vi sover, jo yngre vi ser!

Naturlig hudpleje

En af de vigtigste ting er at huske jævnligt rengøre dit ansigt og fjerne alle spor af makeup og smog akkumuleret i løbet af dagen. En fremragende naturlig makeup remover er kokosolie - det er ikke meget fedtede og det er let absorberes af huden. Det indeholder også laurinsyre, som dybt fugter og reparerer beskadiget hudvæv.

Fugte og forynge din hud med sesamolie (rig på vitamin E, B og A), arganolie (i århundreder anvendt af marokkanske kvinder til at pleje og genoprette huden) og rosa mosqueta olie (fremragende til at reducere rynker).

Eksfoliere en gang om ugen, ved hjælp af naturlige scrubs lavet med ingredienser såsom honning, sukker, citron, kakaopulver, havregryn flager eller kokos mel. Ved korrekt at fjerne døde hudceller, vil du give en bedre absorption af nærende ingredienser af andre naturlige produkter.

Sun er nødvendigt for din hud, men ikke overdrive med det! Faktisk er kun 10 minutter ufiltreret sollys mere end tilstrækkeligt til at sikre den mængde af D-vitamin, at din krop har brug for. Langvarig udsættelse for UV-stråler kan blive meget farlig og øge risikoen for hudkræft, samt fremme dannelsen af ​​frie radikaler, som er ansvarlige for hudens ældning.

Efterlad en kommentar nedenfor og foreslå Din yndlings naturlige afhjælpe eller hudpleje behandling.

Aktuelle artikler